login

Afbouwcentrum De Klomp

Stationsweg 9
6745 XM DE KLOMP Nederland, regio Arnhem
0318-572004

Afbouwcentrum De Klomp heeft alles wat u nodig heeft voor de afwerking van wanden en vloeren en wat daarbij komt kijken. Wij leveren aan zowel de particulier als aan de professional.
Dankzij onze jarenlange ervaring staan we klaar om u te begeleiden bij de juiste keuze, met betrekking tot tegels, wandtegels en vloertegels. Onze uitgebreide showroom zal hier zeker bij helpen. Ondanks dat we hoogwaardige merken leveren, zult u merken dat onze prijzen zeer concurrerend zijn.

Daarnaast kunnen we de producten rechtstreeks bij u leveren tegen eerlijke prijzen. Aanvullend op onze showroom hebben we een groot magazijn waar alle lijmen, voegmiddelen en grondmaterialen op voorraad liggen.

Openingstijden

Maandag : gesloten
Dinsdag : 09.00u-17.30u
Woensdag : 09.00u-17.30u
Donderdag : 09.00u-17.30u
Vrijdag : 09.00u-17.30u
Zaterdag : 09.00u-16.00u

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

         

Foto galerij

Tegelmerk in de aandacht: JOS ✨

Een authentiek Nederlands merk met een typisch Nederlandse aanpak: geen fratsen, maar eenvoudig, mooi en van hoge kwaliteit met keramische tegels. Duurzaam en eerlijk. Het biedt een compacte maar krachtige en vooral hoogwaardige collectie van wand- en vloermogelijkheden. Met expertise en aandacht voor kwaliteit. Prachtig, gebruiksvriendelijk en geschikt voor elke ruimte in huis.

Castle Stones ❣

Wij zijn heel trots te kunnen melden dat wij sinds enige tijd officieel dealer zijn van de oorspronkelijke en unieke Castle Stones!
🖤🤍🤎
Graag nodigen wij u van harte uit onze showroom te bezoeken en u te laten voorlichten over de talloze mogelijkheden.
We verheugen ons oprecht op uw komst!

Nieuw in ons assortiment ❣

Wij zijn trots u te kunnen melden dat wij vanaf heden dealer zijn geworden van de unieke en originele Castle Stones!

Wij nodigen u van harte uit om de presentatie in onze showroom te komen bekijken en u te laten voorlichten over alle mogelijkheden.

Wij zijn Afbouwcentrum De Klomp

Tegelinspiratie ✨ JOS. | Reused - Bone

Kwaliteit, maar bovenal ook plezier staat bij ons hoog in het vaandel. We streven naar 100% tevreden klanten en doen ons uiterste best om al uw aankopen te omlijsten met een gezellige sfeer en niet te vergeten een heerlijk kopje koffie of thee.

Komt dat zien!!!

Onze levendige presentatie van Raw Stones is te bezichtigen in de showroom van Afbouwcentrum De Klomp.

Kom snel langs en bekijk de mogelijkheden!

#rawstones #nieuweproducten #mooietegels #nieuwepresentatie #mooievloer #goedadvies

PVC vloeren: Nieuw in ons assortiment!

Als nieuwe aanvulling op ons assortiment zijn wij sinds enige tijd dealer van hoogwaardige klik PVC vloeren.

Een vloer voor elke stijl.
COREtec® heeft het breedste assortiment aan authentieke, natuurlijke dessins: een vloer voor elke persoonlijkheid. COREtec® gelooft sterk in innovatie: van micro- tot gekleurde voegen en ultrarealistische reliëfdruk.

Bekijk meer op onze website >>>

Uw Betrouwbare Partner 

Onze werkwijze gaat verder dan het aanbieden en leveren van producten. Wij staan klaar voor u en denken mee om uw uitdagingen te realiseren.

Wij geloven in een persoonlijk contact en nodigen u graag uit in onze showroom.

De koffie staat klaar!

Uw Betrouwbare Partner

Project in de aandacht ❣ RAW Stones

RAW Stones vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. Dankzij een minimale vloerdikte is ook het gebruik van vloerverwarming mogelijk. De samenstelling van RAW Stones geleidt de warmte uitstekend. De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Storm nieuw in het assortiment van JOS.

De serie Storm is speciaal ontworpen voor gebruik in interieurs om zachtheid en warmte over te brengen. Deze tegels zijn duurzaam en uitermate geschikt voor toepassing in de badkamer.

Door de structuur en het uitgebalanceerde ontwerp is de Storm een aanwinst voor elk interieur.

Tegel in de aandacht: Piet Boon by Douglas & Jones

Wanden en vloeren zijn de basis van elk interieur. Keramische tegels vormen daarbij een onderscheidende rol. De Piet Boon by Douglas & Jones collectie is ontstaan vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken.

Tegel in de aandacht: JOS. tegels

Met JOS. tegels leg je de basis!

JOS. tegels werd in 2013 gelanceerd, maar is ontstaan uit bijna 40 jaar ervaring in de tegelmarkt. Een merk dat staat voor Nederlandse degelijkheid. Geen gedoe, maar eenvoudig mooi en goed met keramische tegels. JOS. biedt een compact maar sterke collectie van wand- en vloermogelijkheden. Toepasbaar in elke ruimte van je huis, van keuken tot slaapkamer.

JOS. staat voor kwaliteit dat helemaal niet duur hoeft te zijn.

Showroom

Wand en vloertegels, afbouwmaterialen, sierpleisters, gereedschappen

Stoer & Robuust

Onze RAW stones zijn ontstaan vanuit een zoektocht naar authentieke, stoere en robuuste vloeren. Dat laat deze woonkamer zeker zien. Raw Stones combineert een vloer die de uitstraling van originele natuurlijke stenen heeft met de voordelen van een moderne, hedendaagse vloer. Het brengt warmte en sfeer in elke ruimte. Afbouwcentrum de Klomp is officieel partner van Raw Stones.

Kleine badkamer grote maten

De trend om grote tegels te gebruiken zien we steeds vaker terug. Wij snappen zeker waarom! 😍 Het laat een kleinere badkamer al snel een stuk groter lijken. Ook geven de grote tegels een rustige en luxere uitstraling aan de ruimte. Van 75x75cm tot zelfs 120x120cm... het is allemaal mogelijk! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan snel eens langs in onze winkel.