login

Tegelwinkel Putten

Nijverheidsweg 12
3881 LA PUTTEN Nederland, regio Amersfoort
0341-354148

Tegelwinkel Putten is een gezellige, laagdrempelige winkel waar je goed kunt slagen voor tegels, sanitair en pvc vloeren. Dit in combinatie met een goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Het uitzoeken van de juiste tegel, dat is de kunst! Wij helpen wij u graag op weg met advies over materialen, toepassingen en de juiste keuze voor de verschillende ruimtes in uw huis of kantoor.

In onze showroom bieden we u een ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige tegels, tegen zeer scherpe tarieven. Wij laten u graag op een overzichtelijke manier kennismaken met ons uitgebreide assortiment. Er werken enthousiaste mensen die graag met u meedenken! Kom het zelf maar eens ervaren, u bent van harte welkom!

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00u-17.00u
Woensdag: 09.00u-17.00u
Donderdag: 09.00u-17.00u
Vrijdag: 09.00u-17.00u
Zaterdag: 09.00u-13.00u
Zondag: gesloten

Goed om te weten

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

De voordelen van een tegelvloer

13-04-2021

✔️Duurzaam en makkelijk om te onderhouden
✔️Ruime keuze
✔️Zeer geschikt voor vloerverwarming
✔️Water-, vlek- en hittebestendig
✔️Fraaie toevoeging aan de woning

Wij zijn weer open!

5-03-2021

Bel ons voor een afspraak. Wij helpen wij u graag op weg met advies over materialen, toepassingen en de juiste keuze voor de verschillende ruimtes in uw huis of kantoor.

Floer Walvisgraat PVC

2-02-2021

Ontdek Floer, het ijzersterke vloerenmerk van Nederlandse bodem!

Deze prachtige vloeren van Floer ook bij ons verkrijgbaar. 

  • Collecties parket geproduceerd in Nederland
  • Ongekend breed (32,8 cm) laminaat
  • Visgraat vloeren in hout, PVC en laminaat
  • Laminaat en PVC met voelbare 3D structuur en V-groef

Bel of mail ons voor de mogelijkheden!

Tips van Tegelwinkel

7-11-2020

Zoek voor het kiezen van het juiste legpatroon voorbeelden van ruimtes met verschillende legpatronen. Vraag altijd even (aan ons) of uw voorkeur ook echt goed uit gaat komen en stem uw keuze af op de ruimte, het lichtval én natuurlijk de gekozen tegel. Elke ruimte heeft een ander optisch effect nodig, stem het legpatroon daarop af! Maak een afspraak voor meer informatie 😀

Wandtegeltrends

7-11-2020

Voor de wanden is er ook een nieuwe ontwikkeling, dat is dat er veel vaker wordt gekozen om een vloertegel door te laten lopen op de wand, of om een vloertegel in een andere tint op de wand te bevestigen. Veelal ook worden er grotere formaten gebruikt op de wanden. Dit geeft een prachtig ruim resultaat. Het is belangrijk als u hier thuis mee aan de slag gaat dat u nagaat of dat in uw ruimte ook een mooi resultaat kan opleveren. We denken hierin graag met u mee, dus loop gerust binnen!