Beenhakker altijd op de hoogte van nieuwste trends ✨

Beenhakker altijd op de hoogte van nieuwste trends ✨

IJmuiden – Beenhakker Tegels bestaat al sinds 1904 en importeert tegels rechtstreeks uit Italië en Spanje. Voor Beenhakker is het belangrijk om kwaliteit te leveren. De tegelhandel werkt daarom alleen met fabrikanten die bekend staan om de kwaliteit.

De eigen import zorgt er ook voor dat Beenhakker Tegels altijd snel op de hoogte van de nieuwste trends is. Deze worden smaakvol in de showroom in IJmuiden gepresenteerd. In de showroom wordt er een ruime selectie tegels getoond, waarvan een groot deel direct uit voorraad geleverd kan worden. Er zijn ook badkameropstellingen aanwezig waardoor een goed beeld van het uiteindelijke resultaat krijgt. Ook kunt u een monstertegel mee naar huis nemen om te bekijken hoe de tegel in uw eigen ruimte toont.

Grote voorraad

Bij de showroom is ook het magazijn. Door de grote voorraad die in het magazijn aanwezig is, kan het merendeel van de collectie direct meegenomen worden. Eventueel kunnen uw tegels ook bezorgd worden. Beenhakker Tegels heeft altijd een grote selectie tegels met voorraadvoordelen. Dit zijn tegels die direct uit voorraad meegenomen of bezorgd kunnen worden. Daarnaast kunnen deze voorraadtegels per doos meegenomen en retour gebracht worden. Bij het kopen van tegels uit voorraad weet u dus zeker dat u nooit meer tegels koopt dan nodig is.

Online winkelen is ook mogelijk bij Beenhakker Tegels & Bouwstoffen. Hierdoor wordt het nog makkelijker om lokaal te winkelen. In de webshop is het mogelijk om een groot deel van het assortiment te bestellen. De bestellingen kunnen daarna bezorgd of afgehaald worden. Hierdoor kunt u rustig in uw eigen tijd winkelen bij Beenhakker Tegels. De webshop is een aanvulling op de huidige showroom. U kunt eerst de tegels in showroom bekijken en daarna wanneer het u uitkomt, online bestellen.

Beenhakker Tegels & Bouwstoffen