login

De Tegelspecialist

Pieter Brueghelplein 11
5694 AH SON EN BREUGEL Nederland, regio Eindhoven
0499-476066
06-53720326

 

Het familiebedrijf 'De Tegelspecialist' bestaat al ruim 35 jaar. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van badkamers. Deze worden van A tot Z door de gebroeders Witlox (Arnold, Johan, Frido) compleet en met 100% garantie verzorgd. En door jarenlange ervaring denken wij met u mee wat de mogelijkheden zijn voor uw badkamer. Om u de volle zekerheid van kwaliteit te bieden, betaalt u pas na afloop van de werkzaamheden.

Naast badkamerrenovaties verzorgen wij ook complete vloeren. Wij hebben namelijk een ruime keuze in vloertegels in ons assortiment. Bovendien kunnen wij bijna alle merken leveren. Indien u alleen tegels of sanitair wil bestellen dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Voor een deskundig advies kunt u natuurlijk altijd langs komen in onze showroom.

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00u-18.00u op afspraak
Woensdag: 10.00u-18.00u op afspraak
Donderdag: 10.00u-18.00u op afspraak
Vrijdag: 10.00u-18.00u op afspraak
Zaterdag: 10.00u-16.00u op afspraak
Zondag: gesloten
 
Voor een vrijblijvende offerte kunt u het beste van te voren een afspraak maken.

Portfolio

U kunt betalen met

      

Foto gal erij

Sphinx Tegels | Royal Collection Marbles ♡

Hoogwaardig design

tot in alle details

De esthetische kracht van Sphinx Tegels ligt in de ontwikkeling van trendsettende designs met een ziel van authentieke keramiek. De unieke combinatie van moderne technologie en inspiratie uit onze natuur, cultuur en eeuwenoude geschiedenis maken Sphinx Tegels gelijktijdig onderscheidend en tijdloos. Sphinx Tegels biedt een rijk assortiment keramische tegels voor zowel particuliere als professionele binnen- en buitentoepassingen. Onderscheidend design, uitmuntende productkwaliteit en warme relaties met onze afnemers vormen de kernwaarden van het merk.

Walk-In-douches voor elke ruimte

Daar is onze badkamer te klein voor! Deze zin horen we vaker als er sprake is van een Walk-In-douche, maar juist het tegendeel is het geval.

✅ Een walk-In-oplossing kan een meesterzet zijn voor een kleine badkamer.

Een op de vloer ingebouwde vlakke douchebak, zoals de HÜPPE EasyStep en de HÜPPE Duplo pure zijn bijvoorbeeld ideale partners voor de grootst mogelijke transparantie en een comfortabele spatwaterbescherming, ook in een kleine badkamer. Maar uiteraard: Een grote ruimte maakt de meest royale Walk-In-oplossingen mogelijk.

Levendige uitstraling

De tegels uit de #mosatiles Terra Tones-serie hebben een subtiel poederachtig, vlak oppervlak en een levendige uitstraling. De natuurlijke levendigheid wordt versterkt door verschillende formaten te combineren. Om het Terra Tones-effect te optimaliseren voor grote oppervlakken, is het contrast tussen de kleurtonen voor het formaat 60 bij 120 centimeter versterkt. De tegels uit de Terra Tones-serie zijn geschikt voor binnen- en buitenoppervlakken: wanden, vloeren, gevels en terrassen.

Ragno Woodsense - Gres Effetto Legno

Woodsense bestaat uit een collectie hout effect tegels in vier kleurvarianten, met veel verschillende tinten. Deze serie roept materiaalsuggesties op die hun oorsprong vinden in rustieke ruimtes.

Voor een deskundig advies kunt u natuurlijk altijd langs komen in onze showroom. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het beste van te voren even bellen om een afspraak te maken.

Van natuursteen en beton tot en met hout..

OUTDOOR TILES BY VILLEROY & BOCH: omdat de inrichting van de woning – of dat nu binnenshuis is of in de buitenruimte – in eerste instantie een kwestie van persoonlijke smaak is, biedt Villeroy & Boch Tegels buitentegels in verschillende designs aan.

Bijzonder populair zijn momenteel natuursteenlooks in kleuren zoals die door de natuur zelf niet worden overtroffen. Hiermee kunnen rustige, harmonische of expressieve, levendige vloeren worden gecreëerd – tijdloos-modern met een natuurlijke touch. 

Op het terras en in de tuin zijn tegels in houtlook ideaal om een bijzonder behaaglijk-warme en blijvend mooie sfeer te creëren. Want het porcellanato verliest zijn goede uiterlijk niet, terwijl houtfineer buitenshuis ondanks intensief onderhoud en impregnering op den duur verandert.

In deze video vinden we misschien wel het ontstaan van jouw tuin terug 😀👍

Badkamers en Toiletten

Voor een compleet advies voor uw nieuwe badkamer gaat u naar De Tegelspecialist.

Uw wensen, uw budget, uw gezinssamenstelling, uw beschikbare ruimte… Het is allemaal van invloed op het ontwerp van uw ideale badkamer.

Dat luisteren kost u niets extra, echter geeft het u wel extra zekerheden dat uw verwachtingen uit zullen komen.

Nieuwe badkamer

Nieuwe badkamer opgeleverd

Ken je de serie Louvre?

Deze douchewanden van het merk Novellini zijn ook beschikbaar met grijs glas voor een elegante uitstraling.... en een beetje meer privacy!