Jouw ideale badmeubel

Bij een perfecte badkamer hoort natuurlijk een badkamermeubel. Ben je op zoek naar een badmeubel? Heb je moeite om deze keuze te maken vanwege het grote aanbod? Onze badkamer meubels zijn voorgemonteerd, zodat je bij het installeren zo min mogelijk zelf hoeft te doen. Maar waarop baseer je je uiteindelijke beslissing? Wij helpen je daar graag bij!

Badkamermeubels is een verzamelnaam voor wastafels/kommen, onderkasten en kolomkasten. Een badkamermeubel moet mooi zijn, maar niet alleen dat, het moet ook functioneel zijn.  Het is belangrijk om te bedenken hoeveel ruimte het badmeubel moet innemen, en hoeveel opbergruimte je nodig hebt.

Het is ook fijn om te weten hoe groot het badkamermeubel is dat je in je badkamer kunt hebben. Neem ook in overweging of je een badkamermeubel met deuren of met laden wilt hebben. Als je extra bergruimte hebt, overweeg dan om er een badkamerkast bij te nemen die ook wel kolomkast wordt genoemd. 

Neem je een badmeubel in complete set met wastafel of kies je voor losse onderdelen? Bij RB Sanitair hebben we verschillende aanbiedingen voor complete sets. Zo kom je na de aankoop niet voor verrassingen te staan dat je iets mist of dat de combinatie niet bij elkaar past.

Je kunt bijvoorbeeld badmeubels met topblad kopen als je meer van waskom houdt. Op deze set kun je de waskom ook los kopen in onze sanitairwinkel in Tiel. We hebben veel keuze uit waskommen in verschillende materialen, kleuren en maten. Hier kan onze medewerker je informeren of dat bij jouw keuze het geval is. Al onze sanitair collectie is geselecteerd op de laatste trends, en voor de beste prijs. 

RB Sanitair Tiel