Nijland en Timmer openen Gronings tegelbedrijf YZINA

Nijland en Timmer openen Gronings tegelbedrijf YZINA

Yzina BV - Jouw Bestemming voor Adembenemende Zakelijke Tegels

Ik kan het nu eindelijk van de daken schreeuwen! Als trotse eigenaar van Yzina is het een geweldige eer om mijn bedrijf te starten met een spetterende officiële opening door niemand minder dan Marianne Timmer en Hans Nijland. Na maanden van voorbereiding en passie kan ik nu vol enthousiasme verkondigen dat Yzina haar deuren heeft geopend!

Dé Tegelspecialist voor de Zakelijke Markt

Bij Yzina hebben we een duidelijke missie: het verwennen van onze zakelijke klanten. We streven ernaar om aannemers, tegelzetters, architecten, projectontwikkelaars, interieurdesigners en tegelhandelaren te voorzien van eerlijke en adembenemende tegels van topkwaliteit, afkomstig uit heel Europa.

En daar blijft het niet bij!

We gaan nog een stap verder door het hele project van onze klanten van A tot Z over te nemen. Van het oogstrelende ontwerp tot aan de perfecte levering, bij Yzina zorgen we ervoor dat onze klanten zich volledig kunnen ontzorgen en kunnen genieten van een zorgeloos traject.

Ontdek het zelf en maak een Zakelijk Account aan

Beste zakelijke partners, laat Yzina jullie tegeldromen werkelijkheid worden! Samen creëren we de meest prachtige en inspirerende ruimtes. Neem contact met ons op via hello@yzina.com en vraag een dealer account aan. Ontdek onze uitgebreide voorraden en profiteer van aantrekkelijke handelsprijzen.

Met vriendelijke groeten,

Gerjan Zijl - Oprichter Yzina BV

Yzina BV