login

Paul Roescher - Apeldoorn

Vlijtseweg 196
7317 AN APELDOORN Nederland, regio Apeldoorn
055-3601747

Gaat u nieuw- of verbouwen, dan kunt u niet om Paul Roescher heen. Het is dé totaalleverancier voor alle goederen die u als vaste elementen in uw huis monteert. Beide Megastores in Rijssen en Apeldoorn beschikken over ruim opgezette afdelingen voor:

Tegels
Badkamers
Keukens
Vloeren
Schuifdeurkasten

Meer dan 500 opstellingen... Honderden keukens, tientallen badkamers, meer dan 1.200 tegelsoorten, meer dan 200 haarden, kachels en schouwen, ontzettend veel vloeren, schuif- en inloopkasten en tafels en stoelen.

Kortom: als Paul Roescher het niet heeft... vergeet het dan maar. 

Iedere gast verbaast zich over ons aanbod, de overzichtelijke manier van presenteren (alsof het een beurs is), de aankleding en de gastvrijheid die zij ervaren. Dit grote compliment nemen wij in dank aan.


Plan een afspraak

Via dit formulier kunt u een afspraak aanvragen met onze adviseur(s). De afspraak is definitief wanneer deze aan u wordt bevestigd. U wordt vanwege de drukte vriendelijk verzocht om uw afspraak een aantal weken van tevoren te plannen. Hoe vroeger, hoe beter. Bedankt voor uw begrip.

Graag tot snel en alvast bedankt voor uw vertrouwen in ons mooie familiebedrijf, dat al meer dan 50 jaar voor u klaarstaat.  Klik hier om uw afspraak te plannen!

Openingstijden

Maandag : gesloten
Dinsdag : 09.00u-18.00u
Woensdag : 09.00u-18.00u
Donderdag : 09.00u-21.00u
Vrijdag : 09.00u-18.00u
Zaterdag : 09.00u-16.30u
Zondag : gesloten

U kunt betalen met

               

Foto galerij

Tegelproject kantoor Harderwijk

Paul Roescher leverde daar gigategels in de maat 120x260cm in fraaie marmerlook callacatta gold. Dit levert een zeer fraaie uitstraling op in de toiletten. Voor de trap is er gekozen voor de statuario marmer met mooie ronde voorrand aan de trede.

Paul Roescher is de groot formaat tegels en marmerlook specialist!
Kom ook naar onze World Tegel Expo en verbaas u over Europa’s grootste keus!

Project in de aandacht ♡

Tegels aan de wand XXL maat 160x320
En tegels op de vloer 120x120
i.s.m. Tegelzetbedrijf Dennis van Duiven

Tegels, de basis voor uw inrichting

Paul Roescher heeft vloertegels in alle soorten en maten. Van mozaiektegels tot zeer grote tegels in 160x320 cm. Van Romaans verband (meerder formaten in één vloer) tot metrotegels en van betonlook tot superstrakke marmerlook. Als Paul Roescher het niet heeft: vergeet het dan maar.

Wij hebben een selectie van onze ruim 5.000 tegelsoorten in onze webshop geplaatst, waarvan de meeste binnen 48 uur geleverd kunnen worden.

WEBSHOP VLOERTEGELS

Het beste van twee werelden

Keramisch parket, ook bekend onder de namen houtlook tegels en keramisch hout, is terecht zeer populair. En laat Paul Roescher (ook) hier nu de absolute specialist in zijn. U kunt namelijk kiezen uit honderden verschillende maten, kleuren en afwerkingen en dit allemaal opgesteld in grote vlakken. Niet voor niets is de WorldTegelExpo, zoals onze 6.000 m2 grote tegelshowroom heet, de grootste leverancier van tegels in Nederland.

Paul Roescher: de specialist in keramisch parket

Wat zijn Slabs, grote tegels?

Een Slab is een normale keramische tegel in een megaformaat. Vaak hebben deze tegels een zeer natuurlijke uitstraling, denk hierbij aan de look van leisteen of hardsteen. Ook in beton- of basaltlook zijn er ontzettend veel opties. De structuren zijn serieus levensecht en daardoor ideaal voor een natuurlijk en tijdloos karakter van uw interieur of terras. Omdat het onderhoud minimaal is en soms zelfs (bijna) geen voegen nodig heeft, bereikt u het allerbeste, strakke resultaat.

Paul Roescher: de specialist in grote keramische tegels

Tegels - acties

Betonlook tegels zijn zeer populair tegels en laat Paul Roescher hier nu de specialist in zijn. U kunt in de World Tegel Expo van Paul Roescher namelijk kiezen uit honderden verschillende maten, kleuren en afwerkingen en dit allemaal opgesteld in grote vlakken.

Niet voor niets is de World Tegel Expo van Paul Roescher al ruim 50 jaar de grootste leverancier van keramische tegels, waaronder betonlook.

Meer actie-tegels?

Klik hier en blader met de pijlen (< en > naast de foto's) door de afbeeldingen voor actuele aanbiedingen.

Fysieke badkamershowroom

In onze fysieke showrooms in Apeldoorn en Rijssen tonen wij u op een manier die op een permanente beurs lijkt onze vele tientallen fraai ingerichte opstellingen in diverse stijlen en budgetten. In onze online badkamershowroom kunt u zich alvast perfect op een vrijblijvende afspraak voorbereiden en zien wat wij u zoal kunnen bieden:

🔍 Landelijke badkamers
🔍 Moderne badkamers
🔍 Industriële badkamers

Advies over uw droombadkamer
Wilt u advies bij het samenstellen van uw badkamer? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Wandtegels in iedere stijl en budget

Wandtegels zijn er in alle soorten en maten en zijn sfeerbepalend in uw kamer. Bij Paul Roescher vindt u meer dan 5.000 soorten tegels, waarvan het grootste gedeelte geschikt is als wandtegel. Ongeacht welke ruimte u wilt betegelen, u vindt voor iedere toepassing bij ons de perfecte wandtegel! U kunt bij ons terecht voor onder andere een uitzonderlijk aanbod aan wandtegels voor uw badkamer of keuken.

Wandtegels in de webshop

Er staan veel voorraadtegels van de hoogste kwaliteit voor u klaar in ons magazijn, welke u nu ook in onze webshop kunt bekijken en kopen. Levering binnen 48 uur van voorraadtegels.

WEBSHOP WANDTEGELS >>