login

KOL tegels & sanitair by Intercodam

Stephensonstraat 31
2014 KB HAARLEM Nederland, regio Haarlem
023-5101000
Welkom bij het Kol Tegels & Sanitair, onderdeel van Intercodam. Nog steeds de fijne service die u al bijna 90 jaar van ons gewend bent. 

Zowel online als in de showroom staan wij voor u klaar. Voor iedere woonwens hebben wij de juiste tegel. Of u nu zoekt naar een klassieke uitstraling of iets hips, wij hebben ruim 15.000 producten in ons assortiment. Naast onze uitgebreide tegelcollectie hebben wij ook prachtig sanitair.

Ook zonder afspraak bent u bij ons van harte welkom om de ruime collectie te bekijken. Wenst u een diepgaand adviesgesprek? Maak dan een afspraak, zo kunnen wij u de beste service leveren. 

Tot gauw!

T | 023 - 510 10 00
E | info@koltegels.nl

Openingstijden

Maandag : 08.00u-15.00u (alleen Magazijn)
Dinsdag : 10.00u-17.30u
Woensdag : 10.00u-17.30u
Donderdag : 10.00u-17.30u
Vrijdag : 10.00u-17.30u
Zaterdag : 10.00u-17.00u

Showroom

U kunt betalen met

               

Foto galerij

Winckelmans Tegels

De Prachtige Winckelmans collectie uit de showroom in Haarlem! 🔆

#kol #haarlem #intercodam #amsterdam #winckelmans #showroom #tile #tiledesign #classic #toonzaal

Een mozaïek van Keith Richards

Dit is wellicht een van onze leukste projecten die we hebben mogen realiseren. De foto van Keith Richards van de Rolling Stones is omgezet naar mozaïek van Appiani.

Dit kunnen we overigens met elke foto. Bekijk onze website showroom Haarlem.

Met speciale dank aan Anton Corbijn die de originele foto maakte!

Tegels in de aandacht ❣

Blanc by Living ceramics 🤍🖤
Deze prachtige wandtegels zijn een must in elke badkamer.

#livingceramics #intercodam #marble #amsterdam #kol #haarlem #bathroom #design #tiledesign #blackandwhite

Prachtige koperen kranen in combinatie met marmer

Naast onze uitgebreide tegelcollectie hebben wij ook prachtig sanitair. Wij hebben voor ieder wat wils en in verschillende prijsklasse.

In onze showroom kunt u op uw gemak inspiratie opdoen bij onze prachtige opstellingen. U kunt de kranen, douches en baden kunt zien, voelen en ervaren. In onze showroom vindt u een ruime collectie aan prachtige uiteenlopende tegels.

Uiteraard kunt u zonder afspraak bij ons binnen wandelen om al het moois te bekijken maar voor de beste service adviseren wij u een afspraak te maken.

#kol #intercodam #haarlem #amsterdam #design #bathroom #marble #copper #showroom #bath

Al bijna 90 jaar die fijne service!

Kol Tegels & Sanitair, onderdeel van Intercodam, is al sinds 1932 een begrip in Haarlem. Kol inspireert, informeert en adviseert. Al bijna 90 jaar die fijne service die u van ons gewend bent!

Zowel online als in de showroom staan wij voor u klaar. Voor iedere woonwens hebben wij de juiste tegel. Of u nu zoekt naar een klassieke uitstraling of iets hips, wij hebben ruim 15.000 producten in ons assortiment.

SICIS - The Art Mosaic Factory ♡

SICIS - Ze produceren een uniek mozaïek, met verschillende en kostbare materialen. Om zichzelf direct herkenbaar te maken in de markt, creëren ze daarom een ​​onbewerkt format dat het bedrijf identificeert.

ARIOSTEA exclusief bij ons verkrijgbaar

Ariostea is nieuw in de collectie van KOL tegels & sanitair by Intercodam en in Nederland exclusief bij ons verkrijgbaar. De prachtige en zeer uitgebreide collectie kenmerkt zich door de hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen gebruikt Ariostea bij de productie de nieuwste technologieën gecombineerd met een uitmuntend gevoel voor smaak. Resultaat zijn waanzinnige tegels met een prachtige uitstraling.

Merk in de aandacht: Piet Boon by Douglas & Jones | GIANT TILE

Exclusief verkrijgbaar bij Kol Tegels & Sanitair by Intercodam: Piet Boon by Douglas & Jones. Een tijdloze collectie die is ontstaan vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken, gecombineerd met de gedegen ervaring van Douglas & Jones met de productie van keramische tegels. Hier getoond: GIANT Tile. GIANT TILE is een tegelserie in een bijzonder genereus formaat. Op iedere wand en vloer zorgt deze voor een elegant eindresultaat. Niet alleen uniek door hun XXXL-formaat, tevens is de dikte uitzonderlijk. Of eigenlijk het gebrek eraan. De tegels zijn namelijk slechts 6 mm dik. Ultradun, maar zo sterk als steen. 
Fotografie: PePe Fotografie

#pietboon #douglasjonesnl #cocoonbathroom

Merk in de aandacht: Castelo

CASTELO: HANDGEMAAKTE PORTUGESE TEGELS

De sfeervolle tegels met vrolijke patronen hebben een unieke look en feel. Ze zijn niet voor niks zo geliefd en ongekend populair.

Bekijk ons ruime assortiment Castelo tegels in onze showroom.

Online TEGELVIEWER [NIEUW]

Klik hier!

Denk design, denk gemak, denk vooruit... DENK KOL! Keramischhout, tegelhout, marmerlook en betonlook. By far de grootste en meest bijzondere collectie.

Voor al uw (aan)vragen zijn wij tijdens kantoortijden telefonisch en per e-mail bereikbaar📨

Altijd de juiste tegel

Of u nu zoekt naar een klassieke uitstraling of iets hips.
We hebben ruim 15.000 producten in ons assortiment & durven dus wel te stellen dat we altijd de juiste tegel voor u hebben.

Buiten net zo mooi als binnen

Met deze mooie tegels van vtwonen maak je van je tuin een verlengstuk van je interieur. Je kunt ze op meerdere manieren toepassen: op je terras, voor je buitenkeuken of als tafelblad. Dat terrasje pak je voortaan in je eigen tuin. Hieronder een paar van onze favorieten.