login

Afbouwcentrum De Klomp

Stationsweg 9
6745 XM DE KLOMP Nederland, regio Arnhem
0318-572004

Afbouwcentrum De Klomp heeft alles wat u nodig heeft voor de afwerking van wanden en vloeren en wat daarbij komt kijken. Wij leveren aan zowel de particulier als aan de professional.

Met onze jarenlange ervaring kunnen we u helpen bij het nemen van soms moeilijke beslissingen. De uitgebreide showroom zal daar zeker bij helpen. Ondanks dat we de betere merken leveren, merkt u dat de prijzen laag liggen.

Tevens kunnen wij u de producten rechtstreeks leveren tegen een eerlijke prijs.

Naast onze showroom bevindt zich een groot magazijn alwaar alle lijmen, kleuren en grondmaterialen op voorraad liggen.

Openingstijden

Maandag: 08.30u-18.00u
Dinsdag: 08.30u-18.00u
Woensdag: 08.30u-18.00u
Donderdag: 08.30u-18.00u
Vrijdag: 08.30u-21.00u
Zaterdag: 09.00u-16.00u

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Storm nieuw in het assortiment van JOS.

De serie Storm is speciaal ontworpen voor gebruik in interieurs om zachtheid en warmte over te brengen. Deze tegels zijn duurzaam en uitermate geschikt voor toepassing in de badkamer.

Door de structuur en het uitgebalanceerde ontwerp is de Storm een aanwinst voor elk interieur.

Tegel in de aandacht: Piet Boon by Douglas & Jones

Wanden en vloeren zijn de basis van elk interieur. Keramische tegels vormen daarbij een onderscheidende rol. De Piet Boon by Douglas & Jones collectie is ontstaan vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken.

Tegel in de aandacht: JOS. tegels

Met JOS. tegels leg je de basis!

JOS. tegels werd in 2013 gelanceerd, maar is ontstaan uit bijna 40 jaar ervaring in de tegelmarkt. Een merk dat staat voor Nederlandse degelijkheid. Geen gedoe, maar eenvoudig mooi en goed met keramische tegels. JOS. biedt een compact maar sterke collectie van wand- en vloermogelijkheden. Toepasbaar in elke ruimte van je huis, van keuken tot slaapkamer.

JOS. staat voor kwaliteit dat helemaal niet duur hoeft te zijn.

Showroom

Wand en vloertegels, afbouwmaterialen, sierpleisters, gereedschappen

Stoer & Robuust

Onze RAW stones zijn ontstaan vanuit een zoektocht naar authentieke, stoere en robuuste vloeren. Dat laat deze woonkamer zeker zien. Raw Stones combineert een vloer die de uitstraling van originele natuurlijke stenen heeft met de voordelen van een moderne, hedendaagse vloer. Het brengt warmte en sfeer in elke ruimte. Afbouwcentrum de Klomp is officieel partner van Raw Stones.

Kleine badkamer grote maten

De trend om grote tegels te gebruiken zien we steeds vaker terug. Wij snappen zeker waarom! 😍 Het laat een kleinere badkamer al snel een stuk groter lijken. Ook geven de grote tegels een rustige en luxere uitstraling aan de ruimte. Van 75x75cm tot zelfs 120x120cm... het is allemaal mogelijk! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan snel eens langs in onze winkel.