login

Van der Heijden Sierbestrating

Donkenweg 7
4724 SN WOUW Nederland, regio Breda
0165-303686

Van der Heijden Sierbestrating is een sierbestrating en tuinmaterialen groothandel met een zeer ruim aanbod in gebakken bestrating, getrommelde bestrating, natuursteen tegels en keramische tegels. Als het gaat om sierbestrating of tuinmaterialen ben je op het goede adres. Niet alleen hoveniers en stratenmakers, maar ook particulieren zijn wij van dienst met ruim 20.000 producten. Heb je vragen over de juiste hoeveelheden of wil je verwerkingsadvies? In alle gevallen kun je rekenen op onze persoonlijke aandacht en deskundig advies.Van der Heijden Sierbestrating bestaat al meer dan 80 jaar en is een begrip in West-Brabant en Zeeland. 

2500m2 showroom: Op www.vanderheijden-sierbestrating.nl geven wij u alvast een indruk van ons bestrating en tuinmaterialen assortiment. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze royale buiten showtuin (2000 m2), binnen showroom (500 m2) waar u alle producten kunt bekijken. Wij hebben tevens 14 inspiratie tuinen gecreëerd, zodat u inspiratie kunt opdoen voor uw eigen tuin en terras.

Restpartijen sierbestrating en natuursteen
Bij Van der Heijden Sierbestrating hebben we altijd restpartijen bestrating, restpartijen natuursteen of overige materialen. Wees er wel snel bij, want op = op!

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem bij vragen contact op via onze klantenservice, wij helpen u graag verder!

Openingstijden

Maandag: 08.00u-17.00u
Dinsdag: 08.00u-17.00u
Woensdag: 08.00u-17.00u
Donderdag: 08.00u-17.00u
Vrijdag: 08.00u-17.00u
Zaterdag: 08.00u-15.00u

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Kom shoppen op afspraak!

9-04-2021

We zijn weer open, kunnen onze showtuinen en producten laten zien en mogen weer verkopen aan particulieren. En daar zal genoeg animo voor zijn! Plan dus snel je afspraak in. Je kunt ons hiervoor bellen op 0165-303686 of via mail benaderen op info@vanderheijdensierbestrating.nl

WIJ ZIJN OPEN VOOR AFHALEN EN BEZORGEN

10-02-2021

Afhaalservice:
Je kunt vooraf bij ons een bestelling doen via de website, email of telefonisch. Deze bestelling dien je vooraf te betalen. Hierna kun je, mits de materialen bij ons op voorraad zijn, met de orderbevestiging bij ons het terrein op om de bestelling op te halen. Je zal van onze binnendienst te horen krijgen wanneer je dit kan afhalen.

Bezorgservice:
Bestellingen die je geleverd wil krijgen, kunnen wij nog steeds inplannen. 

Bij voorkeur vragen wij de bestelling of offertes aan te vragen via onze website en voor vragen zijn we ook bereikbaar per mail en telefoon.

Zakelijke klant?

16-12-2020

Veel van onze zakelijke klanten zijn bedrijven die in opdracht van derden projecten uitvoeren, zoals hoveniersbedrijven, stratenmakers en infrabedrijven. Wij bieden onze zakelijke klanten veel voordelen. Ook benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Lees dan vooral verder of neem contact met ons op. Lees meer >>

Je buitenvloer met een twist

16-12-2020

Heerlijk genieten, luierend in de zon. Of met goed gezelschap lekker uitgebreid buiten eten. Dan wil je ook optimaal comfort!Met vtwonen buitentegels kies je voor de ultieme oplossing om de mooiste keramische tegels nu ook heel eenvoudig op je terras te verwerken.Kies voor de rijke uitstraling van extra grote tegels binnen de SOLOSTONE collectie.

Keramische tegels

16-12-2020

GeoCeramica van MBI is een keramische tuintegel op een sterke betonnen drager; een unieke en revolutionaire combinatie. Hierdoor kan je genieten van stijlvol Italiaans keramiek inclusief hoogwaardige eigenschappen en toch profiteren van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel.