login

Hans Meulman Tegelzetbedrijf en Showroom

Almelosestraat 7a
8102 HA RAALTE Nederland, regio Zwolle
0572-361231

In Onze showroom vindt u eigenlijk alles wat te maken heeft met tegels. Van modern tot klassiek hebben wij in ons assortiment. Een groot voordeel voor u is dat wij werken met eigen tegelzetters waar u een goed advies en kwaliteit van mag verwachten. Bij ons vindt u alleen eerste keuskwaliteit.
Hierdoor kunnen de tegelzetters ook mooi werk maken. Van tegelprofielen tot dorpels, alles is bij ons op voorraad.

Wij kunnen voor u een 3d tekening maken zodat u een indruk heeft hoe uw project eruit gaat zien.

Openingstijden

Maandag: 13.00u-18.00u
Dinsdag: 10.00u-18.00u
Woensdag: 10.00u-18.00u
Donderdag: 10.00u-18.00u
Vrijdag: 10.00u-17.00u | 's avonds op afspraak
Zaterdag: 09.00u-13.00u

U kunt betalen met

      

Foto gallerij

Nieuw in onze showroom

Nieuwe serie van Arqua 😍

Super strak :)

Wij nemen u alles uithanden, maken van uw badkamer, toilet, keuken en vloeren een ware droom, ook voor tegels en sanitair zijn wij het juiste adres!

In onze showroom vindt u zowel modern als klassieke tegels en sanitair. Ook voor spanplafonds, installatiewerk, pvc en vloerverwarming bent u bij ons aan het juiste adres 😊

Advies voor uw tegelwerk nodig?

Ook advies nodig voor bijvoorbeeld een nieuwe vloer, badkamer of toilet? Samen kijken we wat het beste bij u past. Neem contact op voor de diverse mogelijkheden 😊 staysafe!

Over ons...

Wij laten ons graag uitdagen in onze showroom!
Van vintage, retro tot modern, van klein tot groot, van schuine wanden, uitdagende hoekjes, samen maken wij het mooist denkbare plaatje. We hebben al diverse projecten gemaakt in badkamers , toiletten en vloeren met patroonvloeren en grote 80×80 tegels. U zult versteld staan wat allemaal kan en mag. In onze Showroom vindt u het allemaal. Dus wilt u alles uit handen geven, met een fantastisch eindresultaat? Maak dan een afspraak en daag ons uit!! Graag tot ziens, Hans en Helga Meulman

Kies voor kwaliteit, gemak en een goed advies.

Tegelzetbedrijf Hans Meulman
Sinds 1999 zijn wij in Raalte en omgeving het Tegelzetbedrijf. Ons bedrijf richt zich op zowel bedrijven als particulieren, want geen project is ons te klein of te groot.