login

ZWH Zuid West Hoek

Sud 112-116
8711 CX WORKUM Nederland, regio Fryslân / Friesland
0515-541925

In onze showroom vindt u de nieuwste trends op het gebied van tegels. In badkameropstellingen, wand- en vloerkasten en displays presenteren we ons ruime assortiment aan vloertegels, wandtegels en mozaïek. Ook voor natuursteen van marmer en graniet kunt u in onze showroom terecht.

Zuid West Hoek Keukens levert tegen aantrekkelijke prijzen vele tegels in alle soorten en maten. Wij verkopen ook de benodigde materialen, zoals tegellijmen en voegproducten. Ook zorgen voor een vakkundige installatie van alle producten. Ook verzorgen wij bouwkundige aanpassingen.

Oriënteert u zich voor een nieuwe badkamer?

Bij Zuid West Hoek Badkamers wordt een droombadkamer werkelijkheid. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen. Uw badkamer is onze uitdaging. Elke badkamer kan compleet worden ingericht zoals u dat wilt. Ontdek wat Zuid West Hoek voor uw badkamer kan betekenen. U bent van harte welkom!

In onze badkamershowroom kunt u inspiratie opdoen en kennis maken met het enorme aanbod aan artikelen voor de badkamer. Zuid West Hoek heeft diverse badkameropstellingen in uiteenlopende stijlen, samengesteld uit kwaliteitsproducten van bijvoorbeeld Novellin, Huppe, Sphinx, Villeroy & Boch, Grohe, Damixa, Duravit en Venlo.

Openingstijden

Dinsdag : 10.00u-12.00u | 13.00u-17.00u
Woensdag : 10.00u-12.00u | 13.00u-17.00u
Donderdag : 10.00u-12.00u | 13.00u-17.00u
Vrijdag : 10.00u-12.00u | 13.00u-17.00u
Zaterdag : 10.00u-12.00u | 13.00u-16.00u
 
Tot nader order hebben wij geen koopavond!

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

         

Foto galerij

Al het gemak, onder één dak!

Keukens     🔴   Badkamers     🔴     Tegels     🔴     Vloeren

Vloertegels houtdesign

🔴  Bij Zuid West Hoek Keukens en Badkamers zijn er vloeren voor alle woonstijlen verkrijgbaar. In de showroom zult u een breed assortiment houten-, kurk-, tegel en PVC-vloeren aantreffen. Voor elk budget is er een passende vloer. 

WELKE KEUKENSTIJL PAST BIJ JOU? ♡

Ontdek jouw ideale keukenstijl met het online moodboard ✅
Creëer jouw persoonlijke moodboard door eenvoudig op het hartje van de gewenste afbeelding te klikken. Alle verzamelde afbeeldingen worden weergegeven op jouw unieke moodboard 🙌🏼
Start hier met jouw moodboard 💻

#keukenspecialisten #moodboard #onlinemoodboard #nieuwekeuken #keukenontwerpen

Badkranen

Thermostaatkranen worden vooral toegepast bij het bad of in de douche. Inbouwkranen geven een strakker design aan uw badkamer en zijn gemakkelijk te reinigen. Kranen met moderne of tijdloze vormen zijn goed te combineren met elk interieur.


Bij Zuid West Hoek Badkamers wordt een droombadkamer werkelijkheid.

Badmeubelserie JUICE

De nieuwe badmeubelserie van Juice speelt perfect in op de badkamertrends van dit moment!

Opvallend aan de badmeubels uit de Juice serie zijn de afgeronde hoeken en de bijzondere handgreep. Bovendien kun je ook nog kiezen voor een uitvoering in reliëf. Het strakke, onregelmatige 3D-patroon van verticale lamellen loopt naadloos over ✔️.⁠

Bij Zuid West Hoek Badkamers wordt een droombadkamer werkelijkheid. U bent van harte welkom!

ONTDEK ONZE BADKAMERTRENDS

De badkamer is dé plek waar jij helemaal tot rust komt. We zien dat het creëren van rust naar voren komt in de nieuwste trends!⁠ 🌟

Geniet volop van me-time in rustgevende sferen. Combineer natuurlijk- en taupe kleuren met hout en natuursteen voor een rustige uitstraling. Dat eenvoud centraal staat zie je ook terug in de badkamertegels. Kleine tegeltjes maken plaats voor grote, robuuste varianten. ⁠

Wil je meer lezen over de nieuwste badkamertrends?

KLIK HIER >>>

#badkamertrends2023 #badkamers #badkamer #badkamertrends #badkamerinspiratie #badkamerinrichting #MOODSMagazine

Al het gemak, onder één dak ❣

Keukens     🔴   Badkamers     🔴     Tegels     🔴     Vloeren

Een opbouw- of inbouwdouchekraan?

Uw badkamer is niet compleet zonder een doucheruimte. Bij Zuid West Hoek Keukens en Badkamers vindt u alles op het gebied van mogelijkheden voor uw douche.

Er zijn verschillende opbouw- of inbouwdouchekraan mogelijkheden. Kom langs in de winkel waar ons adviseurs u graag te woord staan.

De 3-in-1 oven: de ultieme alleskunner | ATAG

De thuiskok haalt met de 3-in-1 oven dé ultieme alleskunner in huis. Eén oven die alles kan: opwarmen, bakken én stomen. Maar door de verschillende functies die u met deze oven kunt combineren, bijvoorbeeld hetelucht en stomen of magnetron en oven, haalt u eigenlijk een 5-in-1 oven in huis.

ZWH Vloeren: beautifloor visgraat

Een sfeerbepalend onderdeel van uw woning is de vloer. Bij Zuid West Hoek Keukens en Badkamers zijn er vloeren voor alle woonstijlen verkrijgbaar. In de showroom zult u een breed assortiment houten-, kurk-, tegel en PVC-vloeren aantreffen. Voor elk budget is er een passende vloer.

Inloopdouche met frame

Handig om een handdoek op te hangen of te gebruiken als planchet. Mogelijke kleuren Wit, Matchroom, Zwart en Chroom.

Al het gemak, onder één dak!

Keukens     🔴   Badkamers     🔴     Tegels     🔴     Vloeren

Al het gemak, onder één dak!

Keukens     🔴   Badkamers     🔴     Tegels     🔴     Vloeren

 

Al het gemak, onder één dak!

Keukens     🔴   Badkamers     🔴     Tegels     🔴     Vloeren

Altijd al een VW 'hippiebus' willen hebben?

Haal het avontuur in huis met de ETNA Bulli. Deze hippe koelkast is bij ons te koop.

Welkom bij ZWH Zuid West Hoek

Bent u opzoek naar een nieuwe keuken? Oriënteert u zich voor een badkamer of wilt u graag een nieuwe vloer? Bij Zuid West Hoek Keukens en Badkamers vindt u alles onder één dak.

Nieuw

Inloopdouche met frame om een handdoek op te hangen of te gebruiken als planchet