login

RB Sanitair Tiel

Bulkweg 7
4005 LB TIEL Nederland, regio Nijmegen
085-0640722

RB Sanitair: Mooi sanitair tegen aantrekkelijke prijzen

RB Sanitair is dé sanitairspecialist van Nederland. Van luxe badmeubels tot een stijlvol hangtoilet en van een designspiegel tot een ontspannende regendouche: bij ons vindt u alles om uw droombadkamer te realiseren.

In ons uitgebreide assortiment vind je altijd het sanitair dat volledig bij jou past. Jij profiteert altijd van het feit dat we slim inkopen. We hebben speciale afspraken met onze leveranciers, waardoor we ons sanitair voor uiterst aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden. Bestellingen boven de € 100 worden bovendien gratis bij jou thuisbezorgd.

Kom langs in onze showroom in Tiel of bekijk het assortiment direct online.

Openingstijden

Maandag : gesloten
Dinsdag : 09.00u-17.00u
Woensdag : 09.00u-17.00u
Donderdag : 09.00u-17.00u
Vrijdag : 09.00u-17.00u
Zaterdag : 10.00u-17.00u
Zondag : gesloten
 
Speciale openingstijden 2022:
Open (kerst avond) zaterdag 24 december 2022 van 9.00 tot 16.00 uur

Gesloten : eerste & tweede kerstdag 2022
Gesloten : oudejaarsavond zaterdag 31 december 2022 & nieuwjaarsdag 2023

Webshop aanbiedingen op=op

U kunt betalen met

                  

Video of Reel

Foto galerij

Betaalbaar Sanitair voor elke Badkamer ✨

Ben je op zoek naar een nieuwe complete badkamer en sanitair tegen voordelige prijzen? Dan hoef je niet verder te zoeken. RB Sanitair is dé specialist op het gebied van sanitair. Of je nu online op onze website wilt winkelen of onze fysieke sanitairwinkel wilt bezoeken, bij ons zit je goed. Bij aankopen boven de €100 bezorgen wij je bestelling gratis aan huis. Mocht je hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze adviseurs of breng een bezoek aan onze badkamerwinkel. Wij staan klaar om je te adviseren over de beste samenstelling van je sanitair.

🎈 Bekijk hier ons complete badkamer aanbod

Ontdek de collectie toiletmeubels ✨

👉 Verkrijgbaar om te bestellen bij RB Sanitair! ⤵

Bezoek onze showroom in Tiel en bekijk de hele collectie badkamermeubels of toiletmeubels. Je vindt hier meer producten dan op onze website ℹ Sommige badkamermeubels zijn op speciale bestelling, levertijd 3-4 weken.

📍𝐎𝐩𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠𝐬𝐭𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧:
▪️ Dinsdag t/m Vrijdag: van 9 tot 17.30 uur
▪️ Zaterdag: van 10 tot 17.00 uur
▪️ Zondag & Maandag: GESLOTEN

#toiletmeubel #toiletstijl #toiletrenovatie #toiletmeubels #toiletdesign #sanitair #badkamer #sanitairkopen #sanitarwinkel #aanbieding #winkelen #badkamermaken #toiletdecor #nieuwecollectie #badkameraccessoires #toiletstyling #interieuradvies #interieurdesign #interieurstyling #interieurinspiratie #binnenkijken #badkamerinspiratie #badkamerinrichting #Tiel #Rhenen #Culemborg #Doorn #Amersfoort

Laat je inspireren en bekijk ons voorstel voor een complete badkamer - Mingo ⤵

ℹ De Mingo badkamer is een minimalistische badkamer met ruimte voor een vrijstaand bad en een inloopdouche. Wat deze badkamer onderscheidt, is de harmonie en ruimtelijkheid. 📸 Foto's van deze complete badkamer kun je zien op onze website onder "Complete badkamers" ✅
Prijs vanaf €5180 inclusief sanitair en tegels 🛒  
Bezoek onze showroom in Tiel en creëer een badkamer in deze stijl met de hulp van onze specialisten. 
📍𝐎𝐩𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠𝐬𝐭𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧:
▪️ Dinsdag t/m Vrijdag: van 9 tot 17.30 uur
▪️ Zaterdag: van 10 tot 17.00 uur
▪️ Zondag & Maandag: GESLOTEN
_____________________
#completebadkamers #completebadkamer #completebadkamerichting #completebadkamerrenovatie #completebadkamersets #completebadkameropstelling #badkamer #badkamers #badkamertrends #badkamerinspiratie #badkamerstijl #badkamerstijlen #badkamerdesign #badkamerideeën #badkamerontwerpen #badkamerinterieur #interiordecor #interieurstyling #interieuradvies #interieurtrends #nieuwebadkamer #inspiratie #Tiel #sanitair #badkamershowroom

Tevreden klant in Wijk bij Duurstede ✨

Stel een complete badkamer samen in onze showroom ✅ Ons assortiment wordt steeds verder vergroot en je vindt veel nieuwe producten op onze website. 
🛒 Je vindt er badkamermeubels in verschillende stijlen, badkamerspiegels met verwarming, veel verschillende kranen, wastafels en natuurlijk veel accessoires. 
ℹ️ Bovendien kun je, als je onze showroom bezoekt, meteen nieuwe wand- en vloertegels uitzoeken voor je nieuwe badkamer. 
Alles op één plek. 

#badkamer #badkamerideeën #badkamerinspiratie #badkamermaken #badkamerrenovatie #nieuwebadkamer #badkamermeubel #badkamerspiegel #modernebadkamer #badkamertegels #badkamerinrichting #badkamerinterieur #interieuradvies #interieur #interieurdesign #badkamerontwerpen #badkamerstijl #badkamerstyling #badkamerstijlen #badkamertrends #badkamerspecilist #badkamers #binnenkijken #completebadkamer #Tiel #Utrecht #Nijmegen #Leersum #Wijkbijduurstede

Zwarte kranen in de badkamer - hoe maak je ze schoon?

Wordt de zwarte kraan in de badkamer snel vuil?

Veel interieurontwerpers zeggen dat een zwarte kraan een praktischer keuze is, omdat je er geen vuil op ziet. Vuil valt tenminste niet zo op als bij chromen kranen. De waarheid is echter dat fabrikanten nog geen kraan hebben gemaakt, die helemaal niet vuil wordt. 

De meeste zwarte kranen hebben een speciale coating die beschermt tegen vlekken en aanslag. Vingerafdrukken zijn beslist minder zichtbaar op zwarte kranen, dus die zijn geweldig voor een huis waar ook kinderen wonen. Ze zijn daarom een betere keuze, als ze passen bij de stijl van je badkamer. 

Zwarte kranen, hoe moet je die schoonmaken? 

Vermijd vooral schoonmaakmiddelen die chloor of zuur bevatten. Deze twee ingrediënten kunnen het uiterlijk van een zwarte kraan onherroepelijk beschadigen, omdat ze zeer agressief zijn. Gebruik ook geen ruwe sponzen, die kunnen krassen achterlaten. 

Zachte lotions en reinigende middelen werken daarbij goed. Gebruik hiervoor een zachte doek of spons. Een fijne microvezeldoek werkt er goed bij. En vergeet niet de zwarte kraan altijd droog te vegen. 

Thuisbereidingen voor het schoonmaken van zwarte kranen  

Afwasmiddel; Combineer het met water in een verhouding van 1:1. Daarna maak je zwarte kraan schoon met een zachte doek of spons.

Een mengsel van water en azijn; Meng de twee ingrediënten 1:1 en maak dan de kraan goed schoon. 

Om een zwarte kraan te ontkalken, kun je wattenstaafjes weken in een mengsel van water en azijn en ze op de kraan leggen. Laat de watten een half uur zitten en was de kraan dan gewoon af met warm water. Kalkaanslag moet gemakkelijk te verwijderen zijn. 

LET OP: Maak zwarte kranen nooit alleen met azijn schoon. Het kan het uiterlijk beschadigen. 

 

De geschikte spiegel voor je badkamer

Spiegeltje spiegeltje aan de wand….. Ben je op zoek naar een passende spiegel voor badkamer? Maar ben je er nog niet uit welke jou het mooiste maakt van het land? Eentje waarin jij, en misschien wel het hele gezin zich in kan bewonderen. Bij RB Sanitair hebben wij een ruim assortiment om je hiermee verder te helpen!

Ben je op zoek naar een vierkante, rechthoekige of ronde badkamer spiegel? Dit is allemaal mogelijk! Een ronde spiegel geeft bijvoorbeeld een zeer speels effect in je ruimte. Bij een rechthoekige of vierkante spiegel creëer je juist weer een strakkere look. Spiegelverlichting kan ervoor zorgen dat je ruimte dieper lijkt, of juist dat de spiegel van de wand visueel zweeft te laten lijken.

Ook spiegel met verwarming is helemaal van deze tijd. Met spiegelverwarming zie je jezelf na het douchen, geen waterdamp meer op de spiegel! Dat is toch fijn?

Heb je liever een eenvoudige badkamerspiegel zonder verlichting of verwarming? Ook in deze badkamerspiegel hebben we een geweldige collectie.

Bekijk onze spiegel voor badkamer collectie online op onze website. Je bent ook welkom in onze showroom. We hebben in onze sanitairwinkel in Tiel een breder assortiment dan wat je op de website ziet.

Het kiezen van een passende badkamer kraan

Ben je aan het oriënteren naar de ideale kraan voor in je badkamer, of voor je toilet fonteintje? Wil je een perfect resultaat, en dat voor een mooie prijs? In deze tijd is een kraan niet zomaar meer een pijpje waar het water uit stroomt. Het kan echt dé eyecatcher zijn voor je badkamer of toilet. Bij RB Sanitair Tiel je kan kranen kiezen uit verschillende kleuren:

Wanneer je over wastafel kranen spreekt kan je deze verdelen in 2 verschillende categorieën; inbouw en opbouwkranen. Een inbouwkraan heeft zijn leidingen in de muur verwerkt, en bij een opbouwkraan is de kraan bevestigd aan het meubel door middel van een kraangat.

Een inbouwkraan oogt modern en opgeruimd, en doordat veel delen zijn ingebouwd kost het onderhouden een stuk minder tijd. Hier staat wel tegenover dat een inbouwkraan niet zonder meer achteraf in een bestaande badkamer in te bouwen is. Een groot voordeel bij de opbouwkranen is dat de aansluitmaten van deze soorten zijn al jaren universeel zijn. De kans is dus groot dat het vervangen van een oude kraan een simpel klusje is.

De beste douche ervaring met douchecabines

Ben je van plan een nieuwe douchecabine aan te schaffen? Heb je al een keuze gemaakt of ben je nog aan het rondkijken?  Wij ondersteunen je graag bij het kiezen van een douchecabine. Wij hebben douchecabines in diverse soorten en maten.

Een douchecabine geeft je een geborgen gevoel en houdt je badkamer droog. Ook blijft de warmte beter hangen in een gesloten douchecabine. Al onze douchecabines zijn voorzien van nanocoating. De coating zorgt ervoor dat kalk en vuil zich minder goed hechten aan het glas: ideaal bij het schoonmaken. Het glas in de douchecabines is gemaakt van veiligheidsglas, waardoor het 5 keer sterker is dan normaal glas.

Het andere voordeel van een douchecabine is dat de warmte binnen blijft, anders dan bij een inloopdouche. Als je een badkamer hebt met muren kun je hetzelfde voordeel winnen door een douchedeur te installeren.

Bij RB Sanitair Tiel kun je de perfecte douche voor jouw badkamer kopen. Of je kiest voor een douchecabine, een douchedeur of een inloopdouche.
Heb je meer advies nodig bij het kiezen van de juiste douche voor jouw badkamer? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, onze verkoper zal je helpen met passend advies. Kom langs naar onze sanitair showroom in Tiel om onze sanitair collectie in het echt te bekijken.

Jouw ideale badmeubel

Bij een perfecte badkamer hoort natuurlijk een badkamermeubel. Ben je op zoek naar een badmeubel? Heb je moeite om deze keuze te maken vanwege het grote aanbod? Onze badkamer meubels zijn voorgemonteerd, zodat je bij het installeren zo min mogelijk zelf hoeft te doen. Maar waarop baseer je je uiteindelijke beslissing? Wij helpen je daar graag bij!

Badkamermeubels is een verzamelnaam voor wastafels/kommen, onderkasten en kolomkasten. Een badkamermeubel moet mooi zijn, maar niet alleen dat, het moet ook functioneel zijn.  Het is belangrijk om te bedenken hoeveel ruimte het badmeubel moet innemen, en hoeveel opbergruimte je nodig hebt.

Het is ook fijn om te weten hoe groot het badkamermeubel is dat je in je badkamer kunt hebben. Neem ook in overweging of je een badkamermeubel met deuren of met laden wilt hebben. Als je extra bergruimte hebt, overweeg dan om er een badkamerkast bij te nemen die ook wel kolomkast wordt genoemd. 

Neem je een badmeubel in complete set met wastafel of kies je voor losse onderdelen? Bij RB Sanitair hebben we verschillende aanbiedingen voor complete sets. Zo kom je na de aankoop niet voor verrassingen te staan dat je iets mist of dat de combinatie niet bij elkaar past.

Je kunt bijvoorbeeld badmeubels met topblad kopen als je meer van waskom houdt. Op deze set kun je de waskom ook los kopen in onze sanitairwinkel in Tiel. We hebben veel keuze uit waskommen in verschillende materialen, kleuren en maten. Hier kan onze medewerker je informeren of dat bij jouw keuze het geval is. Al onze sanitair collectie is geselecteerd op de laatste trends, en voor de beste prijs. 

Zwart wit en blauw voor de badkamer

We laten hier zien dat zelfs een zwarte kraan goed past bij wit en blauw! Stel je een blauw en wit betegelde badkamer voor met zwart sanitair zoals een kraan, een regendouche en misschien zelfs een wastafel. Plus blauwe accessoires; handdoeken, zeepdispenser. Deze badkamer wordt vast prachtig!

👉 De zwarte Boginn wastafelkraan is nog steeds beschikbaar op onze website, het is een van de meest gekozen kranen door onze klanten.

👉 Het past goed bij alle wastafels - dus als je slechts een paar details in je badkamer wilt veranderen - kom dan langs in onze winkel.