login

Jahemo Vloeren & Badkamers

Kelvinstraat 33-1
7701 BZ DEDEMSVAART Nederland, regio Zwolle
0523-208088

Jahemo vloeren en badkamers is een showroom in Dedemsvaart die bestaat uit ruim 1000 m2. U kunt hier in een huiselijke sfeer uw nieuwe vloer of badkamer uitzoeken onder het genot van een kopje koffie of thee.

In onze showroom is een ruim assortiment aan vloeren te vinden, waaronder tegels, natuursteen, laminaat en PVC. Ook kunt u bij ons terecht voor een badkamer of toilet die u zelf kunt samenstellen.  Om de inrichting helemaal af te maken bieden wij een ruime keuze aan verschillende kleuren krijtverf, kalkverf, betonlookverf en betonstuc. Daarnaast bent u ook voor een spanplafond in uw badkamer of woonkamer bij ons aan het juiste adres.
Al deze en nog meer aanverwante producten vindt u bij ons in een sfeervolle showroom gevestigd aan de Kelvinstraat in Dedemsvaart.

Graag verwelkomen wij u in onze showroom, waar wij alle tijd voor u nemen om samen met u een nieuwe vloer of badkamer uit te zoeken.

Openingstijden

Maandag: op afspraak
Dinsdag: 09.00u-17.30u
Woensdag: 09.00u-17.30u
Donderdag: 09.00u-17.30u
Vrijdag: 09.00u-21.00u
Zaterdag: 09.00u-16.00u

U kunt betalen met

         
Bedrijfsvideo

Foto gallerij

Wij bouwen aan een nieuwe website!

Jahemo inspiratie 🤩

#jahemo #jahemodesign #vloeren #badkamers #betonstuc #interieurverf #badkamerinspiratie #badkamerontwerp #badkamerdesign #badkamerstyling #jouwwensenonsadvies #dedemsvaart

UW WENSEN ONS ADVIES

Twijfels over wel of geen bad in de nieuwe badkamer. 🤔

Wilt u meer informatie over uw badkamer, maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken 😀👍

Uw Wensen Ons Advies

  • Bel of mail voor een afspraak
  • Wij bespreken uw wensen voor vloer en /of badkamer
  • Wij gaan voor u aan de slag en maken een ontwerp /voorstel
  • Wij presenteren het ontwerp /voorstel bij u thuis aan de hand van een 3D ontwerp & bijbehorende producten
  • Uiteraard worden daarbij de corona regels in acht genomen
  • Voor meer informatie bel of mail
  • 0523 208088 / info@jahemo.nl

Wie zijn wij...

Jahemo vloeren en badkamers is opgezet door Jan & Heidi Russcher. Wij hebben een showroom gemaakt van ruim 1000 m2  waar u op een gezellige huiselijke sfeer uw nieuwe vloer of badkamer kunt uitzoeken onder het genot van koffie en thee.

Alles voor uw nieuwbouwwoning of verbouwing onder 1 dak.

U kunt bij ons terecht voor uw vloer in woonkamer, keuken of slaapkamer en voor uw nieuwe badkamer en of toilet. Ook bieden wij een ruime keuze in verschillende kleuren krijt en kalkverf, en ook voor betonlookverf en betonstuc kunt u bij ons terecht. En overweegt u een spanplafond in uw badkamer of woonkamer ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.