login

Imming meer dan vloeren

Hurksestraat 24
5652 AK EINDHOVEN Nederland, regio Eindhoven
040-2942942

 In onze ruime showroom presenteren wij overzichtelijk onze Refin-collectie en de eigen Imming-collectie. Er liggen tal van voorbeeldvloeren van tegels (ook houtlook), pvc en laminaat. Keuze genoeg!

Imming meer dan vloeren heeft jarenlange ervaring op het gebied van tegels en andere vloerbekleding. Wij staan voor puur vakwerk en full service. Vier trefwoorden zijn op ons bedrijf van toepassing: betrouwbaarheid, continuïteit, ervaring en kwaliteit. Samen met u kiezen we een passende tegel uit en onze vloerenleggers leggen of plaatsen die vakkundig bij u.

Eigenaar Tom Imming weet met zijn jarenlange ervaring in tegels, alles van vloeren en materialen. Hij adviseert u graag en deskundig!

U bent van harte welkom in de showroom van Imming meer dan vloeren. Mocht u graag langskomen buiten de openingstijden, dan kunt u bellen voor een afspraak. 040-294 29 42

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 12.30u-17.30u
Woensdag: 12.30u-17.30u
Donderdag: 12.30u-17.30u
Vrijdag: 12.30u-17.30u
Zaterdag: 10.00u-16.00u
Zondag: Gesloten

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

      

Foto gal erij

Refin Wide

Leisteen-look met een “materisch” karakter. Ceramiche REFIN is sinds 1962 aanwezig op de internationale markt en maakt deel uit van de Gruppo Concorde, één van de grootste tegelproducenten van Europa.

Meer op onze "tegelpagina"  >>> klik hier <<<

 

PVC vloeren: STONE² SERIE

Met een beetje verbeelding ruik je de lak en voel je de nerf. Je staart naar de monumentale vloer en vraagt je af wie er allemaal over de brede planken hebben gelopen. Je realiseert je dat er niets zo mooi is als doorleefd hout; verweerd en met nerven.

Er zijn echter meer factoren van belang voor het maken van de juiste keuze. Met een Therdex PVC Vloer kiest u voor een topproduct. Een topproduct in alle opzichten. Kwaliteit is voor ons een vanzelfsprekende factor. Het milieu is van ons allemaal. Waar ook ter wereld.

Gemak dient de mens. Niemand die dat ontkennen zal. De Therdex PVC vloeren zijn standaard voorzien van een harde, matte PU laag. Schuren, lakken of oliën is verleden tijd. Stofzuigen en/of dweilen is voldoende. Makkelijker kan het toch niet!

Meer informatie >>

📷 STONE² SERIE

Tegel in de aandacht: Ceramiche Refin | Prestigio Travertino ♡

De mooie eenvoud van details ♡ 

Een verfijnd, ingewikkeld gedetailleerd product, gemaakt voor mensen die denken dat de kleinste details het verschil maken. Onze tegelontwerpers hebben het originele materiaal meesterlijk geüpdatet door specifieke keuzes te maken om de contrasten te verzachten, terwijl al zijn aangrijpende schoonheid onveranderd is gebleven.

Keramisch met houteffect: Cortina Honey 25x150

Bijna synesthetisch is de benadering van Ceramiche Refin te noemen, dat zich de laatste jaren heeft gericht op trends in de hedendaagse woninginrichting met uitputtend materiaalonderzoek met betrekking tot het gres porcellanato met houteffect dat niet simpelweg een reproductie is, maar een nieuwe uitwerking, of beter gezegd, een evolutie van het natuurlijke materiaal.

Product in de aandacht ❣

Affrescati Collection by Refin Ceramiche 🖤🤍🤎

#tegels met een #cementeffect #cementlook

REFIN Blended is perfect voor elke ontwerp

Uit de bekwame selectie van verschillende steensoorten, met verschillende oorsprongen en kenmerken, heeft Refin een collectie gecreëerd waarin inspirerende materialen samensmelten tot hybride oppervlakken, die worden verlevendigd door een overlapping van tekens, tinten en zachte materiaaleffecten.   Een gloednieuw product met een natuurlijke stijl maar met een geraffineerde uitstraling, die over de charme van de natuurlijke materialen vertelt in een taal die spreekt van harmonieën, evenwichtige contrasten en verfijnde texturen.

Blended, dat perfect is voor elke ontwerp, privé of openbaar, overschrijdt de grens tussen binnen en buiten en biedt de mogelijkheid om nieuwe scenario’s te ontwerpen in binnenhuisprojecten die steeds meer putten uit het buitenleven en ermee versmelten.

Een vloer om trots op te zijn!!

Bluetech vintage 60x60 uiteraard te zien bij ons in de Showroom!

Imming meer dan vloeren heeft bijzondere merken in haar collectie.  Met Refin voor tegels, van Besouw en Jabo voor tapijt, Therdex voor pvc vloeren,  Vescom en Kobe voor gordijnen kunnen wij elk project perfect inrichten om uw leefwereld realiseerbaar te maken. Imming meer dan vloeren helpt u bij het creëren van dat extra beetje comfort en finishing touch waar elke ruimte behoefte aan heeft. Laat u daarom inspireren in onze showroom.

Merk in de aandacht: Terre d’Azur

Mooie speelse muur met de Terre d’Azur HAWAIIAN TAUPE

Product in de aandacht

Ceramiche Refin ❣ Blended

Wand- en vloertegels voor binnen en buiten.
Blended combineert rots, steen en zand op een originele manier en vertaalt ze in vloeiende oppervlakken met steeds wisselende motieven. 

Product in de aandacht

Riflessi de nieuwe collectie van Ceramiche Refin

Swatch Outlestore te Roermond!

Mooie en duurzame houtlook Tegels. Project om trots op te zijn. Ook bijzonder fraai bij u thuis!

Tegels | Ceramiche REFIN

Tegels

Dankzij esthetisch onderzoek en  technologische innovatie, zijn zowel de producten als de productie processen bij REFIN van zeer hoog niveau. Hierdoor heeft het bedrijf op de internationale markt een sterke concurrentiepositie weten te bemachtigen. REFIN biedt een ruime keuze aan oplossingen in gres porcellanato.

Terre d'Azur | Decortegels

Bij Imming meer dan vloeren kun je niet alleen gewone tegels zien, ook decortegels zijn er volop van het merk Terre d'Azur.  Het verhaal van Terre d'Azur is er een van een zwerftocht door het zuiden van Europa langs kastelen en verlaten dorpjes opzoek naar die oude tegel fabriekjes die handmatig tegels maken. Fabriekjes waarnaar je vruchteloos zult zoeken op internet of beurzen. Omdat ze uitsluitend op de locale markt actief zijn en waarvan de term "fabriek" een veel te modern beeld geeft van de haast middeleeuwse manier waarop men nog altijd werkt. Tegels die authentiek en eerlijk zijn.