login

De Tegelspecialist

Pieter Brueghelplein 11
5694 AH SON EN BREUGEL Nederland, regio Eindhoven
0499-476066
06-53720326

Het familiebedrijf 'De Tegelspecialist' bestaat al ruim 35 jaar. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van badkamers. Deze worden van A tot Z door de gebroeders Witlox (Arnold, Johan, Frido) compleet en met 100% garantie verzorgd. En door jarenlange ervaring denken wij met u mee wat de mogelijkheden zijn voor uw badkamer. Om u de volle zekerheid van kwaliteit te bieden, betaalt u pas na afloop van de werkzaamheden.

Naast badkamerrenovaties verzorgen wij ook complete vloeren. Wij hebben namelijk een ruime keuze in vloertegels in ons assortiment. Bovendien kunnen wij bijna alle merken leveren. Indien u alleen tegels of sanitair wil bestellen dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Voor een deskundig advies kunt u natuurlijk altijd langs komen in onze showroom.

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00u-18.00u op afspraak
Woensdag: 10.00u-18.00u op afspraak
Donderdag: 10.00u-18.00u op afspraak
Vrijdag: 10.00u-18.00u op afspraak
Zaterdag: 10.00u-16.00u op afspraak
Zondag: gesloten
 
Voor een vrijblijvende offerte kunt u het beste van te voren een afspraak maken.

Portfolio

U kunt betalen met

      

Foto gallerij

Badkamers en Toiletten

Voor een compleet advies voor uw nieuwe badkamer gaat u naar De Tegelspecialist.

Uw wensen, uw budget, uw gezinssamenstelling, uw beschikbare ruimte… Het is allemaal van invloed op het ontwerp van uw ideale badkamer.

Dat luisteren kost u niets extra, echter geeft het u wel extra zekerheden dat uw verwachtingen uit zullen komen.

Nieuwe badkamer

Nieuwe badkamer opgeleverd

Walk-In-douches voor elke ruimte

Daar is onze badkamer te klein voor. Deze zin horen we vaker als er sprake is van een Walk-In-douche. Maar juist het tegendeel is het geval: Een walk-In-oplossing kan een meesterzet zijn voor een kleine badkamer: Een op de vloer ingebouwde vlakke douchebak, zoals de HÜPPE EasyStep en de HÜPPE Duplo pure zijn bijvoorbeeld ideale partners voor de grootst mogelijke transparantie en een comfortabele spatwaterbescherming, ook in een kleine badkamer. Maar uiteraard: Een grote ruimte maakt de meest royale Walk-In-oplossingen mogelijk. 

Ken je de serie Louvre?

Deze douchewanden van het merk Novellini zijn ook beschikbaar met grijs glas voor een elegante uitstraling.... en een beetje meer privacy!