login

Tegelcenter Rijssen

Morsweg 24B
7461 AG RIJSSEN Nederland, regio Twente
0548-870216
06-26071416

Jouw ideale tegel vind je in onze (online) store

Wandtegels, vloertegels, keramisch parket, mozaïeken, decortegels, pvc of keramische terrastegels: wat je ook zoekt, je vindt het in onze (online) store. En heb je je keuze gemaakt, dan kun je meteen ook alle bijbehorende materialen aanschaffen. Van lijm tot hechtprimer, van voegsel tot kit: bij Tegelcenter vind je alles wat je nodig hebt.

Een uitgebreid assortiment vloer- en wandtegels, PVC, mozaïeken, decortegels en terrastegels: grote voorraad, scherpe prijzen! Verder leveren we natuurlijk alle bijbehorende materialen, zoals: lijm, voeg, kit, voorstrijkmiddelen en hoekprofielen.

Bekijk de store

Kom dus gerust een kijkje nemen in onze inspirerende store aan de Morsweg 24B in Rijssen. 

Graag tot ziens!

Team Tegelcenter

Openingstijden

Maandag : 09.00u-17.30u
Dinsdag : 09.00u-17.30u
Woensdag : 09.00u-17.30u
Donderdag : 09.00u-20.30u
Vrijdag : 09.00u-17.30u
Zaterdag : 09.30u-16.00u
Zondag : gesloten
 
Elke donderdag = KOOPAVOND

Inspiratie & Klantfoto's

U kunt betalen met

            

Foto galerij

Bezoek onze showroom in Rijssen! | Tegelcenter ❣

Honderden vloer- en wandtegels in het echt bekijken én met elkaar vergelijken? Dát doe je bij Tegelcenter in Rijssen. Ook voor jou ligt de ideale tegel klaar. 
Ontdek het zelf ❣

Ontdek ons volledige assortiment in onze store.

Met de tegels van Tegelcenter geef je de perfecte sfeer aan de ruimtes in jouw huis. Voor de vele smaken van tegenwoordig is het handig om keuze te hebben uit een ruim assortiment. Bij Tegelcenter vind je een uitgebreid assortiment vloer- en wandtegels in de aanbieding.

Goedkope tegels kopen bij Tegelcenter
Alle tegels zijn scherp geprijsd en eenvoudig online te bestellen. De tegels in de aanbieding zijn beschikbaar voor alle ruimtes in jouw huis. Bij ons vind je goedkope tegels van de beste kwaliteit.

Ben je geïnteresseerd in goedkope wand- en vloertegels? Bekijk het assortiment op onze website, klik hier en bestel jouw tegels eenvoudig online.

 

Wij waren TegelOutlet Rijssen. Nu....… zijn we Tegelcenter.

Onlangs is onze showroom omgebouwd tot een inspirerende store. Hier kun je honderden vloer- en wandtegels in het echt bekijken én met elkaar vergelijken. En natuurlijk zijn al deze tegels van hoge kwaliteit én scherp geprijsd. Ook digitaal hebben we flinke stappen gezet. We wilden het voor klanten namelijk makkelijker maken om online producten bij ons te vinden én bestellen.

Bij onze verandering in uitstraling hoorde wat ons betreft een mooie, nieuwe naam. 

Bekijk hier Tegelcenter.nl

op=op AANBIEDINGEN

Vloertegels en wandtegels tegen stuntprijzen!

Klik hier voor alle op=op partijen die we hebben staan!

 

OP = OP! Vloertegel Challenge Black rect. 30,2 x 90,6 cm

Van dit mooie, langwerpige formaat hebben wij een eenmalige partij in de aanbieding. Deze tegels hebben een voelbare structuur en geven daardoor een robuuste uitstraling. Ze staan bij ons in Rijssen op voorraad en zijn dus snel te leveren!

Prijs: € 32,50 per m2. >> Bestellen >> klik hier >>

DAGPRIJZEN I.V.M. SCHAARSTE AAN GRONDSTOFFEN EN EXTREME GASPRIJZEN

Helaas hebben de bizarre gebeurtenissen die momenteel plaatsvinden ook sterke invloed op de tegelbranche. Veel grondstoffen die gebruikt worden voor het produceren van tegels komen uit Oekraïne. Er ontstaat dus steeds meer schaarste en de extreme gasprijzen zorgen ervoor dat steeds meer fabrieken hun productie deels of volledig moeten stopzetten. Hierdoor krijgen wij te maken met prijsverhogingen en levertijden en is er veel onduidelijkheid over wat er verder nog gaat gebeuren.

Lees meer >>

 

Keramische terrastegels in de serre en achtertuin!

Deze prachtige terrastegel Downtown Taupe, die een warme uitstraling heeft, is hier gelegd in een serre en loopt door in de rest van de achtertuin. Door het formaat 90 x 90 cm oogt de tuin mooi groot en doordat de tegel strak gezaagd is creëer je een rustig oppervlak. De tegels zijn 3 cm dik, hierdoor kunnen ze meteen op het gele zand gelegd worden en is er dus geen stabilisatiezand nodig. Ze zijn bij ons in Rijssen buiten te bezichtigen, evenals al onze andere terrastegels.

De serie Downtown is ook te verkrijgen in het formaat 60 x 60 cm en in de kleuren Grey en Antracite.
Tot snel!

Prijs 60 x 60 x 3 cm: € 69,95 per m2.
Prijs 90 x 90 x 3 cm: € 87,50 per m2.