login

Mijs Tegels & Sanitair

Marowijne 25
1689 AR ZWAAG-HOORN Nederland, regio Noordkop / West-Friesland
0229-211614

Welkom bij Mijs Tegels & Sanitair

Mijs Tegels & Sanitair is gespecialiseerd in verschillende wandtegels, vloertegels, keukentegels, natuursteen, sanitair en vloerverwarming. Kwaliteit en vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. In onze showroom van 900M2 adviseren en verkopen wij al meer dan 20 jaar onze producten voor het midden en hogere marktsegment. Natuurlijk verwerken wij ook de producten die wij leveren. U kunt bij ons terecht voor een mooie toilet, badkamer of natuurlijk woonkamervloer. Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven en werken voor projecten samen met aannemers en architecten.

In onze showroom hebben wij voorbeelden van een groot gedeelte van ons assortiment. Verder kunnen we aan bijna alle tegels,sanitair en natuursteen komen die er op de markt zijn. Onder het genot van een kopje koffie/thee kunt u rustig rond kijken en staan wij klaar om u te helpen met alle mogelijke vragen. Kom eens langs en laat u uitgebreid voorlichten.

Openingstijden

Maandag : 10.00u-17.00u
Dinsdag : 10.00u-17.00u
Woensdag : 10.00u-17.00u
Donderdag : 10.00u-17.00u
Vrijdag : 10.00u-17.00u
Zaterdag : 10.00u-16.00u
Zondag : Gesloten
 
Donderdagavond geopend op afspraak.

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

               

Foto galerij

#overaldezelfdekleur

Prachtige vloer gelegd door Iroko parketvloeren. Op de gehele verdieping ligt dezelfde vloer. Zo kan je goed zien dat de kleur erg verschilt op basis hoe het licht valt.
💚
💚
💚
#houtlookpvc #pvc #overaldezelfdekleur #wauwfactor #vakmanschap #teammijs 

Toilet inspiratie✨

Uw nieuwe toilet vind je bij Mijs tegels & Sanitair. In onze showroom vind u verschillende opstellingen om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe toilet. Kom gerust even langs en wij helpen u graag met kiezen van de ideale toilet.

Bekijk hier alvast een deel van ons aanbod 😀👍

Nog een badkamer

Badkamer opgeleverd bij zeer tevreden klanten.
Want wat is het mooi geworden!
💚
💚
💚
#ideeopdoen #wauwfactor #sfeer #renovatie #teammijs #details #luxe #mijstegelsensanitair #styling #tegels #inspiratie #watlichtdoet #mijstegels #badkamerinpsiratie #landelijk #warmetinten #rustieketegel

Badkamer inspiratie

😍 💚💚💚

Bij Mijs Tegels & Sanitair kunt u kiezen uit een zeer uitgebreide collectie van sanitair en tegels. Met deze combinatie zijn er ontelbare opties mogelijk voor een badkamer. 

Natuurlijk is dit niet altijd eenvoudig?

Met behulp van het digitale programma Visoft ontwerpen wij uw badkamer, waardoor u een goed en concreet beeld krijgt. Indeling, kleuren en details kunnen zo worden aangepast dat het uw ideale badkamer oplevert. Dit is een service van het huis en hier worden dus geen kosten voor gerekend.

In onze showroom vindt u verschillende opstellingen om inspiratie op te doen voor jouw …

Maak een afspraak met ons

Breng een luxe spa gevoel in uw badkamer.

In onze showroom vind u verschillende opstellingen om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe badkamer. Er zijn nieuwe mogelijkheden met dit meubel, zoals u kunt zien 'de ribbel'. U bent van harte welkom om dit meubel bij ons te komen bekijken.

Kom gerust even langs en wij helpen u graag met kiezen van het ideale badmeubel.

Tegels in de aandacht: Quintessenza Ceramiche | Dintorni ♡

De Dintorni-collectie verkent het thema van de vorm en omtrek van kleine, witte wandtegels die worden gekenmerkt door een slanke, matte verzonken rand en een elegant glanzend interieur met reliëf. Het potentieel van deze moderne interpretatie van klassieke, glanzende wandtegels, typisch voor traditionele architectuur en interieurdesign, wordt verder versterkt door een rijk kleurengamma en een verfijnde oppervlakteafwerking.

Door subtiel te spelen met zijn 10 kleuren en het contrast tussen matte en glanzende effecten, creëert Dintorni oppervlakken met gedurfde, compacte kleuren en aantrekkelijke reliëfdruk die het geometrische karakter van de collectie benadrukken.
Glad en glanzend, deze keramische strips hebben een verlaagde rand met een matte afwerking. Het contrast tussen de verzonken omtreklijn en de heldere slanke rechthoeken binnenin resulteert in lay-outs die een lichte en moderne lay-out creëren. 
#tegels #wandtegels

Nieuw in onze showroom

We hebben prachtige nieuwe kranen uit Spanje 🇪🇸 in onze showroom. We verkopen ze in twee maten en in allerlei kleuren. U bent van harte welkom in onze winkel ❣

Alle typen tegels bij Mijs!

Bent u opzoek naar tegels, bij Mijs tegels vindt u diverse typen vloer- en wandtegels. Tegels zijn namelijk niet alleen praktisch, hygiënisch, makkelijk te onderhouden en duurzaam. Ze zijn ook gemaakt van natuurlijke materialen en dat is zeer populair. We verkopen tegels die zowel voor landelijke, klassieke als moderne tegelvloeren geschikt zijn.

Bekijk als voorbeeld deze video van het WIDEgres-assortiment in formaat 120x280 cm, met een dikte van 6 mm. Het grote formaat kan door het hele huis gebruikt worden, zowel op muren als op vloeren, waardoor een uniforme ruimte ontstaat die in het oog springt.

TEGELinspiratie ❣

Met deze zwarte tegel 🖤 en de goede kleur voeg, komen de gouden kraan met gele handvormtegels 💛 goed tot hun recht. U kunt het combineren met een natuurstenenkom en een zwart of grijs badmeubel. En zo is het plaatje compleet. U kunt zich nog meer laten inspireren in onze showroom ❣

3D-visualisatie in onze winkel

Sta straks midden in uw badkamer met de tegels nog in uw hand. Bij Mijs Tegels & Sanitair maken we samen met u het ideale ontwerp van uw badkamer. U kijkt naar wat u mooi vindt en wij adviseren met een functionele en logische badkamerindeling.

Maak direct een afspraak voor uw ontwerp, klik hier!

Wij zijn open!

Kom onze winkel bezoeken! U kunt ook van te voren een afspraak met ons maken.

Telefonisch op 0229-211614 of per email op info@mijstegels.nl

Hier de prachtige kast met onbreekbare tegels

Wandtegels

Bij ons vindt u diverse stijlen wandtegels, van rustieke keukentegels tot strakke  voor de badkamertegels of het toilet en van eenvoudige projecttegels tot schitterende designerdecors.  Of uw voorkeur uitgaat naar vierkante of rechthoekige tegels, groot of klein, u vindt ze bij ons in diverse kleuren en designs. Bekijk bevoorbeeld eens onze Beton look of onze Metal Look tegels
Maak hier een afspraak met ons.

Vloertegels

Bent u opzoek naar vloertegels, bij Mijs tegels vindt u diverse typen vloertegels. Tegels zijn namelijk niet alleen praktisch, hygiënisch, makkelijk te onderhouden en duurzaam. Ze zijn ook gemaakt van natuurlijke materialen en dat is zeer populair. We verkopen vloertegels die zowel voor landelijke, klassieke als moderne tegelvloeren geschikt zijn.

Sterke houtlook tegels
Nieuw is het keramische hout en parket. Nu zijn er vele soorten verkrijgbaar, van elegant noten tot sloophout. Van de meeste tegels is ook een monster aanwezig zodat u ook thuis uw keuze kunt bekijken.