Minimalistisch vormgegeven badkamer ✨

Ontdek onze moderne, minimalistisch vormgegeven badkamer met een luxe dubbele wastafel, verfraaid met een grote, LED-verlichte spiegel. De combinatie van donker marmer en houten accenten geeft een gevoel van luxe, terwijl het grote raam natuurlijk licht binnenlaat en uitzicht biedt op het groen buiten. Deze elegant en functioneel afgewerkte ruimte is het toppunt van verfijning. Laat u inspireren en stel uw eigen badkamer samen in een van onze filialen!

‼️ Jan van Erp werkt op afspraak ‼️

Graag besteden wij zoveel mogelijk tijd en aandacht aan onze klanten. Wilt u er zeker van zijn dat een medewerker speciaal en alleen voor u klaarstaat? 
📌 Maak dan nu een afspraak via deze link

#bathroom #bathroomdesign #bathroomrenovation #netherlands #bathroominspo #moderndesign #tiles #tile #bathroomgoals #interiorideas #tileinstallation #buildersofinsta #flooringexperts #bathroomreno #flooringideas #bathroomdesigns #bathroomtiles #contractorsofinstagram #badkamertegels #whitetiles #tilingwork #bathroomdesigners #featuretiles #floorings #badkamerdesign #tilefloor #tilers #badkamertrends