Het kiezen van een passende badkamer kraan

Ben je aan het oriënteren naar de ideale kraan voor in je badkamer, of voor je toilet fonteintje? Wil je een perfect resultaat, en dat voor een mooie prijs? In deze tijd is een kraan niet zomaar meer een pijpje waar het water uit stroomt. Het kan echt dé eyecatcher zijn voor je badkamer of toilet. Bij RB Sanitair Tiel je kan kranen kiezen uit verschillende kleuren:

Wanneer je over wastafel kranen spreekt kan je deze verdelen in 2 verschillende categorieën; inbouw en opbouwkranen. Een inbouwkraan heeft zijn leidingen in de muur verwerkt, en bij een opbouwkraan is de kraan bevestigd aan het meubel door middel van een kraangat.

Een inbouwkraan oogt modern en opgeruimd, en doordat veel delen zijn ingebouwd kost het onderhouden een stuk minder tijd. Hier staat wel tegenover dat een inbouwkraan niet zonder meer achteraf in een bestaande badkamer in te bouwen is. Een groot voordeel bij de opbouwkranen is dat de aansluitmaten van deze soorten zijn al jaren universeel zijn. De kans is dus groot dat het vervangen van een oude kraan een simpel klusje is.