login

Hans Preyde Sanitair

Stephensonstraat 37
2014 KB HAARLEM Nederland, regio Haarlem
023-7370613

Welkom bij Hans Preyde Sanitair! De sanitairspecialist van Haarlem en omgeving sinds 1955.

Bij ons vindt u alles wat u wenst op sanitairgebied: Van badkamermeubelen, baden, whirlpools, douches, toiletten, wastafels, kranen, accessoires tot stoomcabines, sauna's, radiatoren, verlichting en tegels.

We leveren niet alleen sanitair maar denken ook met u mee over de inrichting van uw badkamer en toilet.

Hans Preyde Sanitair is er voor de installateur, aannemer, architect en particulier.

Breng een bezoek aan Hans Preyde Sanitair en ervaar wat uw mogelijkheden zijn om uw badkamerdroom waar te maken!

Openingstijden

Maandag: 09.00u-17.30u
Dinsdag: 09.00u-17.30u
Woensdag: 09.00u-17.30u
Donderdag: 09.00u-17.30u
Vrijdag: 09.00u-17.30u
Zaterdag: 10.00u-17.30u
Zondag: gesloten

Showroom

U kunt betalen met

      

Foto gallerij

Voel de weldaad van Sunshower

Zonlicht heeft een positief effect op je welzijn, je energieniveau en je slaapritme. Het resultaat: je voelt je vitaler en wordt uitgeruster wakker. 

Het verwarmende infrarood licht heeft een ontspannend effect. Bovendien verbetert het de bloedsomloop, waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Zo herstellen jouw pijnlijke spieren beter. 

UV-licht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D. En dat zorgt voor een efficiënter immuunsysteem en houdt bovendien je mentale gezondheid op peil. Zo word je fitter én zit je lekkerder in je vel.

Meer weten? Kom gerust langs bij Hans Preyde Sanitair!

Portfolio

De meeste badkamermeubels zitten vast aan de wand en zijn dus zwevend. Door te kiezen voor een meubel met poten krijgt jouw badkamer een unieke uitstraling. Deze houten meubels passen perfect bij een industriële vintage stijl. De dubbele meubels maken de badkamer naast uniek natuurlijk ook erg praktisch voor grotere gezinnen.

Ben jij benieuwd geworden naar ons assortiment? Neem een kijkje op de website of kom langs in onze showroom ❣

Maak een afspraak en kom langs

Een bad of whirlpool is bij uitstek hét onderdeel van uw badkamer dat voor ontspanning zorgt. Daarom is het belangrijk het bad te vinden dat bij u past.

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom om de verschillende mogelijkheden te ontdekken.

Nieuwe website online

Hans Preyde Sanitair is er voor de installateur, aannemer, architect en particulier. Bij ons vindt u alles wat u wenst op sanitairgebied: Van badkamermeubelen, baden, whirlpools, douches, toiletten, wastafels, kranen, accesoires tot stoomcabines, sauna’s, radiatoren, verlichting en tegels. Maar vooral advies en begeleiding. Bekijk onze nieuwe website voor tips en inspiratie www.hanspreyde.nl

En weer bijna een nieuwe badkamer af in onze showroom

Badkamertrends 2021

Cortenstaal, dat veelal werd toegepast in de tuin, is nu ook in de badkamer aan de beurt. Prachtige vloer- en wandtegels zijn uitgevoerd met dit materiaal. Het geeft een bijzonder rauw en tegelijkertijd warm effect. Voor degene die echt iets anders wil.

Badkamermeubel

Klassiekers in een nieuw jasje! Dit moderne badkamermeubel heeft een strak design en is uitgevoerd zonder grepen. Op het meubel is een prachtige waskom geplaatst met een klassieke vorm. Deze combinatie van modern en klassiek leidt tot unieke stukken.