login

Mijs Tegels & Sanitair

Marowijne 25
1689 AR ZWAAG Nederland, regio Noordkop / West-Friesland
0229-211614

Welkom bij Mijs Tegels & Sanitair

Mijs Tegels & Sanitair is gespecialiseerd in verschillende wandtegels, vloertegels, keukentegels, natuursteen, sanitair en vloerverwarming. Kwaliteit en vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. In onze showroom van 900M2 adviseren en verkopen wij al meer dan 20 jaar onze producten voor het midden en hogere marktsegment. Natuurlijk verwerken wij ook de producten die wij leveren. U kunt bij ons terecht voor een mooie toilet, badkamer of natuurlijk woonkamervloer. Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven en werken voor projecten samen met aannemers en architecten.

In onze showroom hebben wij voorbeelden van een groot gedeelte van ons assortiment. Verder kunnen we aan bijna alle tegels,sanitair en natuursteen komen die er op de markt zijn. Onder het genot van een kopje koffie/thee kunt u rustig rond kijken en staan wij klaar om u te helpen met alle mogelijke vragen. Kom eens langs en laat u uitgebreid voorlichten.

Openingstijden

Maandag: 10.00u-17.00u
Dinsdag: 10.00u-17.00u
Woensdag: 10.00u-17.00u
Donderdag: 10.00u-17.00u
Vrijdag: 10.00u-17.00u
Zaterdag: 10.00u-16.00u
Zondag: Gesloten

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

               

Foto gallerij

3D-visualisatie in onze winkel

Sta straks midden in uw badkamer met de tegels nog in uw hand. Bij Mijs Tegels & Sanitair maken we samen met u het ideale ontwerp van uw badkamer. U kijkt naar wat u mooi vindt en wij adviseren met een functionele en logische badkamerindeling.

Maak direct een afspraak voor uw ontwerp, klik hier!

Wij zijn weer open!

Het weer mogelijk om onze winkel te bezoeken! U kunt van te voren een afspraak met ons maken.

Telefonisch op 0229-211614 of per email op info@mijstegels.nl

Hier de prachtige kast met onbreekbare tegels

Wandtegels

Bij ons vindt u diverse stijlen wandtegels, van rustieke keukentegels tot strakke  voor de badkamertegels of het toilet en van eenvoudige projecttegels tot schitterende designerdecors.  Of uw voorkeur uitgaat naar vierkante of rechthoekige tegels, groot of klein, u vindt ze bij ons in diverse kleuren en designs. Bekijk bevoorbeeld eens onze Beton look of onze Metal Look tegels
Maak hier een afspraak met ons.

Vloertegels

Bent u opzoek naar vloertegels, bij Mijs tegels vindt u diverse typen vloertegels. Tegels zijn namelijk niet alleen praktisch, hygiënisch, makkelijk te onderhouden en duurzaam. Ze zijn ook gemaakt van natuurlijke materialen en dat is zeer populair. We verkopen vloertegels die zowel voor landelijke, klassieke als moderne tegelvloeren geschikt zijn.

Sterke houtlook tegels
Nieuw is het keramische hout en parket. Nu zijn er vele soorten verkrijgbaar, van elegant noten tot sloophout. Van de meeste tegels is ook een monster aanwezig zodat u ook thuis uw keuze kunt bekijken.