Keramische Vloeren | Betonlook ❣

Bent u op zoek naar een keramische vloer met een prachtige betonlook voor in uw woning of pand? Dan bent u bij tegelzetbedrijf R. J. van Netten te Workum aan het juiste adres. Ons bedrijf is namelijk dé specialist op het gebied van keramische en natuurstenen tegels. Een keramische vloer met betonlook is een duurzame keuze en valt bovendien bijna niet van een echte betonnen vloer te onderscheiden. Wij verkopen, leggen en onderhouden met genoegen op professionele wijze uw nieuwe vloer. Op Robert van Netten kunt u vertrouwen!
Haal nu uw keramische vloer met betonlook in huis

Het voordeel van een keramische vloer met betonlook in huis, is niet alleen dat dit buitengewoon mooi staat, maar ook dat de vloer slijt-, kras-, vuurvast en eenvoudig schoon te houden is. Een keramische vloer zal zelfs bestand zijn tegen ravottende kinderen, spelende huisdieren en hoge, puntige hakken. Regelmatig opschuren of opnieuw lakken is niet nodig. Een keramische vloer is ook ideaal in de keuken of badkamer, waar de vloer nat wordt.
Neem contact op

Wilt u meer weten over een keramische vloer met betonlook voor bij u in huis? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op het nummer 06 55331556, ons een e-mail sturen info@vannetten.nl of langskomen bij ons bedrijf aan de Eniggaburren 4-6 in Workum. Ook kunt u onlangs ons contactformulier invullen of vrijblijvend een offerte aanvragen. Bij tegelzetbedrijf R. J. van Netten staan we voor u klaar.

Vraag hier jouw offerte aan