Tegelzetter

Tegelwerk

Een tegel is pas echt mooi als hij netjes verwerkt is! Als het dus gaat om wand- en vloertegelwerk voor alle ruimtes. kunt u op ons rekenen! Onze tegelzetters zijn van alle markten thuis en maken elk tegelproject tot een succes!

Alle soorten tegelwerk

Onze tegelzetters zijn specialist. Zo kunnen ze alle soorten, types en maten tegels verwerken in vrijwel alle situaties. Zo zijn onze tegelzetters specialist in het verwerken van cementtegels van Castelo maar ook van grote wandtegels van 33×100 cm of juist de hele dunne tegels van 3 mm. Door jarenlange ervaring en vakmanschap, wat soms zelf met de paplepel is ingegoten, weet u zeker dat de tegels die u aanschaft tot het perfecte plaatje worden afgewerkt. Onze tegelzetters zien niet op tegen ongebruikelijk tegelwerk. Zij zien de uitdaging en afwisseling in alle soorten producten en bedachte patronen. Als een tegel met zo veel enthousiasme verwerkt wordt komt dit het resultaat beslist ten goede.

Geen werk te klein

“Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd” zo luidt een oud gezegde. Dit is ook onze visie. Ook al heeft u een klein stuk tegelwerk dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij helpen u graag verder met uw keuze en de professionele verwerking!