login

BEX Badkamerexpert Volendam

Julianaweg 137a
1131 DH VOLENDAM Nederland, regio Zaanstreek / Waterland
0299-399460

Tegels 🔶🔷
Bij ons vindt u een grote collectie aan vloertegels, wandtegels, mozaïek en natuursteen. Niet alleen voor uw badkamer of toilet, maar ook voor vloeren in woonkamer en keuken.

Van formaten 100x100cm, mozaïek van 1 x 1cm, keramisch hout, marmertegels, metro tegels, handvorm met metallic glazuurlaag tot een strak witte tegel 30x60cm. Wij adviseren u graag! Voor elke wens en budget is er een tegel.

Wij zijn leverancier van o.a. de volgende merken:
Keraben, Ascot, Peronda, Atlas Concorde, Imso, Castelvetro, Bisazza, SICIS, Eco Ceramics, Mosa, Dune, Stabigo, Energie Ker, LEA, Ariostea, Equipe, Fabresa en Sant’Agostino.


Sanitair 🚿
Wij zijn leverancier van o.a. de volgende merken:

Geberit, Riho, Laufen, Jee-O, D-zignstone, Cleopatra, Tece, Novellini, Xenz, Duschwelten, Luca sanitair, Huppe, Sealskin, Sunshower, Wisa, Villeroy & Boch, Vasco, Instamat, Zack, Aquanova en Smedbo.

Badmeubels 🛁
Diverse stijlen en materialen van o.a. de merken Primabad, Sanibell, Ink, Arcqua, Dekker, Pelipal, Assenti en Thebalux.


Kranen 🚰🚿
Kranen maken uw badkamer helemaal af. De stijl kun je hiermee nog verder doorvoeren. Vooral door de verschillende uitvoeringen en kleuren waar je tegenwoordig uit kunt kiezen zoals RVS, messing, brons, verouderd staal of het vertrouwde chroom. Wij werken met o.a. deze merken: Hotbath, Brauer, IVY, Jee-O, Damixa, Bongio, Grohe en Xenz.

 

Bekijk hier de Stijlgids 2024 van Carré wonen en slapen, KEX keukenexpert en BEX badkamerexpert.

 

Openingstijden

Maandag : 13.00u-18.00u
Dinsdag : 09.30u-18.00u
Woensdag : 09.30u-18.00u
Donderdag : 09.00u-18.00u
Vrijdag : 09.30u-18.00u
Zaterdag : 09.30u-17.00u
 
Voor koopzondagen, neem een kijkje op onze website.

Producten

U kunt betalen met

               

Video of Reel

Foto galerij

Project in de aandacht

Ook voor de keuken hebben wij veel keuze in tegels. Van klein en groot formaat, mozaïek tot handvorm zoals deze groene op de foto.

Tegels in de aandacht

Terrazzo tegels in een modern jasje. Deze keer in een grijstint. Bij ons in de showroom in meerdere kleuren te bekijken. Het is een keramische tegel, je hebt niet het onderhoud van terrazzo zoals uit de jaren '30. Ook heel goed toe te passen als woonkamervloer. Vooral met vloerverwarming is dat de ideale combinatie.

Project in de aandacht

Binnenkijken in deze compacte badkamer. Door een slimme indeling past alles precies. Ook zorgen de glanzende kamerhoge marmertegels (slabs) op de lange wand voor een ruimtelijk effect.

Project in de aandacht

Badkamer in groen en hout.
De donkergroene handvorm tegels zijn de blikvanger in deze badkamer. De houttegels zorgen voor de warme sfeer. De douche is heerlijk ruim en af te sluiten met een glazen schuifdeur.

Project in de aandacht

Wat een mooie verandering in dit toilet! Op de laatste foto zie je de oude situatie.

Project in de aandacht

In onze vorige post lieten we het toilet zien. Nu ook foto's van de badkamer voor dezelfde opdrachtgever. De houten balken en schuintes geven al een goede sfeer aan de ruimte. Het tegelwerk en sanitair is daarom rustig en strak gehouden.

Project in de aandacht

Een kijkje in het toilet en badkamer bij onze klant. Wij worden wel blij van dit soort foto’s!
De houten balken en schuintes geven al een goede sfeer aan de ruimte. Het tegelwerk en sanitair is daarom rustig en strak gehouden.

Tegels in de aandacht: Art deco stijl met kleur

Op de vloer een tegel met verschillende zwart wit prints gecombineerd. Voor een flinke dosis kleur is de gele wandtegel toegepast. Beiden zijn van Equipe. 

Project in de aandacht

Licht en fris met kleur! Wit matte wandtegel in combinatie met zeegroene visgraat wand en parel grijze tegel op vloer.

Project in de aandacht

Een inloopdouche die aan beide kanten bereikbaar is! Strakke en moderne badkamer met groot badmeubel en vrijhangende wastafel. Witte marmertegels voor een luxe uitstraling gecombineerd met grijs/taupe kleurige tegels.

Tegels in de aandacht: Patroontegel

Wat vinden jullie van deze unieke tegels? 60x120cm met een doorlopend patroon op gehele wand.

Tegels binnen en buiten

Keramisch hout voor binnen en ook voor buiten! De tegels, maar ook vloerverwarming, zijn door ons te leveren en te plaatsen..
Neem contact op voor info en prijzen.

Tegels in de aandacht: Terrazzo

Terrazzo op de vloer zagen we bijna honderd jaar geleden al. Nu is Terrazzo in tegelvorm weer helemaal terug! Veel keuze in afmetingen, kleuren en tinten.

Project in de aandacht

Echt heel leuk om foto’s te ontvangen van zo’n mooie badkamer. Klant tevreden en wij dus ook!

Tegels met vloerverwarming

Een tegelvloer in combinatie met vloerverwarming is ideaal en geleidt de warmte perfect. Bij ons zijn er veel tegels te zien in allerlei (groot) formaten, kleuren en uitstralingen. Ook is de vloerverwarming door ons te realiseren