Badkamerinstallatie

Het resultaat van uw badkamer staat bij de kwaliteit waarmee hij geinstalleerd is. Al heeft u nog zo mooie producten voor de badkamer uitgezocht. Als de installatie niet goed verzorgd is, komen de producten nooit goed tot zijn recht.

Volledige installatie

Door onze jarenlange ervaring  hebben wij de beste installateurs aan ons weten te binden. Deze partners voor de installatie van badkamers worden met zorg geselecteerd. Zo worden er strenge eisen door ons gesteld aan het afwerkingsniveau maar ook als het gaat om de communicatie, nakomen van afspraken en flexibiliteit hebben we duidelijke afspraken gemaakt. Onze installateurs zijn zich ervan bewust dat u niet elke dag uw badkamer verbouwt en denken daarom met u mee in het installatieproces van uw badkamer. Zo maakt de uitvoerende installateur altijd een afspraak met u om alle wensen nog eens met u door te nemen voordat hij daadwerkelijk begint. Zo heeft u de tijd om kennis te maken en de belangrijkste punten door te spreken. Onze installateurs zijn gewent bij klanten te werken in situaties waarbij het gewone leven zoveel mogelijk moet blijven doorgaan. Zij doen er dan ook alles aan om stof en overlast te beperken. Onze installateurs kunnen al het werk in de badkamer aan; van het slopen tot de laatste lichtspot werken zij alles af voor u. Heeft u speciale wensen die niet tot het sanitair behoren maar wel in verband staan met de badkamer zoals het plaatsen van een nieuw raamkozijn, CV ketel of verplaatsen van wanden? Geen probleem! Wij selecteren voor u de installateur die ook deze werkzaamheden op zich kan nemen. Zo blijft het aantal mensen wat betrokken is bij de verbouwing van uw badkamer beperkt waardoor alles vloeiend in elkaar overloopt.
Specialistenwerk

De badkamers die wij voor onze klanten ontwerpen zijn beslist niet alledaags. Dit betekent ook dat alleen een specialist op het gebied van de badkamer uw wensen perfect kan vertolken. In combinatie met de Uw badkamer in beeld documentatie bent u met onze installateurs verzekerd van de perfecte badkamer.