login

Tegelland Nieuwegein BV

De Liesbosch 4e
3439 LB NIEUWEGEIN Nederland, regio Utrecht
030-6626841

Uw specialist op het gebied van tegels, natuursteen, mozaïek en vloerverwarming in de regio Nieuwegein-Utrecht.

Op zoek naar mooie tegels voor uw woning of bedrijfspand? In onze showroom in Nieuwegein bieden wij u een uitgebreide collectie vloertegels, wandtegels, mozaïek en natuursteen. Bijzondere producten uit alle delen van de wereld, met zorg voor u geselecteerd op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Producten die bijdragen aan een perfecte afwerking van uw woning of bedrijfsruimte, naar wens in combinatie met vloerverwarming. Tegen scherpe prijzen geleverd, en tevens verwerkt, als u dat wilt. Vanzelfsprekend geschiedt levering en verwerking onder garantie, want kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Op deze website vindt u een voorproefje van ons assortiment, en tevens allerhande informatie over ons bedrijf, de producten die wij leveren, en over eventuele acties. Navigeer dus rustig over onze site, en bezoek vrijblijvend onze showroom. We zijn u graag van dienst...

Openingstijden

Dinsdag : 10.00u-17.30u
Woensdag : 10.00u-17.30u
Donderdag : 10.00u-17.30u
Vrijdag : 10.00u-17.30u
Zaterdag : 10.00u-17.00u

U kunt betalen met

         

Foto galerij

Merk in de aandacht ✨

Keraben | SAVIAL 😍

Keramische Houtlook Tegels: "De neutraliteit van eigentijds hout op een vloer"

Merk in de aandacht ✨

𝘊𝘦𝘳𝘢𝘮𝘪𝘤𝘩𝘦 𝘊𝘰𝘦𝘮 | 𝘛𝘖𝘜𝘊𝘏 𝘚𝘛𝘖𝘕𝘌 😍

Fascinerende keramische tegels met marmereffect, geïnspireerd op travertin. 
Elegant en lichtgevend, 𝘛𝘖𝘜𝘊𝘏 𝘚𝘛𝘖𝘕𝘌 heeft een echt speciale afwerking met expressieve aders en warme, heldere nuances, die in staat zijn om de kamers van het huis te verlichten en luchtige en uitnodigende ruimtes te creëren.

Keramisch mozaïek

Keramisch mozaïek is gemaakt van wand- of vloertegels en is vaak passend bij een bepaalde tegel. Tegenwoordig wordt van veel vloer- of wandtegels ook een mozaïek geproduceerd, waardoor de toepassingsmogelijkheden van de tegel worden vergroot.

Het mozaïek kan een tegelvloer of -wand niet alleen verfraaien, maar kan tevens nuttig zijn in bijvoorbeeld een inloopdouche, waarbij het kleinere formaat gemakkelijker op afschot kan worden geplaatst naar het doucheputje, en/of waardoor tevens een hogere antslipwaarde wordt bereikt. 

Wij voeren o.a. de volgende mozaïekfabrikanten:

Trend (afbeelding), Aqua Color, Vitrex, Linea Italia/Arvex, Casa Dolce Casa, Casamood, Vital.

Bekijk meer op deze pagina >

◼️ Natuursteen Tegels

Natuursteen is de verzamelnaam voor de diverse steensoorten die worden gewonnen in groeves in alle delen van de wereld. Het bijzondere van natuursteen is, dat het altijd een uniek materiaal is, letterlijk een deel van de aarde, en dus altijd anders.

Tegelland biedt een ruim assortiment natuursteen vloertegels, wandtegels, en mozaïeken.

Lees meer op onze website >>>

◼️ Keramische Tegels

🟥 Keramische Tegels worden gefabriceerd van natuurlijke grondstoffen, met als belangrijkste bestanddeel klei. De materialen worden in mallen geperst, en op hoge temperaturen in een speciale oven gebakken.

Een absoluut natuurproduct dus!  

NATUURSTEEN

Natuursteen is de verzamelnaam voor de diverse steensoorten die worden gewonnen in groeves in alle delen van de wereld. Het bijzondere van natuursteen is, dat het altijd een uniek materiaal is, letterlijk een deel van de aarde, en dus altijd anders.

Tegelland Nieuwegein werkt samen met natuursteenleveranciers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Monstermateriaal is direct voorhanden, of kan voor u worden besteld. Tevens voorzien wij u van eerlijke en uitgebreide informatie met betrekking tot de voor- en nadelen van de diverse steensoorten, en de wijze waarop de materialen onderhouden moeten worden.

Ceramica Fioranese | SICURA antibacterieel

SICURA by Fioranese is een reeks producten die nieuwe antibacteriële bescherming bieden aan oppervlakken en een revolutie teweegbrengen in het concept van reinheid en hygiëne om ons te helpen optimaal te genieten van onze woonruimtes.

We love pink!

Ben je toe aan een andere andere badkamer of toilet, en heb je het helemaal gehad met wit, zwart, en grijs? De kleur roze geeft warmte en intimiteit aan een ruimte, straalt luxe uit, en is er in vele varianten...... van suikerzoet tot zachte nude tinten. Prachtig in combinatie met geborstelde messing kranen!
 
Kom naar de showroom in Nieuwegein en waan je in een roze wolk!

Mozaïek

Naast tegels en natuursteen, heeft Tegelland ook een grote collectie mozaïek, bestaande uit glasmozaïek, keramisch mozaïek en mozaïek van natuursteen.

U bent van harte welkom.

Het is mogelijk om de showroom te bezichtigen, op afspraak. 
We zijn blij u te mogen verwelkomen en presenteren met trots onze vernieuwde showroom. 
De mooiste vloertegels, wandtegels, granitotegels, en mozaïeken, speciaal geselecteerd voor u! 
Maak een afspraak via telefoon 📞 030-6626841 of e-mail ✉️ info@tegelland.nl

Wij helpen u graag!

Uitgelicht: Terrazzotegels

Tegelland Nieuwegein heeft een grote collectie terrazzotegels in het assortiment. Terrazzotegels zijn leverbaar in vele kleurschakeringen en worden van natuurlijke grondstoffen gefabriceerd in Italië. Er zijn diverse oppervlaktebewerkingen mogelijk (zoals gezoet of geborsteld), en lees verder >>

 

Tegels

Tegelland biedt een ruim assortiment keramische vloertegels, wandtegels, en mozaïeken.