login

TEGELS.NL _ DEMO 1 voorbeeld pagina

Correspondentieadres: De Zeiler 38
1991 ME VELSERBROEK Nederland, regio
023-8443909
06-22325813

Welkom op de voorbeeld bedrijfspagina bij TEGELS.NL!

Jouw TEGELS.NL pagina staat voor uiterst gefilterde bezoeken van hoogwaardig potentiële bezoekers!

De positie van een TEGELS.NL bedrijfspagina in de 'Customer Journey' is de 'awareness' fase, beter bekend als de oriëntatiefase. Bij TEGELS.NL kun je jouw toekomstige klanten laten zien wie je bent en wat er uniek is aan jouw bedrijf. Er is hier sprake van 'Eerste indruk is goud waard'.

Een veel gestelde vraag is: "hoeveel conversies of return-on-investment levert dit me op?". Het antwoord is eenvoudig: “dat doet er (nog) niet toe in de oriëntatiefase”. TEGELS.NL roept vooral naamsbekendheid, herkenning en de kracht van herhaling binnen jouw doelgroep op. 'De eerste indruk maakt een deal niet altijd, maar kan hem wel kraken'.

Onze missie is het inspireren en informeren over trends, specialisten en producenten en het bieden van optimaal zoekgemak. Er zijn oneindig meer mogelijkheden dan de gemiddelde consument of professional beseft. TEGELS.NL laat het je allemaal zien!

TEGELS.NL heeft zich zeer snel ontwikkeld tot hét medium waar de tegelbranche en aanverwante branches zich op stijlvolle wijze aan de bezoeker presenteert. De specialist is aan het woord en goed in beeld met een link- of bedrijfspagina bij TEGELS.NL

Bezoekers van TEGELS.NL zijn geen toevallige passanten. Het zijn consumenten, architecten en professionals als aannemers, die gericht kijken naar stijlvolle toepassingen van (tuin)tegels, sanitair, natuursteen en naar specialisten die hen daarbij van dienst kunnen zijn.

Meld je hier aan als specialist in TEGELS, BADKAMERS, TUINTEGELS of NATUURSTEEN.

 

Openingstijden

Maandag : 24/7 online
Dinsdag : 24/7 online
Woensdag : 24/7 online
Donderdag : 24/7 online
Vrijdag : 24/7 online
Zaterdag : 24/7 online
Zondag : 24/7 online

U kunt betalen met

                     

Tester video

Dit is een test voor een real of video

Foto galerij

Welkom bij TEGELS•NL in de branches Tegels en Badkamers

17 april 2024

Voor een badkamer kun je terecht bij Hornbad Zoeterwoude-Rijndijk. Op zoek naar een nieuwe badkamer, sanitair of tegels? Hornbad heeft alles in huis om jouw droombadkamer te verwezenlijken.

Of je nu de gehele badkamer wilt aanpakken of alleen een nieuw badmeubel wil kopen? Bij ons vind je alles wat nodig is: een klassieke of landelijke badkamer, een strakke en moderne, de goedkoopste of gewoon een functionele badkamer. 

In onze showroom staan onze deskundige adviseurs klaar om je van goed en eerlijk advies te voorzien. Naast complete badkamers kun je in de showroom ook terecht voor de aanschaf van losse producten. Wij hebben een uitgebreid assortiment tegels en sanitair artikelen zoals onze douches, stoomcabines, douchecabines, inloopdouches of een massief eiken badmeubel.

Je bent van harte welkom om het allemaal te komen bekijken in onze showroom en/of bestellen via onze webshop: hornbad.nl.

Welkom bij TEGELS•NL in de branches Tegels en Badkamers

17 april 2024

Tegelhuys Ommen is over in nieuwe handen. Henri & Aneta Post staan voor je klaar staan om een mooie badkamer, vloer of toilet te verwezenlijken.

Na weken van noeste arbeid in onze showroom tonen we de nieuwe tegel en badkamer collectie 2024. We zijn al weer een paar weken aan de gang en het loopt lekker door! 

Tegelhuys Ommen – de plek in Overijssel die écht gespecialiseerd is in alles dat met badkamers en tegels te maken heeft. Onze showroom aan de Strangeweg 24 in Ommen heeft alle benodigdheden voor een nieuwe tegelvloer of badkamer. Ook is Tegelhuys Ommen gespecialiseerd in kleine tegels. 

Een gedeelte van ons assortiment is te bewonderen op onze website. Echter is ons assortiment zo groot, dat wij vragen om langs te komen in onze showroom voor een advies op maat.

Bij ons geen strakke pakken, maar goede service. Wij helpen je met onze uitgebreide kennis van tegels, niets meer en niets minder. Hier vind je louter kwaliteit zonder verkoop praatjes.

Toe aan een nieuwe badkamer of een nieuwe vloer, kom naar onze showroom en laat je inspireren...

Welkom bij TEGELS•NL in de branches Tegels en Badkamers

17 april 2024

Een Complete Badkamerverbouwing: Jouw Badkamer, Jouw Stijl, Jouw Comfort!

Wil je jouw badkamer transformeren tot een oase van luxe en comfort? Bij Badkamerspecialist.nl ben je aan het juiste adres voor een complete badkamerverbouwing op maat. We begrijpen dat jouw badkamer meer is dan alleen een functionele ruimte; het is een plek waar je tot rust komt en jezelf verwent. Daarom bieden we maatwerk ontwerpen die perfect passen bij jouw stijl en behoeften.

Onze professionele installateurs zorgen voor een vlekkeloze installatie van hoogwaardige materialen, inclusief sanitair, tegels en verlichting. We streven ernaar om de verbouwing efficiënt uit te voeren, met minimale onderbrekingen voor jouw dagelijkse leven.

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt, van bad tot wastafel, van kraan tot toilet en TEGELS. 

Bezoek ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Welkom bij TEGELS•NL in de branches Tegels en Badkamers

17 april 2024

Bravoure Badkamers, regio Zeeland, staat klaar om je Badkamer te vervangen! Tegels, maar dan anders? Wil je een keer echt iets anders en met meer Bravoure jouw tegelstijl kiezen? Laat je dan zeker eens adviseren door onze tegeldesign expert: "Wij helpen je met de passende tegel voor iedere muur en vloer".

Opzoek naar kenmerkende en levendige esthetiek? Ons team zet zich in voor het hoogste niveau van vakmanschap bij elke wand en vloer die we leggen en kan je helpen je visie van een verbluffende tegel make-over te realiseren voor een betaalbare prijs, die inclusief installatie is.

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Welkom bij TEGELS•NL in de branches Tegels

17 april 2024

Bij Vloerenspecialist Tilburg kunt u terecht voor de meeste geschikte vloer- of wandbekleding voor in uw huis, bedrijf of andere ruimte? Opzoek naar een hoge kwaliteit vloer tegen een scherpe prijs?

Ons ruime assortiment bestaat o.a. uit #tegels, #pvc, #laminaat, #vinyl, #gietvloeren en meer! Wij hebben voor elk budget wel een passende vloer!

Ons vakkundige team staat graag voor u klaar om samen met u de meest geschikte vloer- en of wandbekleding te vinden. Met jarenlange ervaring in vloer- en wandbekleding doen wij onze uiterste best u het beste advies te geven en indien gewenst volledig te ontzorgen met het plaatsen van de gewenste vloer- en wandbekleding. Wij helpen en zien u graag in onze showroom.

Welkom bij TEGELS•NL in de branche Tegels

6 september 2023
Gerridzen Bouwmaterialen is ontstaan in de jaren 20 en sindsdien een begrip in onze regio en Enschede.
 
➡️ Voor wand- en vloertegels, bestrating, gevelstenen en meer...
 
Met 3 vrachtwagens hebben wij het vervoer voor een groot deel in eigen hand, en kunnen zo onze afspraken goed nakomen. Door onze grote voorraad aan bouwmaterialen kunnen wij snel en tegen concurrerende prijzen leveren. Goede contacten met onze leveranciers zorgen voor een optimale samenwerking met onze afnemers.
 
Via de website informeren wij u over onze producten en diensten. Wij verwelkomen u graag in onze showroom en nemen ruim de tijd, om uw vragen te beantwoorden of bestelling op te nemen.
 
Graag tot ziens in Enschede aan de Euregioweg 257.

Welkom bij TEGELS•NL in de branche Tegels

19 juli 2023

In Capelle aan den IJssel, aan de rand van Rotterdam, vindt u de showroom van Lingen Keramiek 'De Top in Wand en Vloer'. Van keramische wandtegels, marmerlook tegels en houtlook tegels, tot de xl-tegels van wel 120×120 cm voor op de vloer.

De wand- en vloertegels worden in de showroom gepresenteerd op grote panelen, vaak gecombineerd met foto’s om u een nog betere indruk te geven van de sfeer die u met een bepaalde tegel kunt neerzetten.

Uiteraard staan onze adviseurs voor u klaar om u te vertellen over alle mogelijkheden en u te helpen bij het maken van uw keuze. Kom langs en neem de tijd om ons mooie en omvangrijke assortiment van hoge kwaliteit te bekijken!

Welkom bij TEGELS•NL in de branche Tegels

18 juli 2023

Schra Badkamers is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en betegelen van alle sanitaire ruimtes, en tegelvloeren zowel binnen als buiten. Zowel particulieren als zakelijke projecten voorzien wij van een erkend stuk vakwerk en kwaliteit!

'Stel dat u een badkamer wil laten opknappen of geheel nieuw gaat aanschaffen, dan hoeft u zich bij ons geen zorgen meer te maken over allerlei planningen. Het werk wordt door een en dezelfde persoon uitgevoerd'

  • Totaalpakket van kwaliteit met hoogwaardige materialen en altijd één aanspreekpunt.
  • Wij ontwerpen samen met u de badkamer die past bij uw wensen.
  • Installatie en nazorg: onze vakkundige installateurs nemen u al het werk uit handen.

Graag tot ziens bij Schra Badkamers uit Staphorst.

Welkom bij TEGELS•NL in de branche Tegels, Badkamers en Tuintegels

17 mei 2023

BouwStation XL is van oorsprong een groothandel in bouwmaterialen, op weg naar de scherpste aanbieder voor particulieren in verscheidene producten. Om alles te kunnen leveren waar je naar op zoek bent hebben we een ruim assortiment met meer dan 10000 producten.

Bent u benieuwd hoe onze producten en materialen er in het echt uitzien? Kom gerust langs bij in de showroom van BouwStation XL. Hier hebben we bijna al onze producten, van badkamerkranen tot vloertegels en toiletten voor u uitgestald. Zo weet u precies wat u koopt.

Bel ons op, check de voorraadstatus en kom direct langs in de showroom van BouwStation XL in #Roosendaal. We heten u van harte welkom!

Welkom bij TEGELS•NL in de branche Tegels en Badkamers

20 januari 2023

Bij Bex Badkamerexpert in regio Zaanstreek / Waterland kun je in een ruime showroom van 300m² terecht voor inspiratie, advies, ontwerp en realisatie van jouw droombadkamer, toilet of tegelvloer. Kom gezellig langs en laat je inspireren 🔶🔷

Deskundig advies en ontwerp op maat, een complete badkamer inclusief montage/realisatie: de badkamer is onze zorg!

BEX Badkamerexpert is samen met KEX Keukenexpert gevestigd in het pand van circa 10.000m² Carré Wonen & Slapen aan de Julianaweg 137a in Volendam. In samenwerking met onze vakmensen van VAB Afbouwgroep bent je in goede handen. Naast al het prachtige sanitair en de mooie tegels versterkt deze partner ons met een pakket #stucwerk, akoestisch stucwerk, schilderwerk, #timmerwerk en #gietvloeren.

Welkom bij TEGELS•NL in de branche Tegels en Badkamers

20 oktober 2022

Zijn er plannen om de badkamer, keukentegels, het toilet, of woonkamervloer aan te pakken? Renovatie of nieuwbouw?

Je bent van harte welkom bij Bakker tegels & badkamers! Wij presenteren badkamers, veel sanitair, tegels en tegelvloeren. In onze showroom kunt u rustig rond kijken en genieten van een kopje verse koffie.

Het familiebedrijf wordt gerund door de derde generatie “Bakkers” en je kunt nog steeds rekenen op oude normen en waarden, waarbij klantgericht en klantvriendelijkheid voorop staan. Bakker heeft altijd veel geinvesteerd in de solide onderneming, waardoor je kunt rekenen op continuiteit!

Door onze persoonlijke benadering kunnen we helpen om het gewenste resultaat te bereiken. Samen ideeën en wensen bespreken en zullen we een bijzonder grote assortiment laten zien in onze 1000m2 grote showroom.

Neem contact op om onze mogelijkheden te bespreken. Graag tot ziens!

🛁Showroom uitgelicht✨
Deze badkamer is door ons deskundige team met veel zorgvuldigheid samengesteld en te bewonderen bij ons in de showroom.

Welkom bij TEGELS•NL in de branche Tegels

6 oktober 2022

Op zoek naar natuursteen en/of keramiek voor uw nieuwe huis?

Stone Visions beschikt over een showroom met een divers assortiment natuursteen-, composiet- en keramische materialen en is met 400 m2 de grootste showroom van de Bollenstreek en Hillegom!

In onze showroom doet u inspiratie met de beleving hoe en welke tegels verwerkt kunnen worden in een keuken, badkamer of op de vloer. 

Marc Zuiderduin heeft met Stone Visions zijn droom waargemaakt. Met meer dan 30 jaar ervaring weet hij precies welke materialen passen bij de vraag van de klant. Marc weet inmiddels waar de beste natuursteen, uit welke groeves in Spanje en Italië, vandaan moet komen en hij werkt alleen met de beste kwaliteit.

Een vakkundige verwerking van de materialen is zeer belangrijk en ook daar heeft Marc bijzonder veel ervaring in. Bovendien werkt hij met de beste vakmensen!

Welkom bij TEGELS•NL in de branche TEGELS

30 september 2022

Tegelpartners te Spijkenisse heeft een leuke en functionele showroom voor bedrijven en particulier: het leveren van tegels, toebehoren en indien gewenst het aanbrengen van tegelwerk!

Persoonlijk en eerlijk! Wij staan klaar u te adviseren en te inspireren met onze tegelshowroom.
Met meer dan 30 jaar ervaring in tegelwerk, kunnen we u adviseren op elk gebied; of het nu een nieuwe woonkamervloer is, of tegels voor badkamer, keuken of een buitenterras, we hebben een uitgebreide collectie met A-merken tegels.

Ook als aannemer kunt u bij ons terecht in onze speciaal ingerichte projecten showroom, met diverse projectgerichte wand- en vloertegels. Wij begeleiden kopers van nieuwbouw-, renovatie- en utiliteitsbouw projecten met een mooi tegelpakket en inspireren met ons ruime assortiment tegels uit de showroom.
Maak een afspraak en kom langs.. tot ziens!

Welkom bij TEGELS•NL in de branche TEGELS

30 september 2022

TGS Huizen is de inspirerende showroom in regio 't Gooi waar u terecht kunt voor vakkundig advies op het gebied van tegels, gietvloeren en sanitair. Alles onder één dak en wij denken graag met u mee in de mogelijkheden!

In onze showroom kunt u zich pas écht laten inspireren. Met ruim 300 m2, verdeeld over drie verdiepingen, laten wij u kennis maken met diverse stijlen, de laatste badkamer- woontrends en duurzame materialen. Breng ons vrijblijvend een bezoek.

Liever een afspraak maken zodat wij alle tijd voor u kunnen vrijmaken in de showroom? Dat kan! Wij voorzien u graag van uitgebreid advies op het gebied van tegels, gietvloeren en sanitair.

 

Welkom bij TEGELS•NL in de branche BADKAMERS

30 september 2022
RB Sanitair uit Tiel is dé sanitairspecialist van Nederland. Van luxe badmeubels tot een stijlvol hangtoilet en van een designspiegel tot een ontspannende regendouche: bij ons vindt u alles om uw droombadkamer te realiseren.
 
In ons uitgebreide assortiment vind je altijd het sanitair dat volledig bij jou past. Jij profiteert altijd van het feit dat we slim inkopen. We hebben speciale afspraken met onze leveranciers, waardoor we ons sanitair voor uiterst aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden. Bestellingen boven de € 100 worden bovendien gratis bij jou thuisbezorgd.
 
Kom langs in onze showroom in Tiel of bekijk het assortiment direct online. RB Sanitair heeft dé alles-in-1 oplossing voor jouw badkamer.

Welkom bij TEGELS•NL in de branche TEGELS

25 juni 2022

Bent u op zoek naar geweldige tegels, mooi sanitair, laminaat en bouwmaterialen? Dan bent u op het juiste adres bij Yuvam Bouwmaterialen!
 
Wij bieden al jaren de meest kwalitatieve producten voor de laagste prijs van Nederland. Door onze ervaring kunnen wij met u de mooiste en beste producten selecteren en aanbieden.

Stap gewoon eens binnen: particulieren en bedrijven zijn bij ons van harte welkom 😀👍

Welkom bij TEGELS•NL in de branches TEGELS, BADKAMERS & NATUURSTEEN

25 juni 2022

Caza neemt je mee op reis langs steensoorten van over de hele wereld! Een reis vol inspiratie en een buitengewoon uitgebreid, verrassend assortiment uit de hele wereld. Iedere maand is er bij ons wel weer iets nieuws te ontdekken - ons scherpe oog voor nieuwe, bijzondere producten laat ons nou eenmaal nooit in de steek.
 
Je vindt bij ons daarom enkele bekende merken, maar komt soms ook unieke producten tegen die we bijvoorbeeld hebben opgekocht bij een kleine boer in Italië. En wat je ook kiest, de kwaliteit is perfect. Altijd. Want alleen het beste is goed genoeg. Voor ons - en natuurlijk voor jou als klant.

Welkom bij TEGELS•NL in de branche TEGELS

25 juni 2022

De Tegelkunst Authentieke Wand- & Vloertegels is 50 jaar geleden ontstaan na een bezoekje aan Spanje. De prachtig betegelde patio’s, banken en fonteintjes leveren genoeg inspiratie op. Toen is het idee ontstaan om kleurige, authentieke en nog vaak ambachtelijk vervaardigde tegels te importeren en verkopen. De Tegelkunst is inmiddels uitgegroeid tot speciaalzaak!

Natuurlijk kunt u ook bij de Tegelkunst terecht om uw vloeren of wanden te laten betegelen, of marmer te laten leggen. Ook voor onderhoudsmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u advies nodig over bijvoorbeeld deze Art Deco tegelstijl uit de jaren ’20?  

De vriendelijke medewerkers staan graag voor u klaar.

Welkom bij TEGELS•NL in de branche TEGELS

25 juni 2022

R.J. Van Netten Tegelzetbedrijf & Tegelhandel uit Friesland, dé specialist in keramische en natuurstenen tegels.

Zoekt u:
 🔹 Tegels voor uw keuken of badkamer?
 🔹 Een prachtige natuurstenen vloer?
 🔹 Nieuw sanitair?
 🔹 Wilt u dat uw tegels professioneel worden geplaatst?

In dat geval bent u bij Robert van Netten aan het juiste adres!

Van Tegelzetbedrijf R.J. van Netten kunt u het volgende verwachten:
 🔹 Afspraken over datum/tijd worden nagekomen;
 🔹 Professioneel resultaat.

Uw tijd is ook kostbaar. Daarom zorgt Robert van Netten ervoor dat de tegels worden gezet op de afgesproken datum en tijd!

Welkom bij TEGELS•NL in de branches TEGELS & BADKAMERS

22 februari 2022

Al 10 jaar vind je Zoon Tegels & Badkamers langs de A9 bij Heemskerk. Bij Zoon komt creativiteit & maatwerk samen en heb je alle ruimte om zelf of samen een moodboard te maken, voor het ontwerp van jouw ideale badkamer. Of je nu toe bent aan luxe spa voor jou alleen of een praktische badkamer voor jou en je gezin: Zoon helpt je met jouw badkamer realiseren.

Kom langs in onze 1200 m2 grote showroom met veel inspirerende badkameropstellingen en ontdek onze passie en jouw mogelijkheden, of maak een afspraak en weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben!

Welkom bij TEGELS•NL in de branche TEGELS

28 januari 2022

Timeless Floors regio Leiden, een startend bedrijf met een frisse blik op TEGELS en oog voor elke klant!

Heeft u onlangs een nieuwe woning gekocht? Of u wil nieuw leven in uw woning blazen? Uw woonkamer, badkamer, toilet, keuken of hal zijn niet compleet zonder onze stijlvolle tegels. Kom bij ons langs in onze showroom te Roelofarendsveen of kijk alvast op de webshop voor de nieuwste trends.

Wij van Timeless Floors zijn van mening dat uw huis een thuis wordt met onze tegels. Graag kijken wij met u naar de mogelijkheden voor het ultieme thuisgevoel en ontwerpen, realiseren, wij het liefst samen met u die droomvloer / droomwand. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek, advies of om gewoon eens rond te kijken.

 

Al vanaf 2008 bij TEGELS•NL in de branches TEGELS & BADKAMERS

23 november 2021

Tegels koop je bij Tegelcentrum Siddeburen, dé vloer- en wandtegelspecialist van Groningen :)

U kijkt uw ogen uit bij Tegelcentrum Siddeburen in een sfeervolle showroom van 1000m². Met meer dan 2000 soorten is dit de beste plek voor tegels in Groningen en omgeving. We presenteren een ruim assortiment hoogstaande kwaliteit tegels voor vloer en wand, veelal uit voorraad leverbaar. Op de voorbeeldvloeren en -wanden krijgt u een goede impressie van de tegels.

Bij Tegelcentrum Siddeburen staan wij altijd voor u klaar wanneer u advies of hulp nodig heeft bij het tegelzetten. U bent van harte welkom in onze sfeervolle winkel!

Al vanaf 2006 bij TEGELS•NL in de branches TEGELS & BADKAMERS

23 november 2021

🔴Ton Scholten Tegels & Sanitair regio Haarlem

Elk persoon heeft zijn eigen stijl en iedere woning zijn eigen sfeer. Dit vertaalt zich naar uw interieur. De badkamer is daar een essentieel onderdeel van. Je begint en eindigt er de dag. Ervaar dit gevoel in onze showroom met meer dan 75 badkamers, diverse toiletopstellingen en 80 gelegde vloeren.

Het vakkundige team van Ton Scholten Tegels & Sanitair staat al meer dan 45 jaar voor u klaar om de perfecte badkamer, vloer, keukenwand of wellnessruimte te creëren, van ontwerp tot oplevering.
Kom langs in onze showroom in Uitgeest en laat u inspireren.

Welkom bij TEGELS•NL in de branches TEGELS & BADKAMERS

29 oktober 2021

SANIMAX Sanitair & Tegels

Een wereld waarin badkamers droomkamers het kloppend hart van het huis worden. Waar design, weelde en kwaliteit vanzelfsprekend zijn. Ideeën worden hier geboren en de wensen worden ingevuld. Met exclusieve badkamer meubels & tegels van gerenommeerde fabrikanten en designers.

De showroom van SANIMAX is een leidraad voor wat er allemaal mogelijk is in uw badkamer. Door u veel verschillende stijlen te tonen en laten zien dat alles mogelijk is, proberen wij u zoveel mogelijke ideeën te laten doen. Want dat maakt Sanimax bijzonder! 

Het brede assortiment is zorgvuldig geselecteerd. Met merken die voor stijl, gemak en betrouwbaarheid staan. En een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding bieden. Wij tekenen en rekenen, passen en meten en puzzelen samen met u mee. Met geavanceerde presentatietechnieken laten wij u alvast door uw nieuwe badkamer lopen.

Welkom terug bij TEGELS•NL in de branche TEGELS

19 oktober 2021

Zoekt u nieuwe tegels voor de badkamer, keuken, woonkamer, bijkeuken of een andere ruimte in uw woning? Het uitzoeken van nieuwe tegels is niet eenvoudig. Wiecherink Bouwmaterialen heeft zich ontwikkeld tot speciaalzaak op het gebied van wand- en vloertegels.

Wandtegels zijn leverbaar in allerlei soorten en maten. In onze collectie vindt u het laatste aanbod in wandtegels. Voor moderne tegels in XXL formaat bent u bij ons dus aan het juiste adres. Ook voor trendy wandtegels met bijzondere structuren neemt u een kijkje in onze collectie. Kom langs voor de laatste tegeltrends.

Welkom bij TEGELS•NL in de branche TUINTEGELS

23 september 2021

Bera Natuursteen regio Zeeland is inmiddels al bijna 18 jaar een gevestigde naam op de natuursteenmarkt. Wij leveren Natuursteen en keramische (tuin)tegels voor binnen en buiten, aan particulieren en bedrijven.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor Belgisch, Chinees en Vietnamees Hardsteen, Braziliaans Leisteen, diverse soorten Graniet, Basalt en Marmer. Ook leveren wij maatwerk zoals dorpels, vensterbanken, muurafdekkers, brievenbussen en platen voor o.a. aanrechtbladen. Voor sanitair als wastafels, waskommen, douchebakken, fonteinbakjes in verschillende soorten natuursteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Welkom bij TEGELS•NL in de branches TEGELS, BADKAMERS, TUINTEGELS & NATUURSTEEN

10 september 2021

♦️ De showroom van onze Tegelhandel van der Rijt BV, is gericht op keramische tegels voor wc, badkamer, keuken en woonkamer. In deze showroom vindt u een uitgebreid assortiment van wand- en vloertegels, stroken en mozaïeken in diverse stijlen en voor elk budget.

Welkom bij TEGELS•NL in de branche TEGELS

6 augustus 2021

De Tegelmaster Zwolle is gespecialiseerd in de verkoop van wand- en vloertegels. Ruim 3000 m2 tegels uit voorraad leverbaar, met daarbij toebehoren als lijm en voeg producten, tegelprofielen tegen aantrekkelijke prijzen.U kunt bij ons terecht voor deskundig, eerlijk en duidelijk advies voor de aanschaf van uw tegels en sanitair. Een showroom met de mooiste vloertegels en de prachtigste combinaties wand/vloertegels voor uw badkamer.Ook voor het aanbrengen van de tegels, sanitair of vloerverwarming bent u bij de Tegelmaster aan het juiste adres.

We zien u graag terug in onze showroom!!

Welkom bij TEGELS•NL in de branche TEGELS

1 juli 2021

Bij Keuken & Bad Totaal kunt u terecht voor keukens, maar ook voor badkamers, vloeren van PVC, composiet, keramiek of laminaat. Daarbij kunt u ook nog een grote collectie van wand- en vloertegels bewonderen. Tevens laten wij de volledige montage voor u vakkundig verzorgen. De montage wordt namelijk door ons eigen personeel in samenwerking met ons geweldige bouwteam uitgevoerd.

Samen met u maken wij van uw droomwens de realiteit.

Welkom bij TEGELS•NL in de branche TUINTEGELS

3 juni 2021

Van den Hoorn, een specialist op het gebied van bestratingsmaterialen. Als familiebedrijf zijn wij sinds 1975 actief. Wij bieden particulieren, hoveniers en stratenmakers op ons bedrijf een breed assortiment aan bestratingen, bestrating accessoires, keramische tuintegels, natuursteen en tuindecoratie.

In Barneveld hebben we een showterras aangelegd en nodigen u uit om op uw gemak rond te kijken om zo inspiratie op te doen voor uw tuin, terras of oprit. Graag zijn wij u behulpzaam met ideeën om onze materialen te verwerken op een decoratieve, maar zeker ook functionele manier.

Bron afbeelding: Van den Hoorn en De Woonkrant Barneveld