XXL keramiek

Het luxueuze gevoel van natuursteen, de industriële uitstraling van beton of de warmte van hout. Een tegel kan de “look and feel” van een ruimte volledig bepalen. Wij willen u begeleiden in de zoektocht naar de stijl die volledig bij uw interieur past. Van klassiek tot modern; laat u inspireren door de verschillende looks voor elk budget.

Elke ruimte in je woning heeft haar specifieke functies en straalt een bepaalde sfeer uit. Een badkamer die aanvoelt als uw persoonlijke wellness, een warme en knusse woonkamer, een frisse designkeuken… onze tegels maken van elke kamer een gezellige, mooie leefruimte volledig in uw eigen stijl. Stel u voor: badkamers die van vloer tot plafond zijn opgetrokken in hetzelfde materiaal, een keukenwerkblad in marmerlook zonder voegen of een zwembad bekleed met een verfijnde betonlook. Het kan allemaal dankzij onze grootformaattegels.

Deze flinterdunne, grote tegels en de weinige voegen geven een weids gevoel aan je interieur en zorgen voor een gemak in onderhoud. Onze XXL-keramiek collectie biedt oneindig veel mogelijkheden die vormgeven aan het interieur van uw dromen.

Met onze XXL-keramiek collectie kan u letterlijk en figuurlijk groots uitpakken. Gebruik ze als vloer- of wandtegel, op de gevel of voor de bekleding van meubilair. Ze geven uw woning een stijlvolle look en creëren een ruimtelijk en harmonieus gevoel in elke kamer. Maximale impact verzekerd!

In onze showroom vertegenwoordigen wij de volgende merken : GranitiFiandre, Porcelaingres, Ariostea, Sapienstone en Marazzi.