login

Lingen Keramiek

Flevoweg 43
2318 BX LEIDEN Nederland, regio Leiden
071-5794355

Welkom in de modernste showroom van Nederland! Sinds 3 maart 2020 zijn wij gevestigd aan de Flevoweg alwaar een heus belevingscenter is gecreëerd. Op basis van een nieuw concept presenteren wij u een enorm assortiment, onderverdeeld in diverse interieurstijlen.
DE MOOISTE WANDEN EN VLOEREN VOOR ELKE SFEER

Door middel van sfeerkamers waarin de materialen verwerkt zijn, maar ook foto’s, digitale presentaties en bibliotheken met losse monsters kunt u naar hartenlust de verschillende producten (zoals tegels, PVC-vloeren, parket, luxe wandbekleding, kasten op maat) combineren.
Uiteraard staan onze adviseurs voor u klaar om u te vertellen over alle mogelijkheden en u te helpen bij het maken van uw keuze.

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 08.30u-17.00u
Woensdag: 08.30u-17.00u
Donderdag: 08.30u-17.00u | 18.00u-20.00u
Vrijdag: 08.30u-17.00u
Zaterdag: 10.00u-16.00u
Zondag: gesloten

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Een tijdloze vloer...

🔷 Deze tegel heeft van alles wat: een beetje betonlook, een beetje natuursteenlook, modern maar toch klassiek. En de kleur is neutraal dus met alles te combineren!⁠

Bent u op zoek naar een tegelvloer voor in de woonkamer van uw nieuwe huis maar ziet u door de bomen het bos niet? Onze specialisten begeleiden u graag naar de vloer van uw dromen!⁠

⁠#vloertegels #woonkamer #woonkamervloer #vloertegelswoonkamer #plavuizen #plavuizenvloer #neutralevloer #vloerverwarming #tegelspecialist #lingenkeramiek

Motto by Mosa

Met de tegels van Motto by Mosa haalt u Dutch Design in huis. Dankzij hun duurzame eigenschappen zijn de vloertegels geschikt voor alle denkbare ruimtes. Van uw keuken en uw woonkamer tot de hal.⁠
Bekijk meer op onze website via deze link

@mottobymosa @mosatiles #mottobymosa #mosa #mosategels #tegels #vloertegels #woonkamertegels #dutchdesign #wonen #interieur #interieurinspiratie #lingenkeramiek

Stijlstudio: LOFT

Als u in een Loft-stijl huis woont dan houdt u waarschijnlijk van een stadse omgeving. 
De naam Loft is oorspronkelijk ontstaan nadat men in oude fabrieken en oude kantoorgebouwen woonruimten ging creëren. De stijl is daarna diverse kanten op doorontwikkeld. Zo kunt u tegenwoordig ook een Loft stijl kiezen met veel wit.
Alvast een preview? Bekijk dit op onze website

Lingen Keramiek - De Top in Wand en Vloer

Lingen Keramiek heeft met 400 verschillende vloeren misschien wel het grootste assortiment PVC-vloeren van de regio. Onze collectie bestaat uit zowel plak- als klik-PVC.

Welke PVC-vloer past bij u? Een visgraat PVC-vloer, een betonlook PVC-vloer of wellicht een van onze design PVC-vloeren?

Bekijk eens meer foto’s op onze Website of op Pinterest

“Doe Maar Duurzaam”

A.s. zaterdag: Lingen Keramiek op tv! 
Bij duurzaamheid denk je al gauw aan afval scheiden, energie besparen, groene stroom, recyclen, zonnepanelen en milieu bewust reizen. Maar duurzaamheid gaat verder dan dat!
Zo zijn tegels bij uitstek een duurzaam product. Daarom is Lingen Keramiek door het RTLZ-programma “Doe Maar Duurzaam” gevraagd om medewerking te verlenen aan de aflevering met het thema: bouw. Onze directeur Elsemarie Lingen is hiervoor geïnterviewd in ons nieuwe belevingscenter in Leiden. 
Het programma wordt op a.s. zaterdag 28 november om 17.30 uur uitgezonden op RTL Z. Bent u ook benieuwd? Zet het alvast in uw agenda!

Greenspeed twist mop

Hebben wij onlangs bij jullie thuis een woonkamervloer gelegd? En bent u net zo enthousiast hierover als wij? Dan hebben wij wat leuks voor u!
De Greenspeed twist mop is het beste dweilsysteem ooit. Dat zeggen de professionals... Van ons kunt u zo'n twist mop (t.w.v. € 89,95) GRATIS krijgen, het enige wat wij daarvoor in ruil vragen zijn foto's van jullie nieuwe tegelvloer in jullie compleet ingerichte woonkamer. Een mooi sfeerbeeld dus.
Goede deal toch?
Lees hier hoe u de foto's aan kunt leveren: https://bit.ly/332c8J9