login

Jahemo Vloeren & Badkamers

Kelvinstraat 33-1
7701 BZ DEDEMSVAART Nederland, regio Zwolle
0523-208088

Jahemo vloeren en badkamers is een showroom in Dedemsvaart die bestaat uit ruim 1000 m2. U kunt hier in een huiselijke sfeer uw nieuwe vloer of badkamer uitzoeken onder het genot van een kopje koffie of thee.

In onze showroom is een ruim assortiment aan vloeren te vinden, waaronder tegels, natuursteen, laminaat en PVC. Ook kunt u bij ons terecht voor een badkamer of toilet die u zelf kunt samenstellen.  Om de inrichting helemaal af te maken bieden wij een ruime keuze aan verschillende kleuren krijtverf, kalkverf, betonlookverf en betonstuc. Daarnaast bent u ook voor een spanplafond in uw badkamer of woonkamer bij ons aan het juiste adres.
Al deze en nog meer aanverwante producten vindt u bij ons in een sfeervolle showroom gevestigd aan de Kelvinstraat in Dedemsvaart.

Graag verwelkomen wij u in onze showroom, waar wij alle tijd voor u nemen om samen met u een nieuwe vloer of badkamer uit te zoeken.

Openingstijden

Maandag : op afspraak
Dinsdag : 09.00u-17.30u
Woensdag : 09.00u-17.30u
Donderdag : 09.00u-17.30u
Vrijdag : 09.00u-21.00u
Zaterdag : 09.00u-16.00u

U kunt betalen met

         

Video of Reel

Foto galerij

Tegels in de aandacht | Barok Tegels

Ontdek de schitterende vintage Barok Tegels verkrijgbaar bij Jahemo in Dedemsvaart, in 5 kleuren en het formaat 20x20. Perfect voor wanden 😍

Jahemo inspireert ✨

#badkamerinspiratie #badkamer #badkamerstyling #badkamertrend #badkamerontwerp #interieurinspiratie #interieurstyling #wooninspiratie #wooninspo #tegels #design #kranen #kranendesign #badkamerdesign #keramischetegels #badmeubel #decortegel #gekleurdetegels #trends #kalkverf #krijtverf #betonlookverf #sfeer #sfeerimpressie #visgraat #moodboard #durftecombineren #jahemo #vloeren #badkamers #betonstuc #interieurverf #dedemsvaart #laatuinspireren #jouwwensenonsadvies

Op bezoek bij... I N S T A M A T

Warmte is lekker, warmte is design, warmte is comfort en warmte is mooi 🔥
Dat is het motto van Instamat en wij zijn het er helemaal mee eens ✅

Met het Jahemo team zijn wij naar de showroom van Instamat geweest. Naast het bewonderen van de radiatoren hebben wij ook een uitgebreide presentatie over de ins en outs van Instamat en hun stijlvolle radiatoren bijgewoond. 
Van minimalistische radiatoren tot pronkstukken, bij Instamat is er voor iedere ruimte en smaak een passende radiator te vinden. Alle radiatoren van Instamat zijn verkrijgbaar bij Jahemo. Kom langs of informeer hier naar de mogelijkheden...

#instamat #radiatoren  #badkamer #badkamerinspiratie #vloeren #wandafwerking #badkamerdesign #ontwerp #kleuradvies #japandi #scandinavisch #jahemo #vloeren #badkamers #dedemsvaart #hardenberg #balkbrug #lutten #slagharen #gramsbergen #dekrim #coevorden #bergentheim #ommen #zuidwolde #nieuwleusen #staphorst #zwolle #jouwwensenonsadvies

Design & Ontwerp

Het prachtige ontwerp van een badkamer in jaren 30 woning.

#badkamerontwerp #badkamerdesign #jahemo #jahemodesign #vloeren #badkamers #dedemsvaart #zwolle

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie badkamer, maak een afspraak:  

JULLIE WENSEN, ONS ADVIES

Hou het S I M P E L en P U U R ♡

#Dedemsvaart #inspiratie #woontrends #badkamer #badkamertrends #badkamerinspiratie #vloerentrends #vloereninspiratie #jahemo #vloeren #tegels #badkamers #fijnweekend

Jouw wensen. Ons advies.

EIGENTIJDSE VLOEREN & BADKAMERS 
waar jij blij van wordt 🤎

Het is onze passie om jou blij te maken. Daar staan we iedere dag voor op. Stap bij ons binnen en laat je omringen door vakkundig advies, volop inspiratie en verrassende oplossingen. Van een design badkamer tot een hedendaagse vloer. Van een compleet interieurontwerp tot modern materiaalgebruik zoals betonstuc. Samen op zoek naar hét design dat bij jou past en waar jij gelukkig van wordt. Daar gaan we voor.

Maak hier een vrijblijvende afspraak

Jahemo design

Bij Jahemo worden we blij van hedendaags design en betaalbare oplossingen. Jij ook? Ga dan samen met ons op reis naar hét interieurontwerp dat bij jou past. Wij kunnen je overal bij helpen. Welke vormen vind je mooi? Welke kleuren passen bij je? Op basis van jouw wensen werken we naar een concreet idee. Net zo lang tot jij er blij van geworden bent. Van idee naar ontwerp. Van ontwerp naar realisatie.

Tegelmerk in de aandacht: RAK Ceramics ♡

RAK Ceramics | MAXIMUS

Stelt u zich een betegelde ruimte voor met vrijwel geen voeglijnen.
Stelt u zich eens voor: onbeperkte mogelijkheden voor uw oppervlakken en ongeëvenaarde flexibiliteit voor alle soorten toepassingen.

Maximus is verkrijgbaar in 3 diktes en een breed scala aan afwerkingen en maten.

Hittebestendig, recyclebaar, lichtgewicht, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Maximus is het beste antwoord op de meest uitdagende behoeften op het gebied van architectuur en interieurontwerp.

Jouw wensen. Ons advies.

Inspiratie 🤩
Jouw wensen, ons advies...
🤎jahemo 🤎vloeren 🤎badkamers 🤎tegels 🤎inspiratie 🤎advies 🤎dedemsvaart 🤎welkom 🤎fijnweekend

Wij bouwen aan een nieuwe website!

Jahemo inspiratie 🤩

#jahemo #jahemodesign #vloeren #badkamers #betonstuc #interieurverf #badkamerinspiratie #badkamerontwerp #badkamerdesign #badkamerstyling #jouwwensenonsadvies #dedemsvaart

UW WENSEN ONS ADVIES

Twijfels over wel of geen bad in de nieuwe badkamer. 🤔

Wilt u meer informatie over uw badkamer, maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken 😀👍

Uw Wensen Ons Advies

  • Bel of mail voor een afspraak
  • Wij bespreken uw wensen voor vloer en /of badkamer
  • Wij gaan voor u aan de slag en maken een ontwerp /voorstel
  • Wij presenteren het ontwerp /voorstel bij u thuis aan de hand van een 3D ontwerp & bijbehorende producten
  • Uiteraard worden daarbij de corona regels in acht genomen
  • Voor meer informatie bel of mail
  • 0523 208088 / info@jahemo.nl

Wie zijn wij...

Jahemo vloeren en badkamers is opgezet door Jan & Heidi Russcher. Wij hebben een showroom gemaakt van ruim 1000 m2  waar u op een gezellige huiselijke sfeer uw nieuwe vloer of badkamer kunt uitzoeken onder het genot van koffie en thee.

Alles voor uw nieuwbouwwoning of verbouwing onder 1 dak.

U kunt bij ons terecht voor uw vloer in woonkamer, keuken of slaapkamer en voor uw nieuwe badkamer en of toilet. Ook bieden wij een ruime keuze in verschillende kleuren krijt en kalkverf, en ook voor betonlookverf en betonstuc kunt u bij ons terecht. En overweegt u een spanplafond in uw badkamer of woonkamer ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.