login

Megadump Tegels en Sanitair Nunspeet

Edisonweg 14
8071 RC NUNSPEET Nederland, regio Amersfoort
0341-701155

Megadump Tegels en Sanitair te Nunspeet. Dé leverancier voor uw complete badkamer en tegelvloer. Megadump Tegels en Sanitair is een begrip in de wereld van badkamers. Een uitgebreid assortiment van de meest moderne en kwalitatief hoogstaande producten.

Bij Megadump Tegels en Sanitair slaagt u altijd. Is een product niet op voorraad, korte levertijden gegarandeerd! Alles wordt geleverd vanuit 1 grote verzamelplaats waarvanuit alle produkten zeer snel geleverd kunnen worden.

Over de prijzen valt niet te twisten! Spotgoedkoop!

Openingstijden

Dinsdag: 12.00u-17.00u
Woensdag: 10.00u-17.00u
Donderdag: 10.00u-17.00u
Vrijdag: 10.00u-17.00u
Zaterdag: 10.00u-16.00u

Aanbiedingen

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

MEGA scherpe prijzen

In 2021 ingekochte voorraad mega scherpe prijzen bij de Megadump in Nunspeet.

Alles voor uw badkamer en tegelvloer. Kom langs of klik op de foto voor meer info.

Edisonweg 14 Nunspeet, klik hier voor de website en aanbiedingen!

Sanitair en Tegels bij Megadump.nl

Wij zijn voorzien van een fysieke showroom waar u rustig kunt winkelen bijgestaan door werknemers die verstand van zaken hebben en u perfect kunnen adviseren bij het inrichten van uw complete badkamer. Wij bieden u een ruime keuze goedkope badkamerproducten. Alles is uit voorraad leverbaar. Van tegels tot tegellijm, van sanitair tot een complete tegelvloer, van ligbad tot sunshower.

Restpartijen en aanbiedingen bij Megadump Nunspeet

Waar Megadump zich in onderscheidt is dat wij veel faillissements- en restpartij tegels opkopen. Deze restpartijen tegels zijn bijna altijd nog in uitmuntende staat en zouden anders helaas gedumpt worden. Megadump biedt u de mogelijkheid om deze tegels voor een zeer scherpe prijs te kopen. Ook houden we eens in de zoveel tijd een ontruiming bij Megadump in Nunspeet, waar u tegen ontzettend hoge kortingen de restpartij tegels kunt kopen.

Merk in de aandacht: CRISTACER

Deze mooie wandtegels en vloertegels zijn van het mooie Spaanse 🇪🇸 merk Cristacer serie Titanium

De perfecte combinatie!

Zo nu en dan krijgen we een klant in de winkel die weet wat sfeervol is. Combineer dit met de juiste vakman en dan is dit het eindresultaat.

Wilt u ook zo'n mooie badkamer van Megadump Nunspeet? Wij leveren u graag de spullen en brengen u met alle plezier in contact met de vakman die al dit moois heeft gerealiseerd.

Vintage vloertegel

Deze Keramische portugese vintage vloertegels star in 25 x 25 cm zijn gemaakt van Porcelanato en daardoor zeer geschikt voor intensief gebruik, kunnen tegen een stootje en zijn bovendien door en door gekleurd. U kunt deze tegels gebruiken op de wand en op de vloer van uw badkamer maar ook als tegelvloer voor uw woonkamer, keuken of garage.

Topkwaliteit en toch een lage prijs!

Bij Megadump tegels en sanitair vindt u uitsluitend A-kwaliteit badkamertegels (o.a. Cristacer tegels) en topmerken badkamer sanitair (zoals Geberit). Dit is mogelijk omdat wij slim inkopen, zodat u bij ons de mooiste tegelvloeren en het beste badkamer sanitair voor de laagste prijs vindt.