login

Bamonde Badkamers, Keukens en Tegels

Heeswijk 40
3417 GR MONTFOORT Nederland, regio Utrecht
0348-471804
Bamonde all 4 Living uw specialist op het gebied van Keukens-Badkamers-Vloertegels in Utrecht e.o.
 
In onze sfeervolle showroom kunt u kennis maken met onze producten van hoge kwaliteit en wordt u voorzien van professioneel advies. Bamonde verkoopt zowel aan bedrijven en particulieren. In samenspraak met de klant ontwerpen en adviseren wij de meest fraaie keukens,badkamers, toiletten en of woonkamer/kantoor vloeren.
 
Voor ieder budget is er een passend ontwerp te maken. Wij helpen u daar graag mee. Voor steeds meer bedrijven uit de regio zijn wij de passende schakel als het gaat om kennis, advies en levering van materialen. Bamonde weet als geen ander dat de kwaliteit en juiste produkten op tijd geleverd dienen te worden. Bamonde zorgt hiervoor en dat levert de klant tijdwinst en minder faalkosten op.
 
Nog geen klant? Bij Bamonde zijn wij ALTIJD BEREIKBAAR! Bel gerust of kom eens een kijkje nemen in de fraaiste badkamer en keuken showroom van Utrecht en omstreken. Indien u van een goed advies wilt worden voorzien, is het maken van een vrijblijvende afspraak zeer aan te raden. Wij nemen daar graag de tijd voor. Wij reserveren circa 2 uur voor een complete keuken of badkamerinrichting.
 
Wij leveren met eigen transport. op het moment dat het u uitkomt.

Openingstijden

Maandag: 09.30u-18.00u
Dinsdag: 09.30u-18.00u
Woensdag: 09.30u-18.00u
Donderdag: 09.30u-18.00u
Vrijdag: 09.30u-18.00u
Zaterdag: 09.30u-13.30u

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Bamonde de grootste collectie tegels van midden nederland

Bij Bamonde Tegels kunt u terecht voor elke vloer of wandtegel. Voor zowel in de badkamer, keuken of woonkamer. Gaat het om keramische tegels van Sphinx, Mosa of welk ander merk dan ook bij Bamonde bent u op het juiste adres. Ook voor uw natuursteen of plavuizen vloer moet u bij Bamonde Tegels zijn.

Nolte en Bamonde

Nolte en Bamonde de nr.1 als het om kwaliteit gaat ❣

Houtlook Tegels

WANDTEGELS EN VLOERTEGELS ❣

Bij Bamonde is er een zeer groot aanbod van wand en vloertegels. Door onze nauwe samenwerkingen met diverse fabrikanten en groothandels zijn wij in staat om snel en accuraat tegen de juiste prijs te kunnen leveren!

Voor tegels groot of klein, moet u gewoon bij Bamonde zijn.

Vraag 't aan en we leggen de monsters voor u klaar, om thuis te bekijken. Ook komen we bij u thuis met de kleurstalen en meten de keuken gelijk in. Belt u ons voor een afspraak. 0348-471804

Showroom

In onze sfeervolle showroom kunt u kennis maken met onze producten van hoge kwaliteit en wordt u voorzien van professioneel advies. Bamonde is de schakel tussen architect, aannemer, en particulier. Samen met u ontwerpen en adviseren wij de meest fraaie keukens, badkamers, toiletten en of woonkamer/kantoor vloeren. Voor ieder budget is er een passend ontwerp te maken.
Onze showroom

Afspraak maken

Bel gerust of kom eens een kijkje nemen in de fraaiste badkamer- en keuken showroom van Utrecht en omstreken. Indien u van een goed advies wilt worden voorzien, is het maken van een vrijblijvende afspraak zeer aan te raden. Wij nemen daar graag de tijd voor. Wij reserveren circa 2 uur voor een complete keuken of badkamerinrichting.