login

sanitair en tegel Megadump Tiel

Lutterveldweg 4
4005 LD TIEL Nederland, regio Utrecht
0344-621186

Megadump Tiel, dé sanitairwinkel voor uw tegels en badkamer

Welkom bij Megadump Tiel; uw sanitairwinkel in Tiel waar u niet alleen in onze showroom terecht kunt voor badkamertegels en sanitair, maar ook via de online winkel kan bestellen! Of het nu gaat om een bubbelbad, douchebak, tegels voor uw badkamer of een toilet; bij ons bent u aan het juiste adres.
Badkamertegels

Woont u in de omgeving van Geldermalsen, Beneden-Leeuwen, IJzerdoorn of Tiel? U treft het!
Als sanitair winkel is Megadump Tiel één van de bekendste winkels die badkamertegels levert in uw omgeving. Wij leveren kwalitatieve tegels voor erg voordelige prijzen. En ook als u niet in de buurt woont, sturen wij u graag enkele monsters van badkamertegels toe, zodat u ook buiten Tiel voordelig badkamertegels kunt kopen.
Sanitair

Als sanitair winkel weet Megadump Tiel hoe belangrijk een tevreden klant is. Het maakt niet uit om wat voor sanitair het gaat; een douchegoot of een badkamermeubel, de service die u van ons kunt verwachten is altijd even hoog. Wanneer u tijd heeft, nodigen wij u uit om eens vrijblijvend langs te komen in onze sanitair winkel van Megadump Tiel. Van harte welkom!

Openingstijden

Maandag: 09.00u-17.00u
Dinsdag: 09.00u-17.00u
Woensdag: 09.00u-17.00u
Donderdag: 09.00u-21.00u
Vrijdag: 09.00u-17.00u
Zaterdag: 09.00u-17.00u

Onze projecten

U kunt betalen met

                     

Foto gallerij

Metro Wandtegels Zwart en Wit

23-02-2021

Shine bright like a wandtegel! 🤩 Deze ‘Metro wandtegels’ zijn verkrijgbaar in het zwart of wit! 
Fun fact: Glanzende tegels maken een ruimte groter! Niet letterlijk natuurlijk, maar door de glans oogt de ruimte groter! 

Zwart⚫

Wit⚪

Op zoek naar Tegels?

19-11-2020

Ben je op zoek naar tegels voor een nieuw project? Het liefst zo voordelig mogelijk? Kom langs de showroom voor onze restanten tegels! Voordeliger krijg je ze niet😉

Megadump Filialen

19-11-2020

Wist je dat Megadump drie filialen heeft over heel Nederland? De showrooms vindt je in Tiel, Dalen en Wormer! De showrooms liggen verspreid, zodat er altijd één showroom (redelijk) in de buurt zit 😃 Welke showroom is voor jou het dichtstbijzijnd?