login

Gebr. Janssen BV

Hagelkruisstraat 6
5835 BD BEUGEN Nederland, regio Nijmegen
0485-369696

Baderie Janssen Beugen

Een verkwikkende douche begint met verfrissende ideeën. Ook hiervoor kun je terecht bij Gebr. Janssen in Beugen. Of het nu gaat om een compacte, efficiënte badkamer of een luxe wellness-ruimte: Gebr. Janssen adviseert, ontwerpt en installeert. In onze eigen showroom van 600m2 kun je alle trends en benodigdheden op het gebied van badkamers vinden. Van sanitair tot vloerverwarming en van tegel tot complete badkamer. Natuurlijk kunnen wij alle werk uit handen nemen, maar we kunnen ook samen aan de slag.

Openingstijden

Maandag: 09.00u-18.00u
Dinsdag: 09.00u-18.00u
Woensdag: 09.00u-18.00u
Donderdag: 09.00u-18.00u
Vrijdag: 09.00u-21.00u
Zaterdag: 09.00u-16.00u

Nieuwsoverzicht

Foto gallerij

Badkamerideeën | de douchewc ✨

In sommige landen al vanzelfsprekend, in Nederland steeds populairder: de douchewc 🚽

Deze reinigt en droogt het onderlichaam na elke toiletbeurt. In een recente editie van Badkamerideeën vertellen we je over de voordelen en vooroordelen ervan. 

Lees hier verder...

#baderie #douchewc #toilet #wc

'HygieneFlush' spoelsysteem

Het nieuwe 'HygieneFlush'-spoelsysteem van Duravit zorgt voor een revolutie op de toiletmarkt - perfecte spoelprestaties en maximale antibacteriële bescherming. Het innovatieve aan het HygieneFlush-systeem is het krachtige volume van de spoeling die uit twee afzonderlijke openingen stroomt. Onafhankelijke tests tonen aan dat deze nieuwe spoeltechniek het gehele binnenoppervlak van het toilet optimaal reinigt. De perfect afgestemde waterstroom creëert een vortex die te allen tijde een ideale spoelactie garandeert met slechts 4,5 l water.

Deze nieuwe technologie combineert op ingenieuze wijze het idee van een roterende spoeling met de open Duravit Rimless spoelrandtechnologie en maakt gebruik van twee parallelle spoelacties. Dankzij de verplaatste openingen wordt de voorkant van het toilet elke keer feilloos gereinigd en worden ongewenste spatten vermeden.

Neem voor meer informatie contact met ons op 

Baderie Janssen Beugen

“Voor ons staat één ding voorop: je tot in elk detail blij maken met jouw nieuwe badkamer”

🛁

🔷 Vertrouw op 40 jaar vakmanschap
🔷 Een adviseur die ziet wat jij voor ogen hebt
🔷 De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
🔷 Digitaal adviesgesprek wanneer het jou uitkomt
🔷 Kwaliteit. Zichtbaar én onzichtbaar
🔷 Service die niet ophoudt na de oplevering 

Baderie Badkamertrend

Hotel Chic ❣

Weldadige luxe

De luxe van een sterrenhotel, maar dan in je eigen huis… het kan! Want waarom zou je alleen op vakantie of tijdens een zakenreis genieten van het luxegevoel dat een hotelkamer je geeft? Een van de belangrijkste elementen van een hotelkamer is natuurlijk de weldadige badkamer. En daarmee is jouw eigen badkamer de ruimte bij uitstek om te veranderen in een chique hotelbadkamer. Met mooie, rijke materialen en intense, chique kleuren wordt het dagelijks genieten op sterrenniveau.

‘Het meedenken noem ik een grote plus’

Klant aan het woord: ze willen liever niet voluit met hun naam in de publiciteit, maar vertellen wél graag over hun uitstekende ervaringen met Baderie Janssen Beugen. Het gezin dat sinds vorig jaar zomer de bewoner is van een ruim landhuis aan de bosrijke westrand van Venray, plande een omvangrijke renovatie waarin de Beugense badkamerspecialist een van de hoofdrollen vervulde. Lees meer >>

Baderie badkamers

Is uw badkamer aan verandering toe, kijk dan eens naar Baderie badkamers. Gebr. Janssen heeft een ruim assortiment aan sanitair en alles wat daarbij komt kijken. Maak gebruik van onze ervaring en deskundigheid voor de badkamer van uw dromen.

Eerlijk advies en verfrissende ideeën

Gebr. Janssen werkt qua sanitair onder de vlag van Baderie. Dit is een landelijk werkende organisatie die staat voor kwaliteit. Immers: een badkamer koopt u niet iedere dag. Daarom wilt u zeker weten dat u eerlijk advies van ons krijgt en verfrissende ideeën opdoet, dat we werken met kwaliteitsproducten en dat voor uw aankoop degelijke garantievoorwaarden gelden.