login

Van Haaften Sierbestrating – Aannemersbedrijf

Paasdijkweg 33
4693 RE POORTVLIET Nederland, regio Zeeland
0166-619200
06-41820952

Groot en uitgebreid assortiment in sierbestrating, siergrind, blokhutten, kunstgras, tuinverlichting, veranda's, groot assortiment in keramische tegels, speeltoestellen, tuinhout, tuinschermen ook voor aanleg het juiste adres.

Ook voor aanleg, plaatsen van blokhutten en overkappingen kunt u bij ons eigen team terecht.

 

Openingstijden

Dinsdag: 10.00u-17.30u
Woensdag: 10.00u-17.30u
Donderdag: 10.00u-17.30u
Vrijdag: 10.00u-17.30u
Zaterdag: 10.00u-17.00u

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Tegels in de aandacht: MBI De Steenmeesters | GeoCeramica®

In onze showtuin vindt u ook GeoCeramica® van MBI de Steenmeesters. GeoCeramica® is een geïntegreerd systeem met exclusief op elkaar afgestemde materialen. Deze worden d.m.v. Aquaferm® pasta tegen elkaar geperst, zodat lucht geen kans krijgt en er een onlosmakelijke verbinding ontstaat. De hechtkracht zal dus niet afnemen. Bij extern gelijmde systemen kan dit wel het geval zijn, tevens zijn deze systemen niet goed op elkaar afgestemd met allerlei nadelige gevolgen van dien. 

Een project in de aandacht!

De hele tuin aangelegd met prachtige Keramische tegels, bloembakken, kunstgras en een Douglas tuinhuis/overkapping. Voor de afvoer van regenwater een drain in de vloer geplaatst. We beschikken over veel meer disciplines: meer weten, kom snel naar onze showtuin in Poortvliet!

Product in de aandacht

GeoCeramica® Beton Look Brooklyn Gris 🖤
Categorie: 100x100x4cm

Product in de aandacht

Geo Ceramica, keramische tuintegels 💜

Kunstgras

Ideaal kunstgras, nooit meer maaien, is snel droog zodat kinderen er bijna weer direct op kunnen spelen.

Keramische buiten tegels: trend 2021, zeer makkelijk in onderhoud

De keramische tegels 

Onderhoudsvriendelijke tegels

Niet alleen is GeoCeramica makkelijk te leggen, maar ook gaat je terras jarenlang mee. Vanwege de keramische toplaag tegels zijn ze krasvast, dus wanneer je een keer je kopje laat vallen, zullen er geen grote beschadigingen terug te vinden zijn op je terras. Daarnaast zijn de tegels slijtvast. Het maakt niet uit hoe vaak je er over heen loopt, na een aantal jaar zijn ze nog steeds even mooi als na het leggen! 

Er is zoveel keus te bezichtigen in onze showtuin 

overkappingen, tuinkamers

Standaard en op maat gemaakte overkappingen, tuinkamers, komen het opmeten en wordt op maat geleverd. Plaatsen kunnen wij ook voor u verzorgen ook schuifwanden in bestaande overkappingen mogelijk.

Overtuig u zelf en bezoek onze showtuin.

(Sier)bestrating van Haaften is gevestigd in Zeeland tegen West Brabant, op het eiland Tholen in Poortvliet bij de Woonboulevard XXL. Poortvliet ligt op 10 km afstand van de grens van Bergen op Zoom in West Brabant.

Uitgebreid assortiment

Wij bieden u een groot assortiment (sier) bestrating en aanverwante artikelen en geven u advies voor een juiste keuze. Naast de levering van onze producten, voorzien wij onze klanten van een gedegen advies en eventueel een compleet en professioneel tuinontwerp. Ook voor de aanleg van uw tuin of terras bent u bij ons aan het juiste adres. Met een bezoek aan Sierbestrating van Haaften in Poortvliet krijgt uw droomtuin vaste vorm.

Milieuvriendelijk opgerond!

We hebben weer een mooi project mogen afronden. In plaats van het standaard grind, is hier gekozen voor greenSand. Dit omdat we op deze manier helpen aan de vermindering van Co2 in de lucht 😃👍

Uitgebreid assortiment

Wij bieden u een groot assortiment (sier) bestrating en aanverwante artikelen en geven u advies voor een juiste keuze.Naast de levering van onze producten, voorzien wij onze klanten van een gedegen advies en eventueel een compleet en professioneel tuinontwerp. Ook voor de aanleg van uw tuin of terras bent u bij ons aan het juiste adres. Met een bezoek aan Sierbestrating van Haaften in Poortvliet krijgt uw droomtuin vaste vorm. Overtuig u zelf en bezoek onze showtuin.

Showtuin

U bent van harte welkom in onze mooie showtuin.