Woonkamertegels

De woonkamer is een ruimte die we thuis het meest gebruiken. Dit is de plaats van interactie. TV kijken, gasten ontvangen, familiebijeenkomsten, kletsen met vrienden, enz. De belangrijkste dingen, niet alle, gebeuren hier.

Het moet dus de gezelligste plek in het huis zijn. Welke vloer is het beste voor de woonkamer? De keuzemogelijkheden zijn ruim, gelukkig. Bij RB Tegels hebben we veel soorten tegels om uit te kiezen:

  1. Houtlook tegels voor de woonkamer.

Een houtlook tegel geeft het effect van een houten vloer, maar zonder de nadelen die hout met zich mee brengt. De kleur van houtlook tegels brengt meteen de warme sfeer in je woonkamer. De tekening is ongelooflijk identiek aan die van het echte houten. Ze zijn ook verkrijgbaar in vele kleuren en maten.

  1. Marmerlook tegels in de woonkamer? Chique!

Niets kan de luxe van marmeren aders overtreffen, nietwaar? Helaas is marmer niet gemakkelijk te onderhouden. Maar we hebben hier wel een alternatief voor, marmerlook tegels. Makkelijker te onderhouden en je krijgt ook de chique uitstraling van marmer.

  1. Betonlook tegels, stoer ontwerp!

Hoewel hun vormgeving perfect is voor industriële stijl, zullen velen toch heroverwegen om dit voor hun woonkamer te gebruiken. De onbehandeld beton is gevoelig voor vervuiling. En zijn kleur vervaagt gemakkelijk door het licht. Zoals je misschien al raadt, hebben we wel betonlook stijl. Onze betonlook tegels zijn gemaakt van keramiek. Ideaal om te gebruiken voor de woonkamer. Groot formaat betonlook tegels zijn daarnaast een mooi en duurzaam alternatief voor een gietvloer.

  1. Metallook tegels voor de woonkamer

Je hoort het goed. Metallook tegels bestaan! De tegelontwerpers en -fabrikanten blijven hun vleugels uitslaan. Daardoor slaagden ze erin het roestige effect op keramische tegels te brengen. Ze zijn prachtig en in vele kleuren verkrijgbaar. Je kunt ze natuurlijk ook in andere kamers gebruiken. In de badkamer om er een te noemen.

Ditt zijn een paar soorten tegels die je voor de woonkamer kunt kiezen. Maar het zijn niet de enige mogelijkheden. Wil je meer beschikbare opties voor tegels voor de woonkamer weten?

Bezoek dan naar onze website. Je kunt ook in onze blog meer informatie en ideeën lezen. Ter inspiratie hebben we foto's en moodboards voor je geplaatst. Ze zijn door onze klanten en natuurlijk onszelf, speciaal voor jou gemaakt.

Heb je een vraag of advies nodig? Neem contact met ons op. Onze tegelspecialist zal je verder adviseren.

RB Tegels Tiel