login

Van der Rijt Natuursteen & Tegels

Oude Udenseweg 15
5405 PD UDEN Nederland, regio Den Bosch
0413-275763

Welkom bij Van der Rijt Natuursteen & Tegels (RNT)

Al jarenlang zijn wij de specialist op tegelgebied. Het grootste voordeel van ons familiebedrijf is dat wij onze producten zelf verkopen en verwerken, dus weten waar we over praten.

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment wandtegels, vloertegels en natuursteen. Tevens kunt u bij ons terecht voor natuursteen maatwerk, tegelwerk, sloopwerkzaamheden, en vloerverwarming. Kortom alles wordt verzorgd van A tot Z.

Door onze ruime ervaring en onze uitgebreide showroom heeft u bij ons een grote kans van slagen. Kwaliteit en een goede service staan bij ons centraal. Dit alles bieden wij u uiteraard tegen scherpe prijzen.

Wilt u na uw bezoek aan deze site graag meer informatie hebben? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of kom gewoon even langs in onze showroom. Wij heten u graag van harte welkom en staan voor u klaar met een deskundig advies.

Openingstijden

Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: op afspraak
Vrijdag: 13.30u-20.00u
Zaterdag: 09.00u-12.30u
 
I.v.m. met de verhuizing naar ons nieuwe pand zijn wij momenteel enkel op afspraak geopend.

Van der Rijt INSPIRATIE

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Online soon...

Momenteel werken wij hard aan ons nieuwe pand én onze nieuwe website. Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken neem contact met ons op:

Tel. (0413) 275763
Email : info@vdrijttegels.nl

Ons NIEUWE adres:
Oude Udenseweg 15
5405 PD Uden

Il Capo (The Chief) - Een opvallende kijk op de marmerwinning

De Italiaanse kunstenaar en filmmaker Yuri Ancarani legt het "buitenaardse" landschap vast van de marmergroeven van Carrara in de Apuaanse Alpen, Noordwest-Italië, terwijl Il Capo (The Chief) zijn mannen door het extractieproces leidt in dit fragment van Yuri Ancarani.

 

Terrassen met natuursteen of tuintegels

Een foto van een terras in aanbouw door Van der Rijt Natuursteen en Tegels!

Hierbij is enkele malen gebruik gemaakt van drainagemortel wat er voor zorgt dat het regenwater snel weg kan en u na een bui weer snel kunt genieten van een droog terras. Tevens wordt hiermee de kans op vorstschade verkleint en bent u verzekerd van een stabiele ondergrond.

Van der Rijt tegelzetbedrijf is meer dan tegelzetten alleen.

Ons tegelzetbedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige kwaliteitsopdrachten. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van tegelwerk kunnen wij u een breed assortiment diensten aanbieden.

Onderstaand een kort overzicht van werkzaamheden die door ons worden uitgevoerd.

  • betegelen van badkamers, keukens, woon- en bedrijfsruimten
  • natuursteenvloeren- en wanden
  • maatwerk plaatsen
  • terrasvloeren
  • zwembadranden
  • metselen- en stucadoren etc.