Leuk artikel in de Bevelandse Bode | Eddy Janse ‘Een badkamer is altijd maatwerk'

Leuk artikel in de Bevelandse Bode | Eddy Janse ‘Een badkamer is altijd maatwerk'

Voor Eddy Janse is zijn werk nog steeds net zo uitdagend als toen hij al die jaren geleden begon. “De creativiteit die je erin kunt stoppen, gaat nooit vervelen”, legt hij de liefde voor zijn vak uit. “Niet één badkamer is hetzelfde. Het belangrijkste is dat mensen tevreden zijn. Ik ga net zo lang door tot we tot de mooiste oplossing zijn gekomen.”

Kleur

Badkamers zijn volgens Eddy de laatste jaren trendgevoeliger geworden. “Voorheen kozen mensen toch vaak voor de meer standaard badkamer in het wit, grijs of zwart. Na de coronatijd is er veel meer kleur in gekomen. Dan zijn geel en groen weer heel populair en dan weer een andere kleur. Dat verandert tegenwoordig sneller. Wat veel verkocht wordt, is een tegel in marmerlook in allerlei verschillende felle kleuren. Dat maakt het ontwerpen voor mij nóg interessanter.”

Persoonlijk

In de showroom staan tal van opstellingen die verschillende mogelijkheden laten zien. “Er zijn eigenlijk nooit klanten die een badkamer één op één uit de showroom overnemen”, vertelt Eddy. “Uiteindelijk is een badkamer altijd maatwerk. Hierin proberen we echt onderscheidend te zijn. Naast de geavanceerde tekenprogramma’s die we gebruiken, vinden we persoonlijke aandacht heel belangrijk. Natuurlijk is er altijd de ambitie om te groeien, maar dat moet niet ten koste gaan van onze werkwijze. Ik kijk bij het ontwerpen niet naar wat ik mooi vind, maar ik wil er wel tevreden over zijn. Bij Bravoure Badkamers krijgen mensen eerlijk advies en als de klant blij is, zijn wij dat ook.”

Bravoure Badkamers