login

Badkamerwarenhuis.nl

St Laurensdreef 47
3565 AJ UTRECHT Nederland, regio Utrecht
030-8771727

Een showroom vol met badkamers, wastafels, baden, kranen, tegels en andere onderdelen die je in een badkamer vindt. Tevens hebben wij ook een keukenshowroom.
Badkamerwarenhuis beschikt in Utrecht over een showroom van 1000 m2, Hiermee is het voor ons mogelijk om veel van assortiment te tonen. Hoewel wij online over een nog veel groter assortiment beschikken dan wij in de showroom kunnen laten zien, is er bij ons altijd wel iemand aanwezig die u van veel informatie kunt voorzien.
Een badkamer kopen bij Badkamerwarenhuis betekend daarnaast niet alleen een goede prijs-kwaliteit verhouding maar ook een service van A tot Z waarbij u zelf altijd betrokken bent.
Door middel van onze eigen vakkundige bouwservice zijn wij in staat zeer mooie badkamers te realiseren, wij zien u graag in één van onze showrooms.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: 10.00u-17.00u
Donderdag: 10.00u-17.00u
Vrijdag: 10.00u-17.00u
Zaterdag: 10.00u-17.00u
Zondag: Gesloten
 
In de avonden geopend op afspraak.

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

               

Foto gallerij

Badkamerinspiratie ✨

Onze adviseurs hebben zoveel badkamers ontworpen en gerealiseerd, wij weten precies hoe wij onze ervaring kunnen combineren met de huidige trends en jouw droombadkamer 😍

𝗠𝗲𝗲𝗿 𝘄𝗲𝘁𝗲𝗻? 𝗦𝘁𝘂𝘂𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗽𝗯, 𝗸𝗼𝗺 𝗹𝗮𝗻𝗴𝘀 𝗼𝗳 𝗯𝗲𝗹 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗮𝗳𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸.

#harderwijk #surhuisterveen #utrecht #wormerveer #badkamer #badkamerinspiratie #interieur #sanitair #interieurinspiratie #design #wonen #interior #verbouwen #badkamerrenovatie #nieuwbouw #wastafel #bathroominspiration #salledebain #badkamerdesign #badkamerlamp #badkameridee #badkamerverlichting #badmeubel #maatwerkmeubel

Equipe Cerámicas | Argile

9 Kleuren, 2 formaten

#tegels

❤️🧡💛💚💙💜🖤🤍🤎

Heb jij een vraag aan een interieurstylist?

Onze vestiging in Utrecht is een toffe samenwerking aangegaan met Patricia & Angelique van P/A INTERIOR @painterior_ (Instagram). Samen met deze interieurstylisten zorgen wij ervoor dat de badkamer niet alleen technisch in orde is, maar ook stylish verantwoord.

Wij blijven ontzorgen!

Houd onze socials in de gaten voor super leuke acties! 

Afspraak maken

Onze interieurstylisten komen graag bij u thuis langs om u te inspireren en te adviseren in kleur en materiaal keuzes. 
Zo zorgen wij ervoor dat uw droombadkamer toch binnen afzienbare tijd gerealiseerd kan worden. Dit alles op veilige afstand en toch persoonlijk.
Maak dus snel een afspraak!

Afspraak maken

Wij hebben voor iedereen een badkamer. Of je nu twee meter lang bent, of je zit in een rolstoel. Wij hebben het allemaal al weleens ontworpen en gemaakt.

Onze adviseurs hebben jaren ervaring in het creëren van de ideale badkamer. Je bent bij ons een klant en krijgt persoonlijke aandacht voor jouw wensen. Daarna gaan we je laten zien hoe wij die wensen voor jou kunnen realiseren.

√𝘔𝘦𝘦𝘳 𝘸𝘦𝘵𝘦𝘯? 𝘚𝘵𝘶𝘶𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘱𝘣, 𝘬𝘰𝘮 𝘭𝘢𝘯𝘨𝘴 𝘰𝘧 𝘣𝘦𝘭 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘢𝘧𝘴𝘱𝘳𝘢𝘢𝘬.

Afspraak maken

Onze adviseurs hebben zoveel badkamers ontworpen en gerealiseerd, wij weten precies hoe wij onze ervaring kunnen combineren met de huidige trends en jouw droombadkamer. √𝘔𝘦𝘦𝘳 𝘸𝘦𝘵𝘦𝘯? 𝘚𝘵𝘶𝘶𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘱𝘣, 𝘬𝘰𝘮 𝘭𝘢𝘯𝘨𝘴 𝘰𝘧 𝘣𝘦𝘭 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘢𝘧𝘴𝘱𝘳𝘢𝘢𝘬.