login

Vego Numansdorp

Industriestraat 25
3281 LB NUMANSDORP Nederland, regio Rotterdam
0186-747100

Vego Tuinmaterialen is een begrip op het gebied van tuinmaterialen. Er is bij ons een mooi assortiment van kleurechte sierbestrating, siertegels, keramische tegels, natuursteen en gebakken klinkers. Ook voor schuttingen, tuinschermen, blokhutten, tuinverlichting en tuinmeubelen bent u bij ons aan het juiste adres. Vego Zwijndrecht beschikt over een showtuin waar u rustig kunt rondkijken.
 
Wij leveren onze materialen aan zowel particulieren als hoveniers, straatmakers en gemeenten. Door middel van onze eigen transportnetwerk leveren wij onze goederen snel en efficiënt. Wij gebruiken onze transportmiddelen niet alleen voor het afleveren van bestellingen. U kunt onze transportmiddelen ook huren voor het opknijpen en afvoeren van grond, snoeiafval en puinafval.

Onze materialen zijn veelal leverbaar vanuit onze voorraad. Zo zijn onze materialen vaak binnen twee werkdagen leverbaar. Ook kunt u onze materialen afhalen. Wanneer het product niet op voorraad is, ontvangt u uw bestelling binnen een week. Let op! Speciaal bestelde artikelen worden niet retour genomen. Bij sommige materialen krijgt u ook 10% minder terug bij het terugbrengen.

Vego: Hét adres voor al uw tuinmaterialen! Kom gerust langs of neem direct contact met ons op.

Openingstijden

Maandag: 07.00u-17.00u
Dinsdag: 07.00u-17.00u
Woensdag: 07.00u-17.00u
Donderdag: 07.00u-17.00u
Vrijdag: 07.00u-17.00u
Zaterdag: 08.30u-12.00u
Zondag: gesloten

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Vego Tuinmaterialen - bestrating

Wij hebben een ruim assortiment tuintegels en klinkers. Belangrijk om te weten is dat onze tuintegels en klinkers van A klasse zijn, tenzij dit anders wordt vermeld. Al onze tuintegels zijn geschikt voor het maken van een terras. Zoek je tegels voor het betegelen van een oprit? Let er dan wel op dat de tegels minimaal 6 cm dik zijn. Wil je betonklinkers of gebakken klinkers gebruiken voor een oprit? Geen probleem. Al onze klinkers zijn geschikt voor het bestraten van een oprit.

Onze tuintegels en klinkers zijn gemakkelijk online te bestellen. Uiteraard kan je ook langskomen op één van onze vestigingen om ons assortiment te bekijken.

Project in de aandacht

Deze week heeft Zoon Hovenier twee tuinen naast elkaar aangelegd in Zwijndrecht. Wij hebben de materialen geleverd.
In deze tuinen hebben zij twee schuttingen geplaatst van vurenhout. 
De bestrating is halfsteens gelegd met de tegels van Excluton | 60plus soft comfort Grezzo in 40x80x4.
Langs de schutting zijn er verhoogd borders gemaakt met de blokken van Excluton | Linia Excellence Nero 10x15x60

IJSVRIJ

Dames en heren opgelet! Zaterdag hebben wij ijsvrij en zijn we dicht. Toegegeven, het is geen weer om te werken in de tuin! Hou wel afstand van elkaar, want dan zak je minder snel door het ijs 😉

Team Vego Tuinmaterialen wenst u veel ijsplezier!
En graag tot ziens in onze showtuinen!

Patroontegels

De tuin word ook wel als verlengstuk van de woonkamer gezien, dat gevoel hebben we hier heel mooi weten te creëren met deze patroontegels. (i.s.m. R. Bijl groenvoorziening)

Van harte welkom

Een breed assortiment betontegels en sierbestrating in het hoge segment, te bezichtigen in onze showtuinen onder het genot van een bakkie koffie ☕️
Van harte welkom! 
Team Vego Tuinmaterialen 🙋‍♂️