login

Casa Ceramica

Vlierwerf 5
4704 SB ROOSENDAAL Nederland, regio Breda
085-0601288

Casa Ceramica, dé specialist op het gebied van handgemaakte Portugese tegels. Wij zijn een jong bedrijf met al enige jaren ervaring en een verfrissende visie op het betegelen van uw woonkamer, keuken, toilet, hal, badkamer etc.

U kunt bij ons terecht voor een goed advies over het verwerken van Castelo tegels op uw wand of vloer, maar uiteraard ook voor een mooie keus aan keramische tegels. In onze nieuwe, in stijl ingerichte, showroom in Roosendaal vindt u een mooie showvloer van Castelo. Wij beschikken over de middelen om direct voor u een voorbeeld te maken van uw vloer of wand betegeld met Castelo.

Naast deze prachtige vloer vindt u meer dan 100 m² aan keramische vloertegelvlakken en een aantal tegelkasten met keramische wand- en vloertegels van Mosa, Grespania, Saime, Marazzi en nog veel meer. Kom snel langs of maak een afspraak!

Openingstijden

Dinsdag: 10.00u-17.30u
Woensdag: 10.00u-17.30u
Donderdag: 10.00u-17.30u
Vrijdag: 10.00u-17.30u
Zaterdag: 10.00u-17.00u
 
Daarnaast is het mogelijk om op afspraak dinsdag- of donderdagavond langs te komen.

Acties en Webshop aanbiedingen

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

CASTELO: HANDGEMAAKTE PORTUGESE TEGELS

6-04-2021

Geschikt voor iedere ruimte

Van de keuken tot de woonkamer en van de badkamer tot het terras. De Portugese tegels van Castelo kunnen werkelijk overal gelegd worden. Heeft u al een idee of ontvangt u graag deskundig advies? Samen met u maken onze adviseurs een ontwerp zodat u een duidelijk beeld krijgt van het beoogde eindresultaat.

Pamesa Kingswood in onze showroom

23-02-2021

De Pamesa Kingswood geeft u een authentiek houtgevoel en bestaat uit de 5 kleuren: Argent, Magma, Musgo, Natural en Oxid. Het verouderde effect geeft deze tegels een echte uitstraling.
De Kingswood is enorm goed geprijsd. Pamesa laat hiermee zien dat ook goede kwaliteit niet veel hoeft te kosten. De tegels zijn verkrijgbaar in 22×85 cm en zijn, normaal gesproken, binnen enkele dagen leverbaar.

Vives Ribadeo

20-12-2020

De Vives Ribadeo is de nieuwste trend in zogenaamde ‘Vintage’ vloertegels. De serie bestaat uit vloertegels in 3 ‘egale’ kleuren, White, Grey en Grafite en 18 patroontegels. Deze patroontegels geven een geweldig effect aan uw vloer, gezien deze (per 13 verpakt) gemixt worden aangeleverd en ook gemixt worden verwerkt. Dit geeft net dat beetje extra aan uw vloer.

Ravi vrijstaand bad klassiek met pootjes

20-12-2020

Geweldige combinatie met handgevormde wandtegels of de Portugese tegels. Ons klassiek sanitair maakt het helemaal af. Breng een bezoek aan de showroom en aanschouw onze prachtige klassieke baden.