login

Tegelwinkel Putten

Nijverheidsweg 12
3881 LA PUTTEN Nederland, regio Amersfoort
0341-354148

Tegelwinkel Putten is een gezellige, laagdrempelige winkel waar je goed kunt slagen voor tegels, sanitair en pvc vloeren. Dit in combinatie met een goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Het uitzoeken van de juiste tegel, dat is de kunst! Wij helpen wij u graag op weg met advies over materialen, toepassingen en de juiste keuze voor de verschillende ruimtes in uw huis of kantoor.

In onze showroom bieden we u een ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige tegels, tegen zeer scherpe tarieven. Wij laten u graag op een overzichtelijke manier kennismaken met ons uitgebreide assortiment. Er werken enthousiaste mensen die graag met u meedenken! Kom het zelf maar eens ervaren, u bent van harte welkom!

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00u-17.00u
Woensdag: 09.00u-17.00u
Donderdag: 09.00u-17.00u
Vrijdag: 09.00u-17.00u
Zaterdag: 09.00u-13.00u
Zondag: gesloten

Goed om te weten

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Alles over TEGELS

U kiest natuurlijk zelf een vloer die bij u past. Wij staan voor u klaar om te helpen met het uitzoeken van deze vloer.

Want wat is nu een geschikte vloer? Dat is niet alleen afhankelijk van wat u mooi vindt maar ook van uw levensstijl, ruimte en gezinssamenstelling. Bij Tegelwinkel Putten geven we u graag advies zodat u zeker weet dat u jarenlang onbezorgd kunt genieten van uw vloer.

En dat advies is op basis van onze kennis over de producten. In gesprek met u wordt steeds duidelijker wat het best passend is bij uw smaak en leefomgeving.

Maar eerst kunt u op deze pagina zich inlezen en inspiratie opdoen. Veel plezier en tot in de showroom!

Ontdek de Floer Traptreden - Landhuis Laminaat

Met "Floer" de hoogte in 🚀 Ontdek de Floer Traptreden! Bijpassend aan vier populaire Landhuis Laminaat vloeren, bekijk de inspiratie video 💥 Deze populaire unieke extra brede laminaatvloeren hebben een breedte van 32,8 cm en geven jouw woning een zeer luxe en sfeervolle uitstraling.

Zelf je trap renoveren of laat je dat liever aan ons over?? Het kan allemaal 👍🏼 

Bel (0341-354148) of mail (info@tegelwinkelputten.nl) ons dan bespreken we de mogelijkheden 😃

Genieten van het eindresultaat!

Het eindresultaat en het plezier dat u daar elke dag van heeft delen we graag op deze pagina. Met dank aan onze klanten waar we foto’s mochten komen maken of degene die zelf foto’s hebben opgestuurd. Zo helpen we elkaar om inspiratie op te doen.

Wij vinden het altijd leuk als u ons foto’s of een filmpje stuurt maar ook als wij foto’s bij u mogen maken. 

Dus bent u ook zo blij met het eindresultaat? Deel het dan met ons, wij horen dat graag!

Veel kijkplezier!

De voordelen van een tegelvloer

✔️Duurzaam en makkelijk om te onderhouden
✔️Ruime keuze
✔️Zeer geschikt voor vloerverwarming
✔️Water-, vlek- en hittebestendig
✔️Fraaie toevoeging aan de woning

Wij zijn weer open!

Bel ons voor een afspraak. Wij helpen wij u graag op weg met advies over materialen, toepassingen en de juiste keuze voor de verschillende ruimtes in uw huis of kantoor.

Floer Walvisgraat PVC

Ontdek Floer, het ijzersterke vloerenmerk van Nederlandse bodem!

Deze prachtige vloeren van Floer ook bij ons verkrijgbaar. 

  • Collecties parket geproduceerd in Nederland
  • Ongekend breed (32,8 cm) laminaat
  • Visgraat vloeren in hout, PVC en laminaat
  • Laminaat en PVC met voelbare 3D structuur en V-groef

Bel of mail ons voor de mogelijkheden!

Tips van Tegelwinkel

Zoek voor het kiezen van het juiste legpatroon voorbeelden van ruimtes met verschillende legpatronen. Vraag altijd even (aan ons) of uw voorkeur ook echt goed uit gaat komen en stem uw keuze af op de ruimte, het lichtval én natuurlijk de gekozen tegel. Elke ruimte heeft een ander optisch effect nodig, stem het legpatroon daarop af! Maak een afspraak voor meer informatie 😀

Wandtegeltrends

Voor de wanden is er ook een nieuwe ontwikkeling, dat is dat er veel vaker wordt gekozen om een vloertegel door te laten lopen op de wand, of om een vloertegel in een andere tint op de wand te bevestigen. Veelal ook worden er grotere formaten gebruikt op de wanden. Dit geeft een prachtig ruim resultaat. Het is belangrijk als u hier thuis mee aan de slag gaat dat u nagaat of dat in uw ruimte ook een mooi resultaat kan opleveren. We denken hierin graag met u mee, dus loop gerust binnen!