Vrolijk voorjaar: de nieuwste SOLOSTONE buitentegels ❣

Vrolijk voorjaar: de nieuwste SOLOSTONE buitentegels ❣

De nieuwe collectie SOLOSTONE vtwonen buitentegels by Douglas & Jones is nu te bewonderen bij de dealer. In maar liefst 22 kleuren en 8 dessins biedt de collectie een buitentegel voor elke plek. SOLOSTONE is dé ultieme oplossing om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten op je terras, veranda of patio te verwerken.

🔵 Uniek in formaat én dikte

Mix en match er op los met deze stoere XL-tegels in 70×70 cm, zoals de serie Waves. Uniek in maat en dikte want deze buitentegels hebben een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm! De uni tegels maken ze je buitenvloer al een bijzondere plek om te vertoeven, maar wil je echt iets speciaals dan mix je ze met de fraaie dessintegels. Om naar te blijven kijken. Bovendien zorgt de oppervlakte en de dikkere massa voor meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. Voor een strakke en solide buitenvloer.

🔵 Nieuwe kleurtinten 70×70

Nieuw dit buitenseizoen: de series Waves, Clouds, Chateau, Dark Travertine en Composite Mix. Prachtige nieuwe kleurtinten en structuren waarmee je de mooiste plekken buiten creëert. Zoals met de nieuwe serie Composite. Voor een klassieke buitenvloer met een moderne twist. De retro-uitstraling zorgt voor een stoer en robuust karakter van je (dak)terras.

tegels.com