De geschikte spiegel voor je badkamer

Spiegeltje spiegeltje aan de wand….. Ben je op zoek naar een passende spiegel voor badkamer? Maar ben je er nog niet uit welke jou het mooiste maakt van het land? Eentje waarin jij, en misschien wel het hele gezin zich in kan bewonderen. Bij RB Sanitair hebben wij een ruim assortiment om je hiermee verder te helpen!

Ben je op zoek naar een vierkante, rechthoekige of ronde badkamer spiegel? Dit is allemaal mogelijk! Een ronde spiegel geeft bijvoorbeeld een zeer speels effect in je ruimte. Bij een rechthoekige of vierkante spiegel creëer je juist weer een strakkere look. Spiegelverlichting kan ervoor zorgen dat je ruimte dieper lijkt, of juist dat de spiegel van de wand visueel zweeft te laten lijken.

Ook spiegel met verwarming is helemaal van deze tijd. Met spiegelverwarming zie je jezelf na het douchen, geen waterdamp meer op de spiegel! Dat is toch fijn?

Heb je liever een eenvoudige badkamerspiegel zonder verlichting of verwarming? Ook in deze badkamerspiegel hebben we een geweldige collectie.

Bekijk onze spiegel voor badkamer collectie online op onze website. Je bent ook welkom in onze showroom. We hebben in onze sanitairwinkel in Tiel een breder assortiment dan wat je op de website ziet.