login

De Koning Tegelhandel

Bussele 20
5469 DT ERP Nederland, regio Eindhoven
0413-432005
0413-432005
Twan de Koning is al jaren actief in de tegels en had een showroom in Boerdonk. Van daaruit bediende hij met zijn tegelhandel al klanten in Erp, Gemert, Uden, Veghel, Beek en Donk en Boekel. Wegens groei besloot hij in 2016 te verhuizen van Boerdonk naar een grotere en mooiere showroom in het centrum van Erp.

“Er zijn zoveel ontwikkelingen in tegels, zoveel variaties in materialen en design en zoveel wensen van klanten. Mensen juist in dat product kunnen adviseren, maakt de tegelhandel voor mij het mooiste vak van de wereld.”

De kern van de collectie bestaat uit vloer- en wandtegels voor de woonkamer, keuken, badkamer en vensterbank. Maar daarnaast heb je bij ons ook heel veel keus in natuursteen, keramische tegels en budgettegels.

Je vindt hier merken die je nergens anders in de regio vindt. Zelf zijn we erg gecharmeerd van enkele Italiaanse merken: hoge kwaliteit, prachtig design en betaalbare prijzen. Dus ben je op zoek naar een goede, mooie tegel? Loop binnen of bel nu nog voor een afspraak.

Openingstijden

Woensdag: 09.00u-17.30u
Donderdag: 09.00u-17.30u
Vrijdag: 09.00u-17.30u
Zaterdag: 09.00u-16.00u
 
Wilt u op een ander tijdstip komen? Maak dan een afspraak.

Showroom

U kunt betalen met

      

Foto gallerij

Project in de aandacht

23-02-2021

🛀🏼 Badkamer & WC betegeld
🏠 Gemert
🤝 met Banos Badkamers

Projecten in de aandacht

27-12-2020

Hoe zien de tegels eruit buiten de prachtige showroom van De Koning Tegelhandel? 🤔  Deze foto's bewijzen dat de tegels ook prachtig zijn in je eigen huis! 🤩

Uitgelicht: Sphinx Tegels

27-12-2020

Ben je op zoek naar een mooi keramisch parket? Misschien zijn Sphinx tegels de tegels die jij zoekt! Sphinx tegels zijn designtegels met een duurzaam karakter. De keramische tegels van Sphinx zijn er in verschillende kleuren en maten. Hierdoor hebben ze allemaal een eigen look en sfeer. Wij bieden Sphinx tegels aan met o.a. een houtlook, betonlook en natuursteenlook. De keramische tegels van Sphinx zijn makkelijk te onderhouden en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Alle keramische tegels van Sphinx zijn onderscheidend, tijdloos en van uitmuntende kwaliteit. Klik hier voor meer informatie.