De beste douche ervaring met douchecabines

Ben je van plan een nieuwe douchecabine aan te schaffen? Heb je al een keuze gemaakt of ben je nog aan het rondkijken?  Wij ondersteunen je graag bij het kiezen van een douchecabine. Wij hebben douchecabines in diverse soorten en maten.

Een douchecabine geeft je een geborgen gevoel en houdt je badkamer droog. Ook blijft de warmte beter hangen in een gesloten douchecabine. Al onze douchecabines zijn voorzien van nanocoating. De coating zorgt ervoor dat kalk en vuil zich minder goed hechten aan het glas: ideaal bij het schoonmaken. Het glas in de douchecabines is gemaakt van veiligheidsglas, waardoor het 5 keer sterker is dan normaal glas.

Het andere voordeel van een douchecabine is dat de warmte binnen blijft, anders dan bij een inloopdouche. Als je een badkamer hebt met muren kun je hetzelfde voordeel winnen door een douchedeur te installeren.

Bij RB Sanitair Tiel kun je de perfecte douche voor jouw badkamer kopen. Of je kiest voor een douchecabine, een douchedeur of een inloopdouche.
Heb je meer advies nodig bij het kiezen van de juiste douche voor jouw badkamer? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, onze verkoper zal je helpen met passend advies. Kom langs naar onze sanitair showroom in Tiel om onze sanitair collectie in het echt te bekijken.

RB Sanitair Tiel