login

TegelDirect.nl – Joy Kuijs BV Tegelimport

De Kleine Elst 10
5246 JH ROSMALEN Nederland, regio Den Bosch
073-5218011

Wij leveren wandtegels, vloertegels en mozaïek tegen uiterst scherpe prijzen door heel Nederland vanuit onze showroom aan het De Kleine Elst 10 in Rosmalen.

Wij geven u graag advies en leggen u de diverse mogelijkheden uit en de verschillen tussen de diverse tegels, zodat u zelf de juiste keuze kunt maken. Alles geheel vrijblijvend, uiteraard met een lekker kopje koffie.

Wij leveren onze tegels tegen uiterst scherpe prijzen door heel Nederland.

TegelDirect.nl staat voor eigen import, persoonlijk advies, en echt aantrekkelijke prijzen.

Kijk op onze website voor voorbeelden en voor leuke aanbiedingen.
Bovendien hebben wij een groot assortiment houtlook tegels en kunt u bij ons terecht voor tegellijm, voegmortel, tegelprofielen en onderhoudsmiddelen.

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.30u-17.30u
Woensdag: 09.30u-17.30u
Donderdag: 09.30u-17.30u
Vrijdag: 09.30u-17.30u
Zaterdag: 10.00u-16.00u

Producten in de Showroom

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Over TEGELDIRECT.NL

Vanuit onze showroom in Rosmalen (bij Den Bosch) importeren wij rechtstreeks wandtegels, vloertegels en mozaiek vanuit fabrieken over de hele wereld. Het voordeel wat wij daarmee behalen, rekenen wij door in onze prijzen.

Dit geeft niet alleen voordelen omtrent de prijs, ook hebben wij als eerste de nieuwste trends en de nieuwste kleuren.

Wij helpen u graag de juiste keuze te maken, we geven advies, we leggen uit wat de kwaliteitsverschillen zijn, en dit uiteraard geheel vrijblijvend, zodat u zelf een juist overwogen beslissing kunt nemen.

tegels 10x10

Ook voor tegeltjes van 10x10 kunt u bij ons terecht. Voor mooie combinaties met de andere tegels in onze showroom. #showroomtegeldirect #welovetiles #wandtegels 💚🤍🤎

Project in de aandacht

Mooie tegels 🤎 geleverd voor een badkamer in Rosmalen in samenwerking met De Klussenier Peter Kalis, JT Tegelzetbedrijf en Jos Kweens stucadoor.

Mooie vloertegel in diverse formaten

Onze showroom is voor u – op afspraak – open. Indien u een afspraak wilt maken, stuur dan een mail naar info@tegeldirect.nl

Telefonisch en per mail zijn wij gewoon bereikbaar tijdens onze normale openingstijden van dinsdag t/m zaterdag. Het leveren van bestellingen gaat gewoon door. Afhalen van bestellingen is uitsluitend op afspraak tijdens onze normale openingstijden van dinsdag t/m vrijdag.

Wij hopen u snel te ontmoeten in onze showroom, voor nu alvast wat inspiratie. En blijf gezond!

Corona maatregelen

Helaas , conform de Corona maatregelen is onze showroom gesloten. Wel zijn wij gewoon bereikbaar via telefoon (073-5218011), de webshop en mail info@tegeldirect.nl

Afhalen van bestellingen uitsluitend op afspraak.

Aanbieding Vloertegel Hardsteenlook

Aanbieding van € 29,95 / m² voor een prachtige vloertegel in een natuurlijke hardsteenlook. Deze tegel is van een superkwaliteit, zeer slijtvast en door en door gekleurd. Afmeting 75 x 75. Adviesprijs € 59,95 / m² nu met 50% korting voor € 29,95 / m² incl. BTW en vanaf 50 m² gratis thuisbezorgd. OP=OP

Aanbieding Vintage Tegels

Vintage vloertegels geven weer eens een andere sfeer in je keuken, badkamer, hal of zelfs de woonkamer. In diverse kleuren en patronen verkrijgbaar. De vloertegel op de foto is leverbaar van € 65,00 voor € 39,50.