login

Tegelpartners

Cosmeastraat 30
3202 SE SPIJKENISSE Nederland, regio Rotterdam
06-50736190

Persoonlijk en eerlijk!
Welkom bij Tegelpartners bv, dé tegelspecialist van Nederland, met meer dan 35 jaar ervaring in hoogwaardige tegels voor muren en vloeren. 
Onze eigenaar, Eldi Pernet, staat bekend om zijn passie voor tegelwerk en waardeert eerlijkheid en kwaliteit. We hebben een uitgebreide showroom gevuld met tegels voor elke ruimte, van mozaïek tot supergroot. Onze betrouwbare reputatie als partner is gebaseerd op het nakomen van afspraken. We werken alleen met gerenommeerde merken en bieden professionele plaatsing door ervaren tegelzetters. Of het nu voor je badkamer, keuken, woonkamer of buiten is, bij ons vind je wat je zoekt. Ontdek onze passie voor tegelwerk, bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag!

Openingstijden

Maandag : op afspraak
Dinsdag : op afspraak
Woensdag : op afspraak
Donderdag : op afspraak
Vrijdag : op afspraak
Zaterdag : op afspraak
 
Bel voor een afspraak 06-50736190

TEGEL MERKEN

U kunt betalen met

      

Video of Reel

Foto galerij

Tegels in de aandacht ✨ Terratinta | VIBES

De Vibes tegels zijn veelzijdig: ze kunnen worden gerangschikt, gestapeld en gemonteerd voor diverse toepassingen. Deze eenvoudige bouwelementen worden creatief gebruikt, niet alleen voor hun oorspronkelijke doel. Dankzij hun speelse vormen en geometrische patronen transformeren ze tot display-items, waardoor zowel verfijnde als informele effecten ontstaan. Door ze op een grafische manier te combineren, kunnen hedendaagse kunstwerken worden gecreëerd, als een groot bouwspel.

Ceramica Magica | Nodi Maestrale ♡

GEÏNSPIREERD DOOR DE TINTEN VAN EIKEN

🪵

Puur hout, zonder tegenstellingen. Met de Nodi-collectie komt de natuur het huis binnen met dit porseleinen steengoedassortiment met houtlook, geïnspireerd op de sensaties, kleuren en nuances van eikenhout. Nodi presenteert vier kleuren: Libeccio, Maestrale, Scirocco en Tramontana, warme en omarmende kleuren die harmonie en een natuurlijke charme in de kamers brengen. Met Nodi komt de gezellige schoonheid van hout met zijn tijdloze elegantie elke kamer binnen.

Project in de aandacht ✨ Prachtige badkamer

👌🏼🤩

Met meer dan 30 jaar ervaring in tegelwerk, kunnen we u adviseren op elk gebied; of het nu een nieuwe woonkamervloer is, of tegels voor badkamer, keuken of een buitenterras, we hebben een uitgebreide collectie met A-merken tegels.

Verkoop wand en vloertegels voor bedrijven en particulier

➡️ Leuke showroom voor bedrijven en particulier
➡️ Leveren en indien gewenst aanbrengen van tegelwerk
➡️ 30 jaar ervaring!

Kom gezellig langs om onze bijzondere tegels eens te bekijken 😀

Kom eens langs bij onze showroom ✨

Nieuwe wand & vloertegel combinaties... 😊 
Nieuwsgierig… maak een afspraak 🙌🏻

Tegelpartners

Leuke showroom voor bedrijven en particulier .. Leveren van tegels en toebehoren en indien gewenst aanbrengen van tegelwerk . 30 jaar ervaring !

Project in de aandacht ♡

Ohw zo goud... 🤩

 

Project in de aandacht: Ceramica Magica | Nodi Libecio 20x120 vloertegels ♡

Prachtige vloeren opgeleverd... 👌

NODI 🤎
Puur hout, zonder tegenstrijdigheden.
Origineel eikenhout, gepresenteerd in vier verschillende patronen, nuances en afwerkingen. Een collectie voor mensen die van echt hout houden, en niets minder, maar de voorkeur geven aan de perfecte imitatie in volledig keramische tegels. Geen tijdverspilling, geen nichekleuren, alleen het beste.

Terratinta BETONstil ♡

Scandinavische stijl op zijn best!

Light, Mid, Warm, Dark: vier kleuren ontworpen voor elke binnenruimte waar minimalisme, moderniteit en interieurdesign de sleutelwoorden zijn. Vier moderne tinten geïnterpreteerd in onze geliefde betonlook. Nieuwste kleurtrends passend bij mode, eigentijdse stijl en design.

Dit is Betonstil, ontworpen om elke woonruimte of commerciële locatie een unieke visuele aantrekkingskracht te geven!