login

TGS Huizen

Warandebergstraat 31
1271 ZC HUIZEN Nederland, regio 't Gooi
035-7440353

Tegels kopen bij TGS Huizen

Tegels spelen een cruciale rol in het creëren van de gewenste sfeer in uw woning, of het nu gaat om de keuken, badkamer of woonkamer. Ze zijn geschikt voor vrijwel elke ruimte en behoren tot de meest duurzame materialen voor vloeren en wanden: robuust, bestand tegen slijtage en vrijwel onderhoudsvrij. Het is een investering waarvan u jarenlang kunt genieten.

Bij TGS helpen we u graag bij het kiezen uit diverse tegelstijlen en de nieuwste trends. Breng een bezoek aan onze showroom om kennis te maken met de verschillende materialen en kleurenopties.

Laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden die tegels bieden. Wenst u liever een afspraak zodat we alle tijd voor u kunnen nemen? Dat is geen probleem! We staan klaar om u uitgebreid advies te geven op het gebied van tegels, gietvloeren en sanitair.

 

Openingstijden

Dinsdag : 10.00u-17.00u
Woensdag : 10.00u-17.00u
Donderdag : 10.00u-17.00u
Vrijdag : 10.00u-17.00u
Zaterdag : 10.00u-16.00u
 
Tot ziens in Huizen!

Producten

U kunt betalen met

               

Video of Reel

Foto galerij

Tegelprofielen

𝕋𝕖𝕘𝕖𝕝𝕡𝕣𝕠𝕗𝕚𝕖𝕝𝕖𝕟 - vaak vergeten, maar belangrijk: tegelprofielen zijn details die je badkamer een upgrade kunnen geven. Verberg lelijke tegelranden en creëer unieke accenten zoals een nisje of bies. Ontdek onze kleurstalen in de showroom. 
Voor een nieuwe vloer, toilet of badkamer, bezoek onze showroom of maak een afspraak via onze website of telefonisch 📱

#tegelprofielen #badkamer #toilet #gietvloeren #details #jouwuniekedesign #interieurinspiratie

Een echte eyecatcher! Hoe gaaf is het nieuwe meubel van looox bathrooms in onze showroom ⚡

Wil jij ook zo’n gaaf meubel in jouw nieuwe badkamer? Dan is nu jouw kans, looox heeft namelijk t/m 31 december 2023 tot wel €150,- cashback bij aankoop van een Looox-badkamer. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust bij ons langs.

#loooxgood #nieuwebadkamer #badkamerinspiratie #interieurontwerp

Stoer maar met veel rust ❣

Wij creëren graag samen met u een materialen moodboard, door dit te doen krijg je een goede indruk van de sfeer van jouw nieuwe badkamer. Wij zoeken samen met elkaar de mooiste materialen combinaties. 
Want vind jij van dit moodboard?

#materialenbord #interieur #badkamerinspiratie #greenhouse

Badkamer meubels uit eigen meubelmakerij

Bent u op zoek naar een hoge kast, badkamermeubel of plank op maat voor in uw badkamer? Bij ons in de showroom verkopen wij maatwerk meubels van Leff Design.

De meubels kunnen gemaakt worden in een groot scala aan houtsoorten, Ral kleuren en motieven. Onze showroom biedt volop sfeerimpressies en badkamerinspiratie, want geen enkele badkamer opstelling is hetzelfde!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs in onze showroom!

Marmerlook tegels kopen?

Tegenwoordig zijn marmerlook tegels niet meer te onderscheiden van echt marmer. Dit komt vooral omdat met de huidige techniek er een marmerstructuur in een keramische tegel wordt geplaatst. Zo passen marmerlook tegels in elk interieur.

Van klassiek en romantisch tot modern, eigentijds en strak. Daarnaast zijn marmerlook tegels beschikbaar in grotere formaten, een trend die wij ook veel voorbij zien komen momenteel. 

In onze showroom kunt u inspiratie opdoen en alle verschillende mogelijkheden van marmerlook tegels ontdekken: laat u inspireren door de marmerlook tegels van TGS Huizen!

OPLEVERING

Voor een van onze klanten hebben we onlangs een mooie badkamer opgeleverd. Deze badkamer straalt rust uit doordat er gebruik is gemaakt van 2 soorten tegels die op meerdere plekken terugkomen. Zo zijn de vloer- en wandtegels hetzelfde en komen de mooie rechthoekige blauwe tegels terug op verschillende plekken in halfsteensverband.

Bezoek onze showroom in Huizen :)

#badkameroplevering#rust#tegels#tgshuizen#interieur#blauwetegels

Alles onder één dak ♡

Tegels, gietvloeren en sanitair

TGS is de inspirerende showroom in Huizen waar u terecht kunt voor vakkundig advies op het gebied van tegels, gietvloeren en sanitair. Wij denken graag met u mee in de mogelijkheden.

Maak hier een afspraak

Een mooie luxe uitstraling met marmerlook-tegels ♡

In deze badkamer is er gebruik gemaakt van een glossy marmerlook tegel op de wand in combinatie met een matte marmerlook tegel voor op de vloer. 
Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is voor uw badkamer?
Kom gerust langs in onze showroom!
#badkamer #meubelopmaat #wonenmetluxe #marmerlook

Project in de aandacht ♡

Kent u dat?
U wilt een uitgesproken badkamer maar u vindt verschillende tegels snel te druk worden. Hier is uiteraard een oplossing voor!
Deze tegel heeft verschillende soorten formaten. Rechthoekig, vierkant en een hexagon. Hierdoor creëer je een mooie rustige badkamer maar krijgt het toch een speelse look.
Bent u opzoek naar dit gevoel, kom gezellig langs in onze showroom voor ons advies.
#badkamer #toilet #tegels #hexagon #betonlook #modern #industrieel

Product in de aandacht | Instamat Radiator ♡

Deze radiator is toch net een kunstwerk in je badkamer 😍
Tegenwoordig dient een radiator niet alleen als warmte element maar is het ook echt een eyecatcher in de badkamer. 
Voor meer informatie kom gerust langs in onze showroom. 
#instamat #design #badkamers #radiatoren

BACK TO WALL BAD ♡

Bent u op zoek naar een vrijstaande bad maar heeft u daar eigenlijk niet genoeg ruimte voor? Het back to wall bad is een goed alternatief hiervoor. Het is een semi vrijstaand bad, die zoals de naam al zegt alleen met de achterkant tegen de wand aan staat. 
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom dan gerust langs in onze showroom!
#badkamers #interieur #bad #modern