login

Designtegels.nl Utrecht

Californiedreef 36
3565 BM UTRECHT Nederland, regio Utrecht
085-3001111

Marokkaanse en Portugese cementtegels

Designtegels.nl is een bedrijf dat cementtegels importeert uit landen als Marokko, Spanje, Portugal en Vietnam. Onze tegels zijn voorzien van prachtige motieven / patronen in levendige kleuren.
De tegels bevatten een basis van cement met een toplaag van marmerpoeder. Doordat het marmerpoeder in veel kleuren verkrijgbaar is en dit via een koperen motief-mal op de tegels wordt geperst, ontstaat er een sprookjesachtige tegel die te gebruiken is voor oneindig veel doeleinden. Onze tegels zijn handgemaakt en zijn dus niet gelijk aan fabriekstegels, ze geven een levendige indruk, alsof u in het paleis van de sultan bent!
Wij kopen niet alleen bestaande motieftegels in maar laten ook eigen ontwerpen maken. Zeker als u denkt een leuk ontwerp te hebben kunnen wij dit verwezenlijken op een tegel.

De tegels zijn bedoeld als vloertegel maar kunnen ook zeker aan een wand worden gebruikt. Kijk op onze website www.designtegels.nl voor voorbeelden. Bij uw bestelling ontvangt u een uitgebreide uitleg over hoe u de tegels dient te behandelen. Na plaatsing gaan de tegels eindeloos lang mee.

Designtegels.nl kent een groot prijsvoordeel tov andere leveranciers omdat wij importeren en rechtstreeks zonder dealers verkopen aan de consument. Designtegels.nl heeft standaard 10.000 m2 cementtegels op voorraad en daarmee zijn we gelijk de grootste leverancier van cementtegels wereldwijd. Er is keuze uit meer dan 300 modellen in verschillende kleuren. Naast Portugese cementtegels verkopen wij ook Marokkaanse Zelliges (handgemaakte wandtegels), Spaanse wandtegels en Italiaanse tegels.
Kijk op onze website voor het complete assortiment + prijzen of gebruik onze handige vloerplanner om een mooi vloerplan te maken van de ruimte die je wilt betegelen!

Tot ziens bij Designtegels.nl !

Openingstijden

Maandag : Gesloten
Dinsdag : 09.30u-17.30u
Woensdag : 09.30u-17.30u
Donderdag : 09.30u-17.30u
Vrijdag : 09.30u-17.00u
Zaterdag : 10.00u-17.00u
Zondag : Gesloten

Produkten

U kunt betalen met

         

Video of Reel

Foto galerij

Badkamerinspiratie ❣

Welke badkamer zou jij willen copy pasten naar jouw eigen interieur?
🛀 
#bathroomdesign #bathroominspiration #bathroomtiles #badkamerinspiratie #badkamertegel #ihavethisthingwithtiles #designtegels

Zellige Gris Rose 5x5

Zellige Gris Rose De Zellige Gris Rose is een handgemaakte wandtegel van 10x10 cm en 1 cm dik en is afkomstig uit een van onze fabriekjes in Fez, Marokko. Het oppervlak is glad maar toch levendig en heeft mooie kleurnuances. Omdat elke tegel in de doos net weer een beetje anders is ontstaat er een levendig resultaat. Hoewel de tegel rustiek oogt past deze ook perfect in een modern interieur. Goed om te weten Zelliges (spreek uit als ‘zulliezjes’) zijn handgemaakte wandtegels uit Marokko. Ze worden op speciale wijze gebakken en later schuin afgekapt zodat ze heel strak tegen elkaar kunnen worden gezet. Dit arbeidsintensieve werk geeft de tegel hun eigen looks en karakter. De klei die wordt gebruikt voor de productie van Zelliges is alleen te vinden in Fez, Marokko. In deze klei zitten kalkpitten die regelmatig terug te vinden zijn aan het oppervlak van de tegel of in het glazuur. Dat geldt ook voor kleine onregelmatigheden in dikte in het oppervlak. Dit is kenmerkend voor dit soort tegels en dient als normaal beschouwd te worden. Zelliges kunnen alleen als wandtegels worden gebruikt. Indien je deze uitstraling op je vloer wenst te hebben, kijk dan bij onze Plattas en Bejmat tegels.

Happiness op je beeldscherm!

Dit wandje in de nieuwe showroom knalt er lekker uit met al die vrolijke kleurtjes en bloementjes. Wil je je huis of tuin graag wat opfleuren door gebruik van kleur en patroon maar weet je niet hoe? Hierbij het antwoord :-) 🌸🌸🌸

#cementtiles #cementtegels #portugesetegels #colorfulltiles #colorinspo #interiorinspiration #tileinspiration #ihavethisthingwithtiles #designtegels

De Vena.

Een stijlvolle nieuwe tegel in onze collectie, met een sprekende marmerprint. We hebben hem in 6 verschillende kleuren en is ook verkrijgbaar met facet afwerking waarmee je een tof 3D effect kunt creëren.

Welke kleur is jullie favoriet?

Meer TEGELS, klik hier 😃

Tegels in de aandacht: Elementos ✨

Had jij deze al gezien? Exclusiever dan dit krijg je het niet 🤤 Gekleurde klei in bijzondere, diepe kleuren. Elke tegel met de hand gemaakt en gevormd. Met pitjes of zonder. Deze Elementos collectie is ons parade paardje voor 2023. Jij ook zo enthousiast? 🌟✨😍

#nieuwecollectie #nieuwetegels #handgemaakt #handgrmaaktetegels #klei #spaansetegels #tegelheaven #tegelinspiratie #tegels #designtegels

Inspiratie vtwonen en design beurs

Wat was er weer veel creativiteit en inspiratie op de "vtwonen en design beurs" dit jaar! Wij stonden er zelf dan wel niet, onze tegeltjes waren wel verspreid aanwezig in verschillende stands.

Zo leuk om de prachtige stands binnen te stappen en daar onze tegeltjes te zien, op verschillende manieren verwerkt.

Heb jij ons ook gespot?

BEJMAT VERT FONCEE

Één van onze populairste tegeltjes uit Marokko 💚
Niet zo gek ook, want wat kan hij niet?! Wand; Vloer; Binnen; Buiten; prachtige kleur (we hebben ze in heel veel kleuren) en top formaat voor visgraat of welk legpatroon dan ook! Dus zoek je nog iets voor je terras? Hint hint... 
#marokko #marokkaansetegels #zellige #bejmat #tilesdesign #tilestyle #ihavethingswithfloors #flower #green

Fossil tegels bij Designtegels

In het YouTube filmpje een sfeerimpressie van de Fossil tegels bij Designtegels.nl Deze keramische tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Neem contact met ons op om ze in het echt te bekijken of vraag een offerte aan op www.designtegels.nl

Project in de aandacht ✨

Hier een kijkje in een prachtig project van Vero Interieurontwerp & Chiela🟠 met de Zelliges Atlas Petrol Poisson Echelles 5x5 💙 veel mensen denken hoe kleiner de tegel hoe drukker het wordt, maar balance is key. Heb je een rustige sfeer in de badkamer? Dan is het juist extra leuk om een wand te betegelen met kleine tegeltjes voor een speels effect!

#designtegels #tegels #tiles #zelliges #badkamer #bathroom #bathroomdesign #interieur #binnenkijken #lifestyle #interieurfotografie #design #inspiratie #interieurinspiratie #interieuradvies #styling #design #inspiration #interiorstyling

Limestone uit Marokko!

Nieuw in de collectie. Dit product kennen we ook wel als kalksteen. Een prachtig natuurproduct wat in elke ruimte toegepast kan worden. In 3 verschillende kleuren, baksteen formaat. Sample bestellen? Dat kan via onze website.

❤️ #limestone #tegelparadijs #nieuwecollectie

De Piedra Biscuit

Ziet eruit als een handgemaakte tegel maar hij is gewoon keramisch. Dat betekent makkelijk in gebruik en zonder vlekken. Perfect dus voor in je badkamer of voor buiten. ❤️ Wie heeft er een mooi plekje voor in huis? #piedra #naturel #tegelsvoorinjebadkamer #tegelvoorbuiten #tegelmoodboard

Badkamer

Van welke stijl je ook houdt ❤️ In een badkamer heb je tegels nodig! Ga je voor strak, rust, speels, kleur of ton sur ton. Bij Designtegels hebben we het allemaal! Combineer verschillende tegels en maak er helemaal je eigen badkamer van. Tot snel in één van onze showrooms! #badkamerideeën #badkamerontwerp #badkamerverbouwing

Brick Yellow Travertine

Wauw! BRICK YELLOW TRAVERTINE nu nieuw op onze website. Samen met nog 8 natuursteen soorten. Wat een beauty's 😍 voor wand, vloer, binnen en buiten! Bestel je sample of kom ze bekijken in onze showroom(s). #marmertegels #travertine #tegelparadijs #tegeladvies

Nieuw in onze collectie

De Venti. 😍 Keramisch Terrazzo voor binnen en buiten! Lekker makkelijk te plaatsen, te onderhouden en te combineren met egale tegels in dezelfde kleuren. Op onze website te vinden onder Italiaanse tegels. Bestel een sample of kom ze bekijken in onze showroom. #venti #20x20 #italiaansetegels #keramischetegels #buitentegels

Afspraak inplannen

Plan bij Designtegels nu makkelijk je eigen afspraak in voor een Showroom bezoek op afspraak of Facetime Visit.  Weer er snel bij want vol=vol!

Het thema vandaag: Rood! 

Mooi te matchen met de terracotta trend of gewoon omdat het je kleur is! Durf jij het aan? 

Ook de kleur in het echt willen zien? Dat kan! Bestel je samples online, het bedrag ontvang je terug bij je volgende bestelling. 👌

Partijtjesdag

Wij hebben een selectie gemaakt van onze topproducten, tegels uit onze altijd wisselende collectie en sample restanten.
Kleine partijen genoeg voor een wc'tje tot aan grote partijen voor gehele badkamers. Zowel wand als vloer! Meer dan 200 partijen staan klaar in onze loods om direct mee te nemen, zeer scherp geprijsd (vanaf €1,-!) Cementtegels, Marokkaanse tegels, Spaanse wandtegels, keramische tegels en marmer mozaïek. 

Vanwege de corona maatregelen kunnen wij maar een maximaal aantal personen tegelijk toe laten in onze loods. Daarom werken we met tijdvakken van 2 uur.
Ook staan alle partijen ruim uitgestald, kies simpelweg wat je wilt en je kunt het zo meenemen. Geheel corona proef dus!
Je kunt een tijdvak reserveren met een ticket. Deze kost €5,- per persoon. Deze kosten krijg je terug bij de aankoop van de outlet tegels.
Het is niet mogelijk om toegang te krijgen tot de partijtjes- en sample dag zonder een ticket.

Bestel hier je ticket voor partijtjesdag.

Liefde voor wit...

Wit op wit. Dit mooie interieur is van Thuis bij Suus - Interieur & Styling
Op de zijkant van de kast, super creatief!, heeft ze onze Manual Blanc tegeltjes gebruikt. Zo maak je van ieder hoekje iets speciaals.