login

Tegelhandel Purmerend

Volume 68
1446 WJ PURMEREND Nederland, regio Zaanstreek / Waterland
0299-463146

Nieuwe tegels in Purmerend nodig voor de badkamer, keuken, terras of woonkamer? Alles op het gebied van vloer- en wandtegels vindt u bij Tegelhandel Purmerend. U vindt bij ons een collectie fraaie tegels van vooraanstaande merken. Van zwart tot wit, van mat tot glans en van modern tot klassiek. Kom langs in onze twee verdiepingen tellende showroom en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

Tegels Purmerend | welke sfeer wilt u?

Bent u op zoek naar nieuwe badkamertegels in Purmerend? Een nieuwe badkamer is een ideaal moment om de hele sfeer en uitstraling van uw badkamer te veranderen. Tegenwoordig zijn donkere tinten en natuursteen erg in trek. Dit geeft u badkamer een strakke moderne uitstraling. Maar ook de klassieke lichte tegels doen het altijd goed. Komt u langs om inspiratie op te doen? Wij geven u graag advies over sfeer en uitstraling.

Tegels Purmerend | bezoek onze showroom

In onze showroom zijn al onze producten overzichtelijk uitgestald. U vindt hier allerlei soorten vloertegels, wandtegels, natuursteen en mozaïek. Verder kunt u bij ons terecht voor diverse soorten vloerverwarming. Uiteraard verzorgen wij ook de plaatsing van de tegels, maar als u wilt mag u het uiteraard ook zelf doen.

Openingstijden

Dinsdag: 10.00u-17.30u
Woensdag: 10.00u-17.30u
Donderdag: 10.00u-17.30u
Vrijdag: 10.00u-17.30u
Zaterdag: 10.00u-16.00u

U kunt betalen met

      

Foto gallerij

Merk in de aandacht: Flaviker - REBEL ❣

De Rebel-collectie onderscheidt zich door zijn visueel opvallende oppervlak met doorschijnende effecten en kleurcontrasten die typisch zijn voor slijtage, waardoor de aantrekkingskracht van verouderde materialen wordt nagebootst met vlekken en sporen van roest. De collectie wordt geleverd in 7 geoxideerde metaaltinten met fascinerende kleurenspelingen en een breed scala aan maten en diktes, van de grote 160x320 cm vlakken in een dikte van 6 mm tot de 90x90 cm R11 gripversie in een extra grote 20 mm dikte voor buitenkanten.

Project in de aandacht | Lelystad

Hier laat ik jullie het eindresultaat laten zien van de badkamer van Monique uit Lelystad. Alleen het plafond moet nog gestuct worden maar het is nu al een plaatje 😍 
Wij wensen Monique heel veel plezier met haar nieuwe badkamer ❣

Project in de aandacht | Curaçao

Project op Curaçao dit jaar 😎☀️
Wat is het mooi geworden ❣

#tegels #tuintegels #terrastegels #zwembad

Project in de aandacht | Centrum Purmerend

Dit appartement opgeleverd in het centrum van Purmerend 😍
Wij wensen Kees heel veel leefplezier zijn je nieuwe woning ❣