login

Vonder Tegels en Sanitair

Kapitein Nemostraat 7B
7821 AB EMMEN Nederland, regio Drenthe
0591-708108

Bij Vonder Tegels en Sanitair Emmen geloven wij er in dat uw zoektocht en winkelervaring naar badkamers, tegels en sanitair vooral leuk en informatief moet zijn. Een dergelijke verbouwing in uw huis is immers nogal een verandering. Wij ontwerpen en plannen uw badkamer of toiletruimte in ons filiaal in Emmen en denken stap voor stap met u mee, waarbij u in controle bent over het eindproduct.

Vonder Tegels en Sanitair biedt maar liefst 1.000 M2 aan showroomruimte en zodra u bij ons binnen loopt, zult u merken dat de sfeer bij ons huiselijk, vriendelijk en gemoedelijk is. Onder het genot van een kopje koffie kan er rustig en op uw gemak gekeken worden naar een nieuwe badkamer, toiletruimte of tegels.

Met inbegrip van onze specialiteit op het gebied van montage wordt uw bestaande ruimte omgetoverd tot een design badkamer of toilet, geschikt voor een aangename en comfortabelere toekomst.

Ook op het gebied van tegelwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen alle tijd voor u als klant en bekijken en bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Kom dus vooral langs bij Vonder Tegels en Sanitair Emmen.

Openingstijden

Maandag : Op afspraak
Dinsdag : 09.00u-17.30u
Woensdag : 09.00u-17.30u
Donderdag : 09.00u-20.00u
Vrijdag : 09.00u-17.30u
Zaterdag : 10.00u-16.30u

Showroom

U kunt betalen met

         

Foto galerij

Eindeloos combineren.

Vonder Tegels en Sanitair biedt een gezellige winkelruimte en showroomruimte en door onze alsmaar groeiende collectie aan wand- en vloertegels en ons sanitair van gerenommeerde A- merken als Villeroy & Boch, Duravit, Pelipal, Geberit, Wiesbaden, Sphinx, Wisa, Hansgrohe en Vasco valt er voor iedereen een droombadkamer, toiletruimte of tegelvloer te realiseren.

In de afbeelding bekijk je de nieuwe serie badkamer producten: Sanilux 2.0 rimfree wandcloset met Quick-release zitting.

Badkamer in kleine ruimte

Hoe je in een kleine ruimte van 1.80 x 1.70 toch een multifunctionele badkamer kunt maken met alles erin!

Maak een afspraak of kom gewoon langs voor meer goede adviezen :)

Uw winkelervaring moet vooral leuk en informatief zijn!

Bij Vonder Tegels en Sanitair ontwerpen en plannen uw badkamer of toiletruimte in ons filiaal in Emmen en denken stap voor stap met u mee, waarbij u in controle bent over het eindproduct.

Met inbegrip van onze specialiteit op het gebied van montage wordt uw bestaande ruimte omgetoverd tot een design badkamer of toilet, geschikt voor een aangename en comfortabelere toekomst.? Ook op het gebied van tegelwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Kom dus vooral langs bij Vonder Tegels en Sanitair.

Open uitnodiging

Kom eens langs, want wij laten u graag zien waar ons familiebedrijf voor staat en dat u voor alles op het gebied van sanitair, tegels en de inrichting van uw badkamer of toilet bij ons terecht kunt.

Zodra u bij ons binnen loopt, zult u merken dat de sfeer bij ons huiselijk, vriendelijk en gemoedelijk is. Onder het genot van een kopje koffie kan er rustig en op uw gemak gekeken worden naar een nieuwe badkamer, toiletruimte of tegels.

Wij nemen alle tijd voor u als klant en bekijken en bespreken graag alle mogelijkheden met u. Tot ziens 😃👍

Houtlook Tegels

Grote collectie houtlook tegels. Door verbeterde productie technieken vanuit de fabriek zijn deze tegels bijna niet meer van echt hout te onderscheiden. Ideaal voor elke woonkamer, keukenvloer of badkamer.
Houd van hout ❣
#vondertegelsensanitair #vloertegels #houtlook #woning #sfeervolwonen #badkamerrenovatie #nieuwevloer #kwaliteit #emmen #houdvanhout #ietsvooru #badkameremmen #badkamer

Showroom verbouwing

We zijn druk bezig met het verbouwen van onze nieuwe showroom. Nieuwe tegelvloeren worden tentoongesteld en vele nieuwe badkameropstellingen zijn al klaar 😃

Vintage tegels

Een tegel met een vintage look in 2 maten verkrijgbaar, maar met vele mogelijk heden kan in de badkamer maar ook in de keuken staat het mooi