login

KOL tegels & sanitair by Intercodam

Stephensonstraat 31
2014 KB HAARLEM Nederland, regio Haarlem
023-5101000
Welkom bij Kol Tegels

Maakt u wel even een afspraak?

Onze showroom is geopend en u bent van harte welkom. Wij werken uitsluitend op afspraak zodat wij u alle aandacht en het juiste advies kunnen geven. Voor uw gezondheid en die van onze adviseurs stellen wij u bij binnenkomst in de gelegenheid om uw handen te wassen. In lijn met de voorschriften houden wij een gepaste afstand van minimaal 1.5 meter. Voor vragen zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar. Belt u gerust of maak gelijk een afspraak via onderstaand formulier. Wij staan voor u klaar. Team Intercodam 023 - 510 10 00
 
ZON, ZEE & KOL tegels


Een nieuwe showroom én een leuke zomer-actie. Bij KOL tegels ontvangt u tijdens de bouwvak een korting van 20% op uw bestelling.

Graag tot ziens in onze nieuwe showroom!
Inmiddels kunt u bij ons ook sanitair en openhaarden uitzoeken. kortom nog completer bij KOL.

Openingstijden

Maandag: 09.00u-17.30u (op afspraak)
Dinsdag: 09.00u-17.30u (op afspraak)
Woensdag: 09.00u-17.30u (op afspraak)
Donderdag: 09.00u-17.30u (op afspraak)
Vrijdag: 09.00u-17.30u (op afspraak)
Zaterdag: 09.00u-17.30u (op afspraak)

Showroom

U kunt betalen met

               

Foto gallerij

Merk in de aandacht: Piet Boon by Douglas & Jones | GIANT TILE

Exclusief verkrijgbaar bij Kol Tegels & Sanitair by Intercodam: Piet Boon by Douglas & Jones. Een tijdloze collectie die is ontstaan vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken, gecombineerd met de gedegen ervaring van Douglas & Jones met de productie van keramische tegels. Hier getoond: GIANT Tile. GIANT TILE is een tegelserie in een bijzonder genereus formaat. Op iedere wand en vloer zorgt deze voor een elegant eindresultaat. Niet alleen uniek door hun XXXL-formaat, tevens is de dikte uitzonderlijk. Of eigenlijk het gebrek eraan. De tegels zijn namelijk slechts 6 mm dik. Ultradun, maar zo sterk als steen. 
Fotografie: PePe Fotografie

#pietboon #douglasjonesnl #cocoonbathroom

Merk in de aandacht: Castelo

CASTELO: HANDGEMAAKTE PORTUGESE TEGELS

De sfeervolle tegels met vrolijke patronen hebben een unieke look en feel. Ze zijn niet voor niks zo geliefd en ongekend populair.

Bekijk ons ruime assortiment Castelo tegels in onze showroom.

Online TEGELVIEWER [NIEUW]

Klik hier!

Denk design, denk gemak, denk vooruit... DENK KOL! Keramischhout, tegelhout, marmerlook en betonlook. By far de grootste en meest bijzondere collectie.

Voor al uw (aan)vragen zijn wij tijdens kantoortijden telefonisch en per e-mail bereikbaar📨

Altijd de juiste tegel

Of u nu zoekt naar een klassieke uitstraling of iets hips.
We hebben ruim 15.000 producten in ons assortiment & durven dus wel te stellen dat we altijd de juiste tegel voor u hebben.

Buiten net zo mooi als binnen

Met deze mooie tegels van vtwonen maak je van je tuin een verlengstuk van je interieur. Je kunt ze op meerdere manieren toepassen: op je terras, voor je buitenkeuken of als tafelblad. Dat terrasje pak je voortaan in je eigen tuin. Hieronder een paar van onze favorieten.