login

Imming meer dan vloeren

Hurksestraat 24
5652 AK EINDHOVEN Nederland, regio Eindhoven
040-2942942

 In onze ruime showroom presenteren wij overzichtelijk onze Refin-collectie en de eigen Imming-collectie. Er liggen tal van voorbeeldvloeren van tegels (ook houtlook), pvc en laminaat. Keuze genoeg!

Imming meer dan vloeren heeft jarenlange ervaring op het gebied van tegels en andere vloerbekleding. Wij staan voor puur vakwerk en full service. Vier trefwoorden zijn op ons bedrijf van toepassing: betrouwbaarheid, continuïteit, ervaring en kwaliteit. Samen met u kiezen we een passende tegel uit en onze vloerenleggers leggen of plaatsen die vakkundig bij u.

Eigenaar Tom Imming weet met zijn jarenlange ervaring in tegels, alles van vloeren en materialen. Hij adviseert u graag en deskundig!

U bent van harte welkom in de showroom van Imming meer dan vloeren. Mocht u graag langskomen buiten de openingstijden, dan kunt u bellen voor een afspraak. 040-294 29 42

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 12.30u-17.30u
Woensdag: 12.30u-17.30u
Donderdag: 12.30u-17.30u
Vrijdag: 12.30u-17.30u
Zaterdag: 10.00u-16.00u
Zondag: Gesloten

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

      

Foto gallerij

Een vloer om trots op te zijn!!

Bluetech vintage 60x60 uiteraard te zien bij ons in de Showroom!

Imming meer dan vloeren heeft bijzondere merken in haar collectie.  Met Refin voor tegels, van Besouw en Jabo voor tapijt, Therdex voor pvc vloeren,  Vescom en Kobe voor gordijnen kunnen wij elk project perfect inrichten om uw leefwereld realiseerbaar te maken. Imming meer dan vloeren helpt u bij het creëren van dat extra beetje comfort en finishing touch waar elke ruimte behoefte aan heeft. Laat u daarom inspireren in onze showroom.

Merk in de aandacht: Terre d’Azur

Mooie speelse muur met de Terre d’Azur HAWAIIAN TAUPE

Product in de aandacht

Ceramiche Refin ❣ Blended

Wand- en vloertegels voor binnen en buiten.
Blended combineert rots, steen en zand op een originele manier en vertaalt ze in vloeiende oppervlakken met steeds wisselende motieven. 

Product in de aandacht

Riflessi de nieuwe collectie van Ceramiche Refin

Swatch Outlestore te Roermond!

Mooie en duurzame houtlook Tegels. Project om trots op te zijn. Ook bijzonder fraai bij u thuis!

Tegels | Ceramiche REFIN

Tegels

Ceramiche REFIN is sinds 1962 aanwezig op de internationale markt en maakt deel uit van de Gruppo Concorde, één van de grootste tegelproducenten van Europa.

Dankzij esthetisch onderzoek en  technologische innovatie, zijn zowel de producten als de productie processen bij REFIN van zeer hoog niveau. Hierdoor heeft het bedrijf op de internationale markt een sterke concurrentiepositie weten te bemachtigen. REFIN biedt een ruime keuze aan oplossingen in gres porcellanato.

Terre d'Azur | Decortegels

Bij Imming meer dan vloeren kun je niet alleen gewone tegels zien, ook decortegels zijn er volop van het merk Terre d'Azur.  Het verhaal van Terre d'Azur is er een van een zwerftocht door het zuiden van Europa langs kastelen en verlaten dorpjes opzoek naar die oude tegel fabriekjes die handmatig tegels maken. Fabriekjes waarnaar je vruchteloos zult zoeken op internet of beurzen. Omdat ze uitsluitend op de locale markt actief zijn en waarvan de term "fabriek" een veel te modern beeld geeft van de haast middeleeuwse manier waarop men nog altijd werkt. Tegels die authentiek en eerlijk zijn.